- Poruka
- 25.544
La isla mínima 7-5/10 preporuka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas popljuvaste Americki snajper..Poslala sam ga u korpu....

Pff.
 Pff.gledala sam ga ja.. moj utisak je bio da se posro po svima i okej je to, što da ne, samo nisam bila raspoložena.Ko je gledao Birdman-a?
Meni tek treba da se slegnu utisci. Cenim dosadašnji rad Inaritua, ovim filmom me malo iznenadio, izgleda da je malčice prs'o.
Kako li je progutao paradoks da je nominovan za Oskara?Pff.
gledala sam ga ja.. moj utisak je bio da se posro po svima i okej je to, što da ne, samo nisam bila raspoložena.
svideo mi se način na koji je sniman, ono nadovezivanje scene na scenu..

gledala sam ga ja.. moj utisak je bio da se posro po svima i okej je to, što da ne, samo nisam bila raspoložena.
svideo mi se način na koji je sniman, ono nadovezivanje scene na scenu..
 No, pretpostavljam da ni to nije tako loše, ako se dobro unovčiš. Ma, smejurija.
 No, pretpostavljam da ni to nije tako loše, ako se dobro unovčiš. Ma, smejurija. 

ja nekako mislim da se posro po nama, kao gledaocima, bilo da pripadamo onima koji gledaju holivud ili onim snobovima koji samo priznaju teatar. Što je opet ok, ali nisam bila raspoložena.Pa jeste.. što bi bilo i simpatično da ga baš ti posrani nisu nominovali za Oskara. Jer, kad od onog po kom si **** prihvatiš priznanje, automatski prelaziš iz pozicije seratora u poziciju jedaca govana.No, pretpostavljam da ni to nije tako loše, ako se dobro unovčiš. Ma, smejurija.
Ocena: 7/10, i to samo zbog autentičnih pozorišnih delova. I neprevaziđenih bubnjeva koji prate određene scene.

svakako treba pogledati.jedva čekam.

ja nekako mislim da se posro po nama, kao gledaocima, bilo da pripadamo onima koji gledaju holivud ili onim snobovima koji samo priznaju teatar. Što je opet ok, ali nisam bila raspoložena.
inače, stalno sam bila pod utiskom da su bubnjevi podsmevanje Whiplashu, što je nemoguće, ali jbg..

Meni su se dopali, onako njujorški, džezi.. upravo slušam soundtrack
  Meni su se dopali, onako njujorški, džezi.. upravo slušam soundtrack 
 vredi ceo film.Sledila sam se,samo sam cekala da slete u provaliju... ko li je onoj budali dao dozvolu...
 vredi ceo film.Sledila sam se,samo sam cekala da slete u provaliju... ko li je onoj budali dao dozvolu... 
 Neko je imao težak dan
 Neko je imao težak danja nekako mislim da se posro po nama, kao gledaocima, bilo da pripadamo onima koji gledaju holivud ili onim snobovima koji samo priznaju teatar. Što je opet ok, ali nisam bila raspoložena.
inače, stalno sam bila pod utiskom da su bubnjevi podsmevanje Whiplashu, što je nemoguće, ali jbg..
svakako treba pogledati.

),
),
 )
 )

da. ali to se vrlo često koristi i za trira ili linča, pa na kraju zaključimo da je sve to trolovanje.Treba jos dodati da:
"Iñárritu vjeruje u intelekt svoje publike.
On nije jedan od onih autora koji osjeca potrebu da je neophodno da svaku svoju misao elaborira na najbalniji nacin.
da. ali to se vrlo često koristi i za trira ili linča, pa na kraju zaključimo da je sve to trolovanje.

Само каже ,,Ја сам Србин, скидај гаће, иначе..."
 Само каже ,,Ја сам Србин, скидај гаће, иначе..."