Acting_Me
Ističe se
- Poruka
- 2.938
je li ovo realno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ružan nos
Ja ga skinula,pa nikako da pogledam.Sve mislim da cu da se razocaramNow-You-See-Me
![]()
Odličan!![]()
Now You See Me - 5/10
Poceo je odlicno, ali posle izvesnog vremena postaje besmislen, zamara i uspavljuje. Steta posto bas volim Islu Fisher i bila je sasvim dobra kao i Woody Harrelson. Mark Ruffalo je ubio film, Morgan i Majkl dosadili vise, glume isto poslednjih 30 godina.
ja ga pustila na tref, nije mi se svidelo kad sam skontala da su neki prevaranti u pitanju i ugasila.. sudeći po tvom utisku, nisam pogrešila
Nikad ne gledam neki film na osnovu nečije procene. Čak se ne rukovodim ni ocenom in imdb. Sve je stvar ukusa.
dobro, ja sam se malo šalila... mada vrlo često pogledam film koji je svetovid preporučio, ali isto tako gledam filmove koje i drugi ljudi na temi preporučuju
i skoro uvek pogledam film koji mi maj lav preporučičak sam i horor pogledala (the haunting) i i taj je bio super
što se teme tiče, pogledah Džun i Henri
http://www.imdb.com/title/tt0099762/
o Henriju Mileru tokom njegovog boravka u Parizu i kompleksnoj vezi sa njegovom drugom ženom..
Štaznam, nisam baš nešto oduševljena.. ima dosta erotike, onako kako se to snimalo 90-ih
Ako smem da budem diskrektna ko je tvoja ljubav?