- Poruka
- 399.612
Her
Usamljen pisac pisama stupa u emotivni odnos sa svojim operativnim sistemom...
ocena 8/10
Usamljen pisac pisama stupa u emotivni odnos sa svojim operativnim sistemom...
ocena 8/10
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Guardians of the galaxy (2014) -jako los i glup film, sa ocajnim "humorom". Nije cak ni za decu. Ove recenzije ga najbolje opisuju: http://www.imdb.com/title/tt2015381/reviews?filter=hate

7/10Ko bude razumeo Predestination do kraja, neka napise detaljno objasnjenje.
Ja priznajem da nisam i da sam sve vreme bio ubedjen da gledam Edvarda Furlonga u jednoj od uloga![]()
Salu nastranu, nisam bas siguran da ima sta da se shvati, vise mi izgleda kao neki eksperiment za zezanje i razbibrigu. Baziran je na kratkoj prici koja je napisana za 1 dan, a filmadzije ocigledno nisu bili nesto strasno kreativni da pricu malo nadograde i razrade, vec ono nadjes poznato ime ili 2, ubacis malo jeftinih efekata, platis nekoliko novinara da napisu kul recenzije, falsifikujes malo ocjenu na imdb i ubacis nekoliko marketing recenzija i tamo, i brojis lovu. Nisam ljubitelj retardiranog humora :-)guardians of the galaxy zapravo ima dosta dobrog 'retardiranog' humora.
![]()
Nije loša komedija ko nema preterane zahteve...Opisuje ljudsko ponašanje u uslovima sloma svega...Nasmejalo me par puta jer sam mogao da isključim mozak...7/10

Žena mog druga je bila u poseti koju je organizovala ruska država da bi kao istoričar istraživala rusko-srpske odnose i morala je da plaća flašom votke u biblioteci da bi dobila knjigu...Tako se duboko spustila korupcija.Niđe...Žena mog druga je bila u poseti koju je organizovala ruska država da bi kao istoričar istraživala rusko-srpske odnose i morala je da plaća flašom votke u biblioteci da bi dobila knjigu...Tako se duboko spustila korupcija.