- Poruka
- 794
nebi da otkrivam fore javno na forumu druze emihs
mozda se posvadjam snekim ovde
pa mi zatreba
mozda se posvadjam snekim ovde
pa mi zatreba
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se tako smuvam sa jednu i sve super
kad sutra dan izadjem sa drustvo u neku kafancugu
i koga vidim ...ovu moju sa nekog tipa
nista ja izkuliram popijem neko pice sa drugarima
mrtav ladan ...ona nesto gleda celo vreme zbunila se
sigurno mislela da cu da napravim neki incident i da ga prebijem
a da budem iskren mogo sam sigurno iako je bio malo veci od mene
ali to nema veze ja znam neke fore sto se tice tuce
i sutra dan zvoni meni telefon kad ona ...kuka li kuka
kao e to mi je brat neki ovo ono
nista ja to otkacim odma u startu
reko kad ti je brat sto se nisi javila m
ajde ti si jedna obicna lujka i spustim slusalicu

Kardašijani
Стереотипна ромска породица, само са милионима.
Шесторо деце, од којих ниједно не иде или није ишло у школу, мајка лујка која покушава да ували ћерке некоме ко ће да целу фамилију носи на грбачи цео живот, оца боли уво што су му ћерке ***** а жена лујка, сви раде за сина дебила.

on jadan otiso na ratiste
a ona umesto da bere jabuke
odma se spandjala
ja to nemogu da gledam samo bi se nervirao
Početak dobar, kako minutaža odmiče sve veće srarrnje.....Pogledajte prilog 326035
Hot Fuzz (2007) - Sat vremena sam izgubio da pronađem koju komediju gledati i odlučim se za OVO!? Svi kažu da je nešto dobro al ja nikako da uhvatim istorijski značaj ove gluposti.
Nije loša ideja: Revnosni policajac biva premešten iz velikog grada u idilično selo na lepom glasu, a ono tamo sve ludak do ludaka. Film je istovremeno i parodija i omaž akcionim filovima ali je kvalitet fora jako diskutabilan.
Ponekad bljesne inteligencija autora pa posumnjaš možda propuštam ostalu genijalnost jer nisam kapacitet, al ja evo preuzimam rizk i kažem - film je bezveze. 5/10

![]()
Gotivan je, o borbi crnaca za rasna prava i protiv segregacije, isprepletano sa komplikovanim cirkusom zvanim ''Bela Kuća''...Forest Vitaker odličan, na momente dirljiv, on ume da izmami emocije, vidi se da je dosta uložio u ulogu, Opra isto iznenađujuće super, Kjuba Guding Džunior i ostatak ekipe zaista neverovatan, koji ''casting'', misli m da su i predsednici odlično pogođeni posebno Alan Rikman..Elem lep vremeplov, ne samo u politiku već i društvo da te podseti koliko je danas sve shebano...11/10

Koji je tvoj hebeni problem?![]()
Bolje da promeniš nik u D.O.DŽ., samo ideš ovde ko džukac neki i zapišavaš postove ljudima

Atonement 2007
http://www.imdb.com/title/tt0783233/
Drama
Engleska. Trinaestogodišnja devojčica se zaljubljuje u momka svoje starije sestre. Optužuje ga da je silovao njihovu rođaku i momka odvode u zatvor. Posle nekoliko godina provedenih u zatvoru nude mu ili da ostane u zatvoru ili da ode u rat. Prihvata da bude vojnik.....
Tokom rata umire i on i njegova devojka (starija sestra), a priču retrospektivno priča mlađa sestra sada kao baba
Odličan za ljubitelje drama.
Ocena:4/5
sto se tice komedije meni jedino ovo ostalo u secanje kao dobro
od ovi noviji
Intouchables (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1675434/?ref_=fn_al_tt_1
Horrible Bosses (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1499658/