- Poruka
- 794
nisam i necu da gledam detektivi
jer vudi nije celav ...odakle njemu kosa
skroz nerealno
skroz nerealno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ti nije jasno?TD ima 8 epizoda a TWD preko 50,TD ima 2 vrhunska glumca ali vrlo ograničenu priču ,TWD dosta osrednjih glumaca koji nose seriju i neiscrpnu temu,kada TD dođe na 50 epizoda možemo praviti parelelu a čujem u drugoj sezoni dolazi Brad Pitt kao detektiv,ne vidim da će serija trajati još dugo a kamoli da održi kvalitet...![]()
Perika...nisam i necu da gledam detektivi
skroz nerealno
True detective je pretila da postane kultna serija,dok nisu usrali na kraju...ali prvih 5-6 epizoda su masterpiece
The walking dead je vise za klince...![]()
Da bi serija bila vrhunska, moje je mišljenje, da ne može i ne sme trajati, duže od 10-15 epizoda. Izuzetno se retko sreću genijalni izuzeci od ovog pravila, tipa Mućke, Odeljenje za ubistva, itd. Ni seks ne može biti vrhunski ako traje satima, jer u jednom momentu mora postati naporan.![]()
Slažem se,vrlo je bitno imati materijala,zaboravio sam CSI: Crime Scene Investigation-14 sezona a ipak je serija vrlo dobra...
CSI???????? Sad si me za srce ujeo. Kakav bre csi??????? aaaaaaaaaaa

Iskreno ne pratim je ali mi na oko djeluje ok,pogledao nekoliko epizoda,zanimljiva tematska serija koga interesuje.Ajd dobro evo ti The X Files-9 sezona,gledao sam je i bila mi je zanimljiva,pred kraj su malo zasrali ali opet ok...gledao sam Seinfeld-9 sezona,jedna od poslednjih američkih koja je imala duha,Red Dwarf-10 sezona-e to je taj engleski nezaboravni humorJel ovaj oće da ga obrije na suvo?[/B]
Navukao sam nekoliko kolega da gledaju a nismo klinci odavno,TWD je sve pomalo ali za klince nije definitivno...ako ne želiš da imaju traume...
)...Da bi serija bila vrhunska, moje je mišljenje, da ne može i ne sme trajati, duže od 10-15 epizoda. Izuzetno se retko sreću genijalni izuzeci od ovog pravila, tipa Mućke, Odeljenje za ubistva, itd. Ni seks ne može biti vrhunski ako traje satima, jer u jednom momentu mora postati naporan.![]()

Meni su i Bones i Castle dobre serije sa notom humora...Iskreno ne pratim je ali mi na oko djeluje ok,pogledao nekoliko epizoda,zanimljiva tematska serija koga interesuje.Ajd dobro evo ti The X Files-9 sezona,gledao sam je i bila mi je zanimljiva,pred kraj su malo zasrali ali opet ok...gledao sam Seinfeld-9 sezona,jedna od poslednjih američkih koja je imala duha,Red Dwarf-10 sezona-e to je taj engleski nezaboravni humor
Moja poenta je da ne mora da znači to što si rekao 10-15 epizoda ako se ima dobar i neiscrpan materijal jer to je dovoljno za jednu sezonu.Seinfeld je serija o ničemu a opet zabavna,Dosije X serija koja je imala hrpu materijala,Red Dwarf-britanci izgubljeni u svemiru,crni humor...![]()

Meni su i Bones i Castle dobre serije sa notom humora...![]()
Perika...
The Walking Dead I,II,III,IV sezona (3+/4-)
[/SPOILER]
Nakon završene četvrte sezone "Šetača" moram priznati da sam i dalje ostao fan ove po mnogo čemu inovativne serije.Mislim da zombi filmovi definitivo gube na snazi nakon uspjeha ove serije jer mora se priznati ideja i sama tematika je odlično zamišljena jer je neiscrpna.Postapokaliptična atmosfera joj daje snagu i neophodnu energiju (hrani je) pa se pitam da li će ova serija uopšte ikada završiti.Frank Darabont je napravio odličan posao,spojio je nespojivo i upakovao u jednu dinamičnu horor dramu.Međutim ima i nekoliko negativnih činjenica koje treba napomenuti,ova serija konstantno dolazi do crvene linije kada prelazi u ljubavnu patetiku pa se naglo vrati na užasnu realnost ljudske destruktivnosti zbog koje sam i počeo pratiti seriju,kao da se režiser poigrava sa emocijama gledaoca.U jednom trenutku serija toliko počinje da ide na nerve da sam zamalo pa prestao da je pratim a onda paf drito u glavu,vrati se...Sve u svemu zadovoljan sam,ima loših,osrednjih,odličnih,vrhunskih epizoda ali kada se sve sabere jaka trojka od mene ili ti blaga četvorka mada više naginjem ka 4- jer zbog "Šetača" sam se vratio kultu gledanja serija koje sam zapostavio još od legendarnih Mućki i Dosije X ,ne samo što sam prestao gledati nego postao serijomrzac...dakle hvala "Šetačima",vraćaju vjeru,zarazni su i vraćaju iz mrtvih ...
I da ,na kraju,nastavak u oktobru 2014-e,do tada ko nije gledao,eto mu prilike da nadoknadi...
‘The Walking Dead’ Season 5a Will Be A ‘Nuclear Weapon’
During an interview, Scott also touched on the fact that each half-season of The Walking Dead reinvents itself completely. The second half of season four showed Rick & Co. on the run again, but this time the stakes were much higher — and more violent. Scott promises that the first half of season five will be “a nuclear weapon.“
Though that’s a vague teaser, Andrew Lincoln revealed how he is preparing to continue Rick’s psychotic break for next season on the March 30 episode of The Talking Dead.
“I’ve got to get going,” he told show host Chris Hardwick. “I’m just going to be listening to a lot of AC/DC and turning tables over and that kind of thing.”
It sounds like Andrew is preparing for battle, which is not surprising. As Rick said, the people of Terminus do not know who they are messing with.
ovako ce i vudi da zavrsi ako se ne mane corava posla
http://www.zivotinje.rs/vestiStrana.php?id=7315&name=opsesija-vlasnica-trosi-bogatstvo-da-bi-veverici-kupovala-garderobu,-nakit-i-perike-fotovideo&tip=vesti
perike su zlo
Meni su i Bones i Castle dobre serije sa notom humora...![]()
Јесте, кад боље размислим има серија које су квалитетне, иако имају доста епизода, Мала невеста на пример.
Слажем се за Сајнфилд, ту је и Рејмонд, Сопрано, Досије х, и још пар комада, али хипертрофија тих данашњих серијетина, је једноставно појела квалитетне и свела их на изузетак. Али то ти је тако данас, све функционише по принципу супермаркета. Набацаш свакаве глупости на рафове и по принципу, свака роба има свога купца, и неки дебилни слоган, типа зарадите купујући или купићеш више, чекаш да је конзументи испробају, сваре, и сутрадан већ, забораве шта су пождерали...
taj CSI sluzi samo da bi zastrasivao narod
mi sve znamo mi ce sve da otkrijemo sve ce da povatamo
sve me stra

worth:Jesi zapeo za ćelu,ima i ženskih ćela:
![]()
![]()