Детуш
Domaćin
- Poruka
- 4.352
наставак............jelen.co interpretacija Zlocina i kazne: ----
momak koji odlucuje da ubija babu koja zelenise prost narod, zbog vise svrhe i kako se nosi sa tom dilemom i detektivska prica koja sledi nakon toga.. prilicno prosto, svi pricaju da je knjiga strasna, a bas je obicna i prosecna. 2 plus od 5
онда је дошао инспектор, као онај из Авра, мада је онај из Авра био инспирисан овим, ма ко ће га знати. и он је открио Раску, јер је овај стално нешто бунцао и знојио се у пределу целог тела. насео је на тактику великог играча. мени је то било очигледно и глупо. и стално је био нешто болестан, а ја сам се питао јесу л' ти Руси стварно назадни кад немају за јеан лек обичан. и живео је у смрдљивом стану и крају који је заударао. тај смрад га је нагано на злочин из страсти, јер је уставри био заљубљен у бабу, чија сестра је била заљубљена у њега, а пошто га је баба варала, он уби бабу, а затим и сестру-мученицу-патосперачицу јер је она хтела да га обљуби потрчавши ка њему у загрљај. и раскољников је на крају пао. јер је мислио да је он реинкарнација Наполеона, али уствари није. није дорастао задатку. био је кењац. глупа књига.
лепа романтична крими сторија, са елемнтима хорора када јој секиром чеше по лобањи.
Poslednja izmena: