Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.251
Ne mora, ok je i ovako!![]()
Nije ok.
OK je da imas srece u zaljubljenosti.
Mastrurbacija je feik.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mora, ok je i ovako!![]()
); 
Snimljen u stilu i sa temom koju ima dosta filmove iz tog perioda Ali sa dosta humora koji tim ostalima fali što uglavnom proizilazi iz ''dramatis personae'' uvek odličnog Rudžera Hauera, ali i Teri O Kvina ...Tako mi prija taj šmek osamdesetih, poput povetarca u kosi...Sve je nekako delovalo stvarnije tada danas je sve fejk...Ima i nekih skoro jezivih ''katančenja'' seckanje ultraoštrom katanom, stvarno profi urađeno, bolje ngo u mnogim ''poznatijim'' filmovima tog žanra...I sve spakovano u sat i 20 minuta...Uživanje...
10/10odlican.....
8/10 Fury
, lagan je i simpatičan, naravno, ništa bez Colina
. odlican.....
8/10 Fury
Odgledah Jesabelle... Nista specijalno. Po mom misljenju ovo nije ni horor. Mlak mi je, meni ko drama, a mozda i ja gresim... Ocena 4/10
Prometheus http://www.imdb.com/title/tt1446714/?ref_=nv_sr_1
Odlična atmosfera i vrhunska produkcija zbog koje je valjda i nominovan za Oskara za vizuelne efekte. Zaplet sa pretenzijom da se bavi pitanjima ko smo, zašto smo tu i odakle dolazimo, da bi se posle polovina filma pretvorilo u bledu imitaciju Alijena. žŽalosno je gledati Ridlija Skota kako 35 godina kasnije razmazuje jedno te isto gowno.
Ponašanje likova dramaturški potpuno neubedljivo, događaji se nižu bez neke naročite logike, i očito se računa na to da se u SF-u takve stvari neće mnogo primećivati pošto je, je li, sve moguće.
Završetak filma služi jedino tome da najavi nastavak, koji je, treba li to reći, predviđen za 2016.

http://www.imdb.com/title/tt0266697/preporucuite mi neki film kao recimo ovo! ko nije gledao neka obavezno pogleda
falcon rizing 14
49 ronin
ip man
undisputed
znaci ne mora da bude borilacki ili mora ali isto tako da bude za preporuku kao u vidu "svideo mi se film, strasno je dobar" poput titanika, avatara, okeanovih 11 itd
foot jorney i tako. Slicno
Znaci da film odise spetaklom, i da je kada se pojavila najava za njega da su svi jedva cekali da ga odgledaju, razumete, e takav film, meni preporucite, ali ne verujem da ima, jer kao sto rekoh sve sam ih odgledao takve!![]()