gost 274412
Aktivan član
- Poruka
- 1.049
ma da, predugo traje. nadžidžan je
al ona motivaciona scena u restoranu je neprevaziđena
al ona motivaciona scena u restoranu je neprevaziđena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pogledala sam ga danas i nije mi bilo dobro. Skenjala sam se od tolike lične nesreće, grozan portret usamljene žene. Tužno je ne moći osjetiti bliskost, toplinu, ljubav, ispunjenost. Ostavlja utisak, preporučujem 6/10. možda 7.
Ceo film sam mislila odakle mi je poznata i vidim na IMDB-u da je igrala u F&F 6...Mrzim kad ne mog da se setim gde sam gledala nekog glumca/glumicu...
Ko voli ''Nju Džek Siti, mada je o vaj dosta drugačiji...Verujem da je priča romantizovana ali ipak osetiš neku vrstu simpatije za ove crne komuniste...Fascinantno je, to sam primetio još devedesetih kada sam slušao rep muziku, koliko su Crnci u getu i Srbi slični u ponašanju i razmišljanju...Film uz koji možeš da odmoriš mozak, zbog stila iz devedesetih a opet da saznaš i nešto novo...11/10Upravo iz istih tih razloga je i mene odusevio! Po mom misljenju totalno realan.![]()

![]()
Odličan, iz devedesetih...Ko voli ''Nju Džek Siti, mada je o vaj dosta drugačiji...Verujem da je priča romantizovana ali ipak osetiš neku vrstu simpatije za ove crne komuniste...Fascinantno je, to sam primetio još devedesetih kada sam slušao rep muziku, koliko su Crnci u getu i Srbi slični u ponašanju i razmišljanju...Film uz koji možeš da odmoriš mozak, zbog stila iz devedesetih a opet da saznaš i nešto novo...11/10
The Truth About Emanuel (2013)
![]()
Overih nocas i ja ovaj naslov. Jedan od boljih, novijih filmova koji sam pogledao. Iako je okarakterisan kao drama-triler "Istina o Emanuel" je mnogo vise od toga.
Poseduje i onu dozu horora, koja u poslednje vreme fali cistim predstavnicima zanra. Mozda bas zbog toga sto se na hororu u ovom filmu ne potencira, vec je on sastavni element jedne ovakve price.
U komsiluk se doseljava zena (Jessica Biel) sa bebom, a problematicna tinejdzerka Emanuel (Kaya Scodelario) u njoj vidi svoju umrlu majku.
Rado prihvata da u slobodno vreme bude dadilja maloj Charlie i da za to vreme pokusa da bolje upozna misterioznu komsinicu.
Ostale uloge tumace poznata imena kao sto su: Alfred Molina i Frances O'Connor, a ime mlade reziserke - Francesce Gregorini, ciji je ovo prvenac bio, potrudicu se da upamtim.
Smatram da je ocena 6 na IMDB-u nepravedno mala i da film minimum zasluzuje pristojnu sedmicu.
nije joj prvenac a nije ni tako mlada, 68 čini mi sebivša Porše Dedženeris.
gledala sam ga nekad ranije, nekako mi je ostao nedovršen..šta znam. Imao je potencijal i tolko
Nema veze s temom, ali neko nam je banovao Milančeta. Jel zna neko ko se usudio da dirne u osinje gnezdo?