- Poruka
- 25.559
Jesi li igrao igru nekad, po kojoj je snimljen film?
jesam igrao sam.

prica nema veze sa igricom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li igrao igru nekad, po kojoj je snimljen film?

Da, zato se i cudim sto si dao sedmicu, mozda je film ok sa filmske strane ali nema veze sa igrom, ne samo sto se tice price, bilo bi i glupo da je prica skroz ista kao u igri, nego uopste atmosfera. Nisu uboli atmosferu igre uopste a to je meni poenta kad pravis film po igri, zato i mislim da je 7 previsoka ocena![]()
mogli su nekog boljeg
La isla mínima (2014)
![]()
http://www.imdb.com/title/tt3253930/
La isla mínima ili Najmanje ostrvo jeste španski triler čija se radnja odvija na (pogađate) jednom ostrvcetu u periodu posle pada Frankovog režima, dakle sedamdesetih godina.
Dve devojke, srednjoškolke, su nestale. Dva pandura stižu na ostrvo da ispitaju slučaj. Ubrzo saznaju da su te dve devojke "lakog morala", da su spetljale sa sumnjivim tipusima i da nisu jedine koje su nestale. A onda kreću da se pojavljuju leševi...
Moram priznati da film drži pažnju, da je prilično napet u pojedinim trenucima i da je obavijen izvesnom dozom misterije. Kadrovi su mi nekako sivi, tmurni, likovi zatvoreni, sjebani, tako da više podseća na neki skandinavski triler, nego na film iz španske produkcije.
Takođe, moram da istaknem i odličnu glumu Haviera Gutiereza, koji je poznat fanovima Seranovih. On glumi policajca starog kova, koji priznanja izvlači pesnicama, dok je njegov partner jedan od onih mlađih vorkoholičara, opsednut poslom i slučajem koji istražuje.
Posebno je impozantna scena noćne jurnjave automobilima, na šta treba da obratite pažnju ako rešite da pogledate ovaj film
Jedino što mi se nije svidelo, to je što su kraj učinili nekako jednostavnim, prostim, što tu nije bilo nekog tvista i malo detaljnijeg obračuna.
Sve u svemu, meni je ovo ok film, koji mogu apsolutno da preporučim.
) u pokušaju da zaustavi dilere droge.
Pogledao sam večeras "Smrdljivu bajku".
Iskreno, previše patetično i monotono da bih išta opširnije napisao.
Filmu fali dinamike i podzapleta, dok su, izuzev Lauša i Đokićeve, likovi ostalih glumaca u filmu svedeni na neke sitne epizode, odnosno karikature.
Neke likove Momčilović je "pozajmio" iz svojih prethodnih filmova, pa je tako Petar Božović faktički reprizirao svoju rolu klošara iz filma "Čekaj me, ja neću doći", kao i Miloš Samolov ulogu lokalnog zajebanta i cinika iz "Sedam i po", samo je ovaj put uparen sa Nešom Ilićem.
Prvi deo filma podseća na neku klošarsku varijantu Linklaterovog "Before Sunrise", samo što su ovde dijalozi katastrofalno "prazni" i neubedljivi.
Momčilović donekle uspeva da prenese poruku o nebrizi društva prema tim ljudima koji klošare, ali opet je to moglo nekako intenzivnije.
Đokićeva mi je delovala ubedljivija od Lauša, mada se i njen lik kasnije izgubio u tom okeanu patetike.
Iskreno, posle sjajnog filma "Smrt čoveka na Balkanu", Momčilović je debelo podbacio sa ovim delom.

И није ми јасно јел се она убила или су је убили?Levijatan - http://www.imdb.com/title/tt2802154/
![]()
Uf
Sav se preznojih...
Ceo film sam proveo pod tenzijom, zahvaljujuci fenomenalnoj glumi i prici.
Nw znam zasto napadaju film da je anti-ruski, kad bi zaplet mogao da se odvija na bilo kom kutku ovog sveta.
Mali covek u borbi i kao zrtva korumpiranog sistema.
Znam po borbi mog caleta protiv stecajnih upravnika i njihovih umrezenih im saucesnika iz naseg tkz. nezavisnog sudstva.
Koliko smo samo pretnji plenidbom imovine preziveli i koliko je tu zivaca potroseno u stresa pretrpljeno...
Od mene cista 10-ka.
Film za pogledati...
И није ми јасно јел се она убила или су је убили?
![]()
.