Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
51XFefpLg%2BL.jpg

Odličan stari, možda i bronsijeva najbolja uloga, malo priča a puno bije:mrgreen: Neverovatno žilav i čvrst lik, kontam i van platna za razliku od modernih akcionih heroja...O teškim vremenima i teškim merama u borbi protiv istih...Odličan i Džejms Koburn...Filmovi su nekada zaista imali dušu...9/10

51XFefpLg%2BL.jpg

Odličan stari, možda i bronsijeva najbolja uloga, malo priča a puno bije:mrgreen: Neverovatno žilav i čvrst lik, kontam i van platna za razliku od modernih akcionih heroja...O teškim vremenima i teškim merama u borbi protiv istih...Odličan i Džejms Koburn...Filmovi su nekada zaista imali dušu...9/10

Gledala sam taj film, naravno. Odlican je. Za razliku od danasnjih pedercica kao sto je Bredli Kuper, ovi su znali bas da mlate. Meni je on tako simpatican lik i u kaubojcima. Bredli Kuper mi je prava njnja kao i onaj Hju Grant i Kolin Fart.

Poslednja izmena:
Black Mass (2015)
http://www.imdb.com/title/tt1355683/

Dugo sam čekao da izađe, pa sam možda i zbog toga malo razočaran. Departed je po meni mnogo, mnogo bolji film. Ovo mi čak deluje na momente kao dokumentarac koji je snimio Fox Life, a koji ima istu tematiku. Depp je odličan glumac i samo zbog njega treba pogledati film, mada se lično meni čini da je lik Whitey Bulger-a napravio da deluje kao autistična (i pomalo retardirana) verzija Franka Costella - Jack Nicholsona. Jedino dobro što su provukli kroz film je da nije baš razjašnjena veza brata senatora sa agentom saveznog SUP-a i bratom žestokim momkom, pa gledalac može da se zapita kako u stvari zapravo ide lanac komandovanja, i u čije ime se ustvari vrše poslovi kontrolisanja ilegalnog tržišta. Ocena 2/5.

51M0FXjLD8L.jpg

Odličan...Zatvorske ptičice...Jedan od najboljih...Vrlo komplexan psihološki...Sa uvrnutom pričom...Stalone pomalo glumi kao Roki, priglupu dobričinu ali sa twistom! Njegov humor kao i u Rokiju sjajan...Odlični još i Donald Saterland kao psihopatski upravnik, Džon Ejmos, Tom Sejzmur, Frenk Mekre...Čitava plejada sjajnih glumaca iz osamdesetih...Jedan od filmova koji iako možda naivan čini da se čovek oseća dobro posle gledanja što se sa današnjim filmovima ne dešava...10/10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back