Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
wise_0.jpg

Simpatična krimi komeNdija...Ali kontam da u ''stvarnom životu'' nije mnogo drugačije:mrgreen: 9/10

i taj je isao redovno na starom komunjarskom rtb1... obicno pred novogodisnje praznike. ili zimski bioskop...:think:
pa cim je deni de vito mora biti otkaceno...;) ipak, dobar udeo u urnebesju pored denija cini i ovaj njegov skiny partner,
cija je zblanutost u odsecnim situacijama epska, i izaziva salve smeha. nesto kao, deni=olio, a ovaj drugi=stalio.
ili rodni,ako vec hoces..:):lol: gledao sam ga milion puta kao klinac, ne znam da li jos ima draz da me zaceni od smeha
kao nekad,ali u svakom slucaju dobra zezancija...ipak,mnogo vode proslo.:)

Poslednja izmena:
https://www.imdb.com/title/tt2649554/

Vrlo gotivna sf triler drama. Bolje od onoga iznad, mom po skromnom misljenju, da se ko ne uvredi...
Spoj E.T.-ja, malo boljeg Dosijea X, Bl.Susr.3.vrste... lakonski, pomalo stur na recima, ali dobar film...
Vidim, reditelj od porodicne drame M.U.D., istovremeno i scenarista, dobar ... 7,8.

Ma to su porodične drame samo po kategoriji, a tip je vrlo specifičan i talentovan, nisu filmovi tipa mama, tata, pas i kravata... meni se baš dopao Take Shelter, isto tripozan i odličan za sve koji su se ikada našli u situaciji da se pitaju da li su ludi ... ili nisu :) I MUD je cool. Jedan od mlađih reditelja koji vraćaju veru u američki film.

Poslednja izmena:
Tag - 8/10

Dobra komedija. Inspirisana istinitim dogadjajima grupe prijatelja iz detinjstva koji su igrali suge nekoliko decenija kako bi ostali u kontaktu i dobro se zabavili. Odlicna ekipa Ed Helms (Hangover), Isla Fisher, Annabelle Wallis, Jake Johnson ovde nije bio Nick iz New Girl, isto vazi i za Jeremy Renner-a koji se nakon gomile istih bezlicnih uloga ovde trgao i odigrao odlicno. Od svih filmova ove godine ovo je mozda i najbolji koji sam gledao u bioskopu. Film za opustanje i zabavu. Preporuka. :D

The Reef poster 2.jpg

Odličan, austrailijski...Sve vreme te drži na ivici fotelje! Dugo nisam gledao ''atmosferičniji'' horor, čak mi ni Ralje nisu ulile toliko straha pred Svemoćnim Morem! Uopšte pokazuje kako je kada se arogantni čovek nađe u milosti domena Prirode! Takođe prelepe boje, obavzeno gledati u HD...Pravi letnji film...! Volim dozu realnosti koji imaju njihovi filmovi i naglasak... 10/10

Disobedience

Vrlo zanimljiv film, čemu sam se i nadala jer iako nisam pogledala Leliovu Gloriu, čula sam pozitivne kritike i metnula je negde na listu čekanja. I, mimo reda, ipak prvo pogledala ovaj.
Posle duže vremena, jedan lezbejski film koji je više od seksa, aktivizma i potrage za srećnim svršetkom ;) ne znam koliko je za širu publiku, tj koliko tema može biti univerzalna (teško) osim (eksternog) uvida u jednu izrazito zatvorenu religijsku zajednicu, ali opet ne tako blisku.

Radnja je spora, ima tu hintova za koje bi trebalo imati neko minimalno znanje o običajima Ortodoksnih Jevreja (ili guglati nakon završetka filma, kao ja) ali svakako ću ga opet gledati.

Ne mogu da preporučim, ali ako ima radoznalih, samo napred.

Disobedience

Vrlo zanimljiv film, čemu sam se i nadala jer iako nisam pogledala Leliovu Gloriu, čula sam pozitivne kritike i metnula je negde na listu čekanja. I, mimo reda, ipak prvo pogledala ovaj.
Posle duže vremena, jedan lezbejski film koji je više od seksa, aktivizma i potrage za srećnim svršetkom ;) ne znam koliko je za širu publiku, tj koliko tema može biti univerzalna (teško) osim (eksternog) uvida u jednu izrazito zatvorenu religijsku zajednicu, ali opet ne tako blisku.

Radnja je spora, ima tu hintova za koje bi trebalo imati neko minimalno znanje o običajima Ortodoksnih Jevreja (ili guglati nakon završetka filma, kao ja) ali svakako ću ga opet gledati.

skinuo pre par dana....samo nikako da pocnem da gledam.... igraju moje omiljene glumice :)

Disobedience

pogledaj onu seriju konak kod hilmije, propaganada pederizma, nevidjena u nas ikada

Ghostland (2018) (4/5)
Довољна реклама рећи Pascal Laugier творац Martyrs-а поново јаше.
Навијао сам да буде знаковитији,упечатљивији и јачи од благог The Tall Man-а а с друге стране сам знао да је тешко направити поново нешто убитачно брутално попут Martyrs-а.Заиста се види препознатљив печат режисера са примјесама живог ужаса који се поиграва граничном реалношћу јаве и сна,очекиваног ишчекиваног твиста али на крају ипак неочекиваног у том датом тренутку.
Све у свему ово је на крају крајева један и више него добар хорор,мени у овој текућој години за сада најбољи иако тек долазе на ред очекивања за ову годину.Препорука...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back