goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Vidi i ovaj nervozan
Nisam video da je pun mesec napolju...

Nisam video da je pun mesec napolju...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta je crno belo kada je jasno prikazana agresija nemačke vojske i odbrana od strane rusa???![]()
Ne volem naciste. Nauči razliku.
Čini mi se da sam ga ja skinuo na ovom linkuАуторите, јеленко, нисам успео да нађем ове филмове...![]()
Čini mi se da sam ga ja skinuo na ovom linku
http://thepiratebay.se/search/Nirgendwo in Afrika/0/99/0
i mislim da je bio onaj drugi odozgo, odnosno gde je film podeljen na dva dela od po 700MB jer za tu verziju imaš titl na srpskom.
Koliko se sećam film možeš da skineš do 99%, ali je to većini plejera dovoljno da mogu bez problema da ga reprodukuju.
Aj pa srećno![]()
Samo sam hteo da ilustrujem kako su generalizacije i povlačenje olakih paralela opasni...Naravno da svako veruje da su svi rusi komunisti nije ništa drugo nego preispoljna budaletina...
Čak i ovaj Herman iz potpisa?
Немачка и Немци као међународни субјект- ту ми је свеједно, ко и шта, нацисти или демократе-нама увек по ушима.
Иначе, дивим се немачкој филозофији, иако је не разумем сасвим, немачким писцима, немачком менталитету, немачком пиву, немачким технологијама, немачком квалитету, немачким композиторима итд. Немам проблем с тим, капирам да је то нормално, или не?
HahaA Bajern-vladi?![]()
edit: Izvini, neću više, lizo sam neki Paulaner, pa sam pomalo raspoložen za polu-provokacije. Odjavljujem se.
La sconosciuta
Tornatore je jedan od retkih reditelja koji uspeva da napravi prava mala remek-dela, a da budu uvek dovoljno komercijalni za malo širu gledalačku publiku. La sconosciuta je drama-triler-misterija o ukrajinskoj imigrantkinji Irini koja nakon godina prostituisanja beži od svojih svodnika i zapošljava se kao čistačica u bogataškoj zgradi. Nakon što izazove nesreću njihove služavke, Irina se infiltrira u porodicu bogatih zlatara Adaher kao dadilja njihovoj bolesnoj kćerki, a prošlost je prati u stopu. Pritom je sve više jasno da Irena nije sasvim slučajno izabrala baš njih i da su njeni motivi mnogo kompleksniji. U glavnoj ulozi fenomenalna je ruska glumica Ksenija Rapaport, a od ostalih naročito jedna od najpoznatijih aktivnih italijanskih glumica - Klaudija Gerini. Tornatore još jednom uspeva da napravi balans između punokrvnog žanrovskog filma i ozbiljne studije kojom pokušava da nađe odgovor na pitanje druge šanse. Rekao bih da u izvesnim rediteljskim izborima osetan uticaj Hičkoka i svih onih filmova koji su kasnije nastajali pod njegovim uticajem, ali je La sconosciuta istovremeno film koji bez upotrebe patetike ili jeftinih emocija uspeva da uzdrma i razbudi gledaoca....
ocena 4.5/5
Odgledah i ovo (al' bolje da nisam)
Forgetting the Girl (2012)
http://www.imdb.com/title/tt1492842/
Drama/triler
Studijski fotograf slika portrete devojaka i povremeno ih muva.Sve to vreme njegova šminkerka je ludo zaljubljena u njega. Nestaje jedna od devojaka koja je bila njegov model. Ispostavlja se da je fotograf serijski ubica i da je kao dečak pustio da mu se udavi mlađa setra.
Početak i nije bio loš, a onda kako je iz minuta u minut postajao sve gluplji.....
Ocena: iz trojke u keca