Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
:rida:

- - - - - - - - - -

Ovo je najbolji domaći film

svaka druga rec psovanje ..i to film?

- - - - - - - - - -

Планира за викенд да га гледам у биоскопу.MilancheDE иначе не воли филмове са било каквим дијалогом,само да рока! :lol::D

nije tacno
film je dosadan
a vi ste se utripovali da je dobar

Гледао у 3D extreme.Изашао полуошамућен из биоскопа.Звук,ефекти,сцено графија болесно футуристички дозирана до нестварног.
Филм је преспор за научну фантастику,све остало потписујем без пуно филозофирања уз сугестију да се пре гледања треба бар мало информисати јер оно што вас чека 2,5 сата није ни мало уобичајно али вреди погледати.

Poslednja izmena:
Blade Runner 2049 (2017) 3+/5
Гледао у 3D extreme.Изашао полуошамућен из биоскопа.Звук,ефекти,сцено графија болесно футуристички дозирана до нестварног.
Филм је преспор за научну фантастику,све остало потписујем без пуно филозофирања уз сугестију да се пре гледања треба бар мало информисати јер оно што вас чека 2,5 сата није ни мало уобичајно али вреди погледати.
a jel si odgledao prvi deo?

The Colony (2013)
kevin-zegers-the-colony-official-trailer-poster.jpg

Solidno odradjen film.

Moja ocena: 8/10

Novi Blejd Raner 8/10

Blade-Runner-2049-billboard.jpg

Ukratko: sve je super, ali boli me uvo.

Bas su se potrudili, super glumci, super scenografija, odlicno poznavanje Dikovog opusa, super zvuk, cak ni Rajan Gosling ni Dzared Leto ne smetaju. Sijaset vizuelnih forica i iznenadjenja, sve ok, but I'm unmoved. Nemam pojma, ja sam onaj prvi film gledala sa caletom, i mozda bi moje dete, da ga imam, odlepilo na ovaj film. Ja sam samo zadovoljna sto nisu upropastili uspomenu na prvi, kad su vec morali da prckaju po toj prici. Sve ok, treba gledati, ko moze u bioskopu, naravno.
* I ovde, kao i u Children of Men i novom Tronu, postoji matorac sa kul gajbom usred opsteg uzasa.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back