@dollarqueen,
Za početak, apsolutno je nebulozna priča u kojoj glumi Brodi. Ne mogu da je prepričavam a da ne napišem spoilere,
mada smatram da je besmisleno da ti objašnjavam zašto ako svakog trena njegove priče nisi imala utisak da je priča potpuno apsurdna.
Priča u kojoj glumi Mila Kunis, comme on. Na kraju ne znaš da li je njen muž poremećen ili ona.
Ne mogu sad da se sjetim svega, jer sam pogledala nekolika filma posle ovog, koji nije baš ostavio utisak,
pa ne mogu da se sjetim svih detalja koji su umjesto da doprinesu cjelini, razbili priču.
Krajem se ništa ne zaključuje, ostavljen je prostor da sami odaberemo šta nam najviše odgovara, što je u slučaju sa ovoliko priča, previše.
Čitav film je pokušaj da se izazovu određene emocije na određen način (Te lokacije Rim, Pariz, NY, te ispreplijetane priče,
te 2/3 filma zamišljeno itd, pa dobra glumačka postava, svi slojevi društva uzeti za primjer, ma recept za uspjeh!) Međutim to je
sve nabacano, razvučeno i opet kažem, nebulozno.
Ono što mi se jeste dopalo je gluma Olivie Wild, i njen karakter, koji se tebi čini mi se nije dopao
Po mom mišljenju, odlično je dočarala oštećenost osobe koja je u njenoj situaciji.
Silk.
http://www.imdb.com/title/tt0494834/?ref_=nm_flmg_act_21
Nije mi se dopao. Radnja prespora, likovi nisu dovoljno razvijeni,
Pola filma gledamo kako glavni lik putuje tamo-vamo, a u međuvremenu se skoro ništa ne desi.
Lokacije su prelijepe, film je vizuelno primamljiv, što je danas postalo toliko ustaljeno da čak i to gubi neku veliku vrijednost.
Silver linings playbook
http://www.imdb.com/title/tt1045658/
Ne bih ga ocjenjivala, jer je jedan od onih filmova koje možete da pogledate ako ste u raspoloženju (ja sam ga gledala iz 2 puta).
Lično volim Bredlija i Dženfer, ali mi je bilo mučno da ih posmatram u ulogama likova sa dijagnozom koji se kobeljaju da postignu neki cilj.
Druga polovina filma je već bila interesantnija.
Jako mi se dopalo što je scena njihovog plesa urađena na onaj način

i to doprinosi kvalitetu filma jer nemamo tipični kraj u kom sve pođe ... kao u filmu
@CicaDraza94, u tom Deadfall Olivia izgleda kao Angelina Jolie u
Salt