goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Simpatična krimi komeNdija...Ali kontam da u ''stvarnom životu'' nije mnogo drugačije
9/10Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
9/10

gledao sam ga milion puta kao klinac, ne znam da li jos ima draz da me zaceni od smeha

https://www.imdb.com/title/tt2649554/
Vrlo gotivna sf triler drama. Bolje od onoga iznad, mom po skromnom misljenju, da se ko ne uvredi...
Spoj E.T.-ja, malo boljeg Dosijea X, Bl.Susr.3.vrste... lakonski, pomalo stur na recima, ali dobar film...
Vidim, reditelj od porodicne drame M.U.D., istovremeno i scenarista, dobar ... 7,8.
I MUD je cool. Jedan od mlađih reditelja koji vraćaju veru u američki film.Disobedience
Vrlo zanimljiv film, čemu sam se i nadala jer iako nisam pogledala Leliovu Gloriu, čula sam pozitivne kritike i metnula je negde na listu čekanja. I, mimo reda, ipak prvo pogledala ovaj.
Posle duže vremena, jedan lezbejski film koji je više od seksa, aktivizma i potrage za srećnim svršetkomne znam koliko je za širu publiku, tj koliko tema može biti univerzalna (teško) osim (eksternog) uvida u jednu izrazito zatvorenu religijsku zajednicu, ali opet ne tako blisku.
Radnja je spora, ima tu hintova za koje bi trebalo imati neko minimalno znanje o običajima Ortodoksnih Jevreja (ili guglati nakon završetka filma, kao ja) ali svakako ću ga opet gledati.
Ne mogu da preporučim, ali ako ima radoznalih, samo napred.

dosta je spor, kontam da se većini neće svidetiskinuo pre par dana....samo nikako da pocnem da gledam.... igraju moje omiljene glumice![]()
Disobedience
Vrlo zanimljiv film, čemu sam se i nadala jer iako nisam pogledala Leliovu Gloriu, čula sam pozitivne kritike i metnula je negde na listu čekanja. I, mimo reda, ipak prvo pogledala ovaj.
Posle duže vremena, jedan lezbejski film koji je više od seksa, aktivizma i potrage za srećnim svršetkomne znam koliko je za širu publiku, tj koliko tema može biti univerzalna (teško) osim (eksternog) uvida u jednu izrazito zatvorenu religijsku zajednicu, ali opet ne tako blisku.
Radnja je spora, ima tu hintova za koje bi trebalo imati neko minimalno znanje o običajima Ortodoksnih Jevreja (ili guglati nakon završetka filma, kao ja) ali svakako ću ga opet gledati.
Ne mogu da preporučim, ali ako ima radoznalih, samo napred.
pogledaj onu seriju konak kod hilmije, propaganada pederizma, nevidjena u nas ikada

TARS: Everybody good? Plenty of slaves for my robot colony?