Lozac lokomotive
Primećen član
- Poruka
- 733
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dobar dan
ja kao istaknuti borac za slobodu misljenja i govora
imam da vam kazem da slobodno iznosite svoje utiske o filmu
ovom i svim ostalim
bez straha da cu vas progoniti, muciti ili na drugi nacin kaznjavati
mada, mozda i ja gresim
dovidjenja gospodo
![]()
Podvijenog repa napuštaš koridu![]()
Zapravo, uzdignuta cela i cista srca nastavljam borbu za demokratsko izrazavanje misljenja.
Pa niko te nije uhapsio, što imaš loše mišljenje o filmu, mada, nisam siguran da ćeš moći tako labavo i posle formiranja nove vlasti, svesti itd.
Molim te da i ti pogledas film, pa da svojom kritikom zasenis moju, kako bi te istorija pamtila kao veceg antiholivudistu.
Mislim da ćemo popričekati na taj podvig, jer sudeći po ovim detaljima koje si izneo, naročito ovaj deo sa srcem, teško da bi izdržao do kraja, da se ne zaplačem...
Todo sobre mi madre (1999) - Najizvikaniji film izuzetno poremećenog Almodovara. U suštini opet se bavi identitetskim pitanjima na polju seksualnosti, a zaplet je bizaran i nije blizak prosečnom gledaocu. Meni u filmu najbolji bio humor.
Takođe, jako mi se dopao očigledan omaž filmu Džona Kasavetesa "Opening night". E, to je filmčina.
Ja sam gledao Almodovara u momentima kada sam tražio svoj filmski identitet, i on jeste izvršio određen uticaj i na moj filmski ukus, ali sumnjam da bi sada mogao da me fascinira nekim filmom...
dobar je pedro... izuzetno pametan reditelj sa onako cestim izletima u glupost
ali volver i sve o mojoj majci mi ostase u najljepsem sjecanju
http://www.imdb.com/title/tt0110322/
![]()
Kakav propali pokusaj da se napravi epska prica u stilu knjizevnih klasika, ali sa jakom holivudskom notom. Posebno iritira onaj deo kad vadi srce ubijenog brata i salje ga kuci ocu i drugom bratu da ga sahrane pored nekog potoka. Rezultat je bljutav film koji je uspeo da promovise Pita kao seks simbol, sto je na kraju krajeva i najvaznije za filmsku industriju. Potrebno je stalno imati neki predmet obozavanja i onda snimati filmove sa njim u glavnoj ulozi. Recept za sigurnu zaradu. Tu je naravno i americki san, i pobeda Breda Pita nad grizlijem, i kraj sa pucnjavom kroz koju se zavadjena braca ponovo sjedinjuju i svakakve jos gluposti.
5.5/10
I Give It a Year (2013) 1/5
ovo sam gledo da bi smuvo jednu zensku
reko ajde da pustim neku komediju
nisam mogo horor ..sta da radim posle sa nju preplasenu trzala bi se na svaki dodir
jedan mu dajem samo jer sam ga odgledao do kraja
cak je i ona rekla na kraju kako glup film ..ali to zbog kraja ona mislela tako
inace svidjao joj se smeskala se tokom gledanja kad kako ..ja nisam
osim kad je bila ona scena sa trojku jedino to bilo kolko tolko smesno
http://www.imdb.com/title/tt2244901/?ref_=fn_al_tt_1