gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
10/10
Thor: Ragnarok - 8/10
Odlicna zabava, dosta humora, akcija, avantura. Novajlije su zasenile staru ekipu Jeff Goldblum pokidao, Cate Blanchett uvek bolja kao zloca nego kao dobrica, Karl Urban, Tessa Thompson (Westworld) se odlicno uklopila i nastavlja dalje sa Avengersima. Odlican voice acting Clancy Browna i rezisera Taike Waititi-ja sa savrsenom imitacijom Bill Nighy-a. Ostatak ekipe je standardan Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Idris Elba, Mark Ruffalo, Benedict Cumberbatch i Anthony Hopkins.![]()
Kupljeno.Gotivan, iz 93.-će...Ima taj šmek devedesetih...Očekivao sam, čitajući recenzije malo jače scene sexa ali šta je tu je!10/10

Taj Saw je postao serija jbt.
Kingsman: The Secret Service
Pogledajte prilog 462351
Simpatična i zabavna špijunska komedija. Posebno mi se svideo Semjuel L. Džekson kao kompjuterski štreber koji šuška dok priča, iznenađujuće dobro mu stoji uloga
Jedino su žešće usrali film poslednjom scenom sa onom švedskom "princezom" , to mi je baš onako pokvarilo utisak... od mene ocena: 7/10
Možda pogledam i nastavak.

Uvrnuta na inteligentan način
Klint Hauard, Andrea Evans odlični...Pregršt drugih dobrih glumaca iz 80-tih & 90-tih...9/10
Takođe snimljen na lepim irskim lokacijama sa dosta ''usporavanja'' radnje da bi se prikazala unuštrašnja borba protagonista ili ravnodušnost prirode na sve to...Ne volim moderne filmove, to svi znaju ali ovaj je odradio posao više nego zadovoljavajuće a i ima za temu jednu od mojih omiljenih lokacija na Zemlji tako da Razmišljam kako ranije nisam saznao za ovaj film, ali shvatam sve više da mnogi filmovi, kao i ljudi, dođu do tebe kada je ''gore'' određeno, kada se ''gore'' proceni da si spreman za njih...9/10
Šta znam meni ono što sam gleda nije ni loše, tera te da razmišljaš i rešavaš ''problem'', to je uvek dobroTaj Saw je postao serija jbt.
Interesantno je da ona nikoga još nije optužila za ''uznemiravanje'' ali znajuči nju, kod nje je bilo obrnuto, ona je to radila xexe U svakom slučaju super je 'iznela' ovu ulogu, što se ne čudi s obzirom na svoj urođeni ''frikizam'
Baš mi je prijalo da gledam nešto iz te epohe a slučaj Lizi mi je i inače jedna od omiljenih misterija i glavolomki, iz ''days of yore''
Čak ni rokenrol saundtrek (?) ne narušava toliko atmosferu, starih kostima i arhitekture...Volim kako kada ameri naprave Istorijsku bilo dramu bilo horor, ili u ovom slučaju horor-dramu sve izgleda tako autentično i sveže...
TV filmovi uistinu znaju da budu mnogo kvalitetniji od onih pravljenih za ''veliko'' platno...9/10