Acting_Me
Ističe se
- Poruka
- 2.938
je li ovo realno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ružan nos
Ja ga skinula,pa nikako da pogledam.Sve mislim da cu da se razocaramNow-You-See-Me
![]()
Odličan!![]()
Kvalitetan film, sa integritetom...11/10
Ne treba ga previse ozbiljno shvatiti. 7/10Now You See Me - 5/10
Poceo je odlicno, ali posle izvesnog vremena postaje besmislen, zamara i uspavljuje. Steta posto bas volim Islu Fisher i bila je sasvim dobra kao i Woody Harrelson. Mark Ruffalo je ubio film, Morgan i Majkl dosadili vise, glume isto poslednjih 30 godina.
ja ga pustila na tref, nije mi se svidelo kad sam skontala da su neki prevaranti u pitanju i ugasila.. sudeći po tvom utisku, nisam pogrešila
Nikad ne gledam neki film na osnovu nečije procene. Čak se ne rukovodim ni ocenom in imdb. Sve je stvar ukusa.

drago mi je da nekom znace moje preporuke 
Iako pripada zanru romanticne komedije, ovaj film se po mnogocemu izdvaja od drugih predstavnika zanra (tj. bar onih nemnogobrojnih koje sam ja pogledao)... Inventivna rezija, prica koja razbija ustaljeni sablon i musko:zensku opoziciju koja je karakteristicna za vecinu slicnih filmova, a narocito odlicna gluma dvoje glavnih glumaca - to izdvaja ovaj film i omogucuje mu da prevazidje granice zanra i postane, jednostavno, film. Dvoje neobicnih mladih ljudi - stidljivi romanticni illustrator i nesudjeni arhitekta upoznaje na poslu neobicnu devojku u koju se odmah zaljubljuje.....Ali u njihovom odnosu nista nece biti jednostavno. Dzozef Gordon Levit svakom sledecom ulogom u kojoj ga pogledam potvrdjuje koliko je talentovan glumac, jer on nikad ne igra istu ulogu. Mladja Desanel sestra talentovana barem koliko i starija.... Grade likove kakve zelite da poznajete i s kojima se mozete identifikovait....Osim, vec pomenute, inventivne, originalne rezije i skokovite naracije, film obelezava i suptilan, inteligentan i nimalo vulgaran humor, sto je retkost u americkim filmovima.... I na kraju, iako nije patetican i srceparajuci, ja sam cak uspeo i da se rasplacem...Pa malo li je
I na kraju neki portal ( Blejd)... nista novo.Prica sa mnogo rupa, koje su popunjavane nekim naivnim resenjima tipa indijska hrana i kurkuma( wtf! ). Par doobrih forica sa sesirom, gleznjevima i najjaca scena kad poteze pucaljke u prepunom liftu. E moram da pohvalim i negativca Kevina slaninu, koji nikad bolje nije izgledao... ne znam cime su ga peglali, al je videla i Meri Luis Parker pa probala i ona... takodje besprekorno ispeglana. Muske ce mozda zanimati to da u filmu "glumi" sedmorangirana najsehi zena na svetu, ako je verovati fhm-u. dobro, ja sam se malo šalila... mada vrlo često pogledam film koji je svetovid preporučio, ali isto tako gledam filmove koje i drugi ljudi na temi preporučuju
i skoro uvek pogledam film koji mi maj lav preporučičak sam i horor pogledala (the haunting) i i taj je bio super
što se teme tiče, pogledah Džun i Henri
http://www.imdb.com/title/tt0099762/
o Henriju Mileru tokom njegovog boravka u Parizu i kompleksnoj vezi sa njegovom drugom ženom..
Štaznam, nisam baš nešto oduševljena.. ima dosta erotike, onako kako se to snimalo 90-ih
Ako smem da budem diskrektna ko je tvoja ljubav?