Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MV5BMTkzNjM2Mjg3MF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDMxODMyMQ@@._V1_UY1200_CR27,0,630,1200_AL_.jpg

Gotivan, iz 93.-će...Ima taj šmek devedesetih...Očekivao sam, čitajući recenzije malo jače scene sexa ali šta je tu je! :lol: 10/10

Kingsman: The Secret Service

MV5BMTkxMjgwMDM4Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwMTk3NTIwNDE@._V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_.jpg

Simpatična i zabavna špijunska komedija. Posebno mi se svideo Semjuel L. Džekson kao kompjuterski štreber koji šuška dok priča, iznenađujuće dobro mu stoji uloga :D
Jedino su žešće usrali film poslednjom scenom sa onom švedskom "princezom" , to mi je baš onako pokvarilo utisak... od mene ocena: 7/10
Možda pogledam i nastavak.

Poslednja izmena:
Thor: Ragnarok - 8/10

Odlicna zabava, dosta humora, akcija, avantura. Novajlije su zasenile staru ekipu Jeff Goldblum pokidao, Cate Blanchett uvek bolja kao zloca nego kao dobrica, Karl Urban, Tessa Thompson (Westworld) se odlicno uklopila i nastavlja dalje sa Avengersima. Odlican voice acting Clancy Browna i rezisera Taike Waititi-ja sa savrsenom imitacijom Bill Nighy-a. Ostatak ekipe je standardan Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Idris Elba, Mark Ruffalo, Benedict Cumberbatch i Anthony Hopkins. :)

Thor: Ragnarok - 8/10

Odlicna zabava, dosta humora, akcija, avantura. Novajlije su zasenile staru ekipu Jeff Goldblum pokidao, Cate Blanchett uvek bolja kao zloca nego kao dobrica, Karl Urban, Tessa Thompson (Westworld) se odlicno uklopila i nastavlja dalje sa Avengersima. Odlican voice acting Clancy Browna i rezisera Taike Waititi-ja sa savrsenom imitacijom Bill Nighy-a. Ostatak ekipe je standardan Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Idris Elba, Mark Ruffalo, Benedict Cumberbatch i Anthony Hopkins. :)

Kolko dobrih frajera u jednom filmu :) Kupljeno.

Gotivan, iz 93.-će...Ima taj šmek devedesetih...Očekivao sam, čitajući recenzije malo jače scene sexa ali šta je tu je! :lol: 10/10

Pre neki dan gledah na jutjubu Kronenbergov intro na nekoj projekciji Videodroma, kaže čitao je internet kritičara koji je za Shivers napisao kako je "Kronenberg verno dočarao sedamdesete". Kaže DK: "Pa, normalno, da sam verno dočarao, kad sam film snimao sedamdesetih." :lol:

Trebalo je da se završi na trilogiji. Od četvrtog dela je sve čist višak...

- - - - - - - - - -

Kingsman: The Secret Service

Pogledajte prilog 462351

Simpatična i zabavna špijunska komedija. Posebno mi se svideo Semjuel L. Džekson kao kompjuterski štreber koji šuška dok priča, iznenađujuće dobro mu stoji uloga :D
Jedino su žešće usrali film poslednjom scenom sa onom švedskom "princezom" , to mi je baš onako pokvarilo utisak... od mene ocena: 7/10
Možda pogledam i nastavak.

Nažalost, neuporedivo slabiji od originala :(

American Made

ocena 7/10
Film je baziran na istinitoj prici o americkom pilotu koji je u pocetku radio na komercijalnim letovima,
a kog vrbuje Cia, da za nju obavlja prljave poslove po Centralnoj i Juznoj Americi,
a potom i južnoamerički narko karteli da za njih istovremeno obavlja poslove po Severnoj Americi.

Beri Sil (Tom Kruz) je uspeo da balansira između CIA-e, Pabla Eskobara, Bele Kuće i DEA-e.
Uz Kruza u filmu igraju Domnal Glison, Kejlib Lendri Džons i Sara Rajt..

MV5BNDE1MmU0MDktYjZmYy00Mjk5LTk0MjYtZGRjNzJjYmIzZTgzXkEyXkFqcGdeQXVyNDg2MjUxNjM@._V1_.jpg

HungerPoster1.jpg

Dobro urađen film o Štrajku glađu...Težak i brutalno realan, do skatoloških detalja, nije za one, slabijeg želuca u nekim scenama ti se bukvalno okreće stomak ali je i katarzičan na mnogo načina...Šta god mislio o motivima, moraš da POŠTUJEŠ žrtvu i odlučnost...Fasbinder prilično dobar, žao mi je što nisu razrađene uloge još nekih sporednih likova jer je tu bilo dobrih epizodista koji nisu dovoljno iskorišćeni! Dubok film, o vremenu kada su ljudi verovali u još nešto osim pukog materijalizma i lažnog sjaja potrošaćkog društva...:heart: Takođe snimljen na lepim irskim lokacijama sa dosta ''usporavanja'' radnje da bi se prikazala unuštrašnja borba protagonista ili ravnodušnost prirode na sve to...Ne volim moderne filmove, to svi znaju ali ovaj je odradio posao više nego zadovoljavajuće a i ima za temu jednu od mojih omiljenih lokacija na Zemlji tako da Razmišljam kako ranije nisam saznao za ovaj film, ali shvatam sve više da mnogi filmovi, kao i ljudi, dođu do tebe kada je ''gore'' određeno, kada se ''gore'' proceni da si spreman za njih...9/10

Taj Saw je postao serija jbt.
Šta znam meni ono što sam gleda nije ni loše, tera te da razmišljaš i rešavaš ''problem'', to je uvek dobro :)
Tema...
lizzie-borden-took-a34n3-axe.jpg

Dugo nisam gledao nešto sa kristinicom...Iako je smršala meni je i dalje neverovatno zgodna i sexy...:rtfm:Interesantno je da ona nikoga još nije optužila za ''uznemiravanje'' ali znajuči nju, kod nje je bilo obrnuto, ona je to radila xexe U svakom slučaju super je 'iznela' ovu ulogu, što se ne čudi s obzirom na svoj urođeni ''frikizam' :) Baš mi je prijalo da gledam nešto iz te epohe a slučaj Lizi mi je i inače jedna od omiljenih misterija i glavolomki, iz ''days of yore'':think::D I ostatak ekipe je super, počev od Mekhatija ( mr Borden) preko Kampblea do Donahjua! Volim kako se radnja gradi preko pojačavanja tenzije do dramatičnog klimaxa i explozije nasilja, u kući koja sa mnogo tajni i pervezije, koja se kao i obično, posebno u to vreme, gurala ispod tepiha, dosta malih, finih nagoveštaja :) Čak ni rokenrol saundtrek (?) ne narušava toliko atmosferu, starih kostima i arhitekture...Volim kako kada ameri naprave Istorijsku bilo dramu bilo horor, ili u ovom slučaju horor-dramu sve izgleda tako autentično i sveže...:) TV filmovi uistinu znaju da budu mnogo kvalitetniji od onih pravljenih za ''veliko'' platno...9/10

"Проклети пас".

Није тако лоша забава јер нешто тако глупо нема човек често прилику да види. Улази у топ 3 најглупља филма која сам гледао и који су снимљени на српскохрватском и осталим сродним језицима. У ствари, сада сам се сетио да "Мамула" и није снимљена на српскохрватском ,тако да улази у топ 2.

Могло би се рећи још пар речи о бесмислености радње, али није вредно.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back