JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.191
Pa znas kako,Batman je uglavnom sranje od filma sem ovih Nolanovih verzija.Ali ne zbog Balea vec zbog briljantnog Zimmerovog soundtracka koji pravi strasnu atmosferu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
msm,za tu ulogu i ne treba mnogo talenta,pola filma nosis masku xD
![]()
Najbolji betmen
Pa to kazem i ja
Narocito posto je film o Supermanu, Batman nije ni toliko bitan tu. A Affleck mozda ne glumi najbolje ali garantujem da mu nece lose stajati kostim.![]()
Ti si stručnjak u PMnije ni za reklame da snima.
Pa znas kako,Batman je uglavnom sranje od filma sem ovih Nolanovih verzija.Ali ne zbog Balea vec zbog briljantnog Zimmerovog soundtracka koji pravi strasnu atmosferu
Los Amantes Pasajeros (2013)
Almodovar se uvek teturao na granicama lucidnosti i ekstremnog neukusa, najčešće uspevajući da ostane sa ove prve strane. Svaki njegov film prelazi granicu dobrog ukusa, taman onoliko koliko mu omogućava da se u završnici vrati na pravi kurs. Sa Slučajnim ljubavnicima je situacija drugačija. Almodovar je prevazišao sam sebe - toliko iskarikiranih gejeva, izvitoperenog seksa i amoralnih likova na jednom malom prostoru čak ni kod Almodovara nije viđeno. Grupa putnika i gej pilota i stjuarda pokušava da se izbori sa stresom zbog potencijalnog pada aviona tako što se drogiraju, pevaju disko hitove i upražnjavaju seks. Sve ove radnje ipak nikako ne treba da vas podsete na Diskoteku 54 - one su samo i isključivo Almodovar. Sve što se u raniim filmovima javljalo kao motiv i činilo Almodovarove filmove pomerenim, drugačijim, egzotičnim (a reklo bi se, ipak, da je on tipičan primer frojdovskog umetnika koji je u svojim delima lečio lične frustracije), sada se slilo u jednu komediju koja nema nekog većeg cilja, osim da nasmeje širu publiku humorom koji se svodi na seks, drogu i likove sa margine.
Na nivou komedije, ovo je prilično gledljivo, mada se posle odgledanog filma osećate dosta besmisleno... Osim simpatične sekvence sa Banderasom i Penelope Kruz, glumački dominiraju Lola Duenjas i Sesilija Rot.
Ocena 6/10 - gledljivo
u usta ti ga metnem.![]()
Najbolji betmen
Metni svojoj mami, mož' i tati...
Nisam znao da je Nolan glumio Betmena saznaš nešto novo svakog dana...![]()
Metni svojoj mami, mož' i tati...
Nisam znao da je Nolan glumio Betmena saznaš nešto novo svakog dana...![]()
Šta bulazniš, jel si uradio ono što sam ti rek'o....?a to da je najbolji kiton moze da prodje.
nego god prvog samoglasnika sam iskoristio priliku, i metnuo
sad ti ostaje da se umijes jedino![]()
![]()
![]()
![]()
Ben Aflek je tunjav,deluje mutavo...mislim da je tu glavni problem sto nije dobio ulogu koja mu lezi,a i nesto ne mogu da se setim da je glumio u nekom extra filmu.Sa druge strane Bale mi nije nikakav glumac.Njegova prednost je samo to sto ima veliku moc transformacije i sto pristaje na to sto pristaje zbog uloga...I dalje stojim da je upropastio savrsenu ulogu u filmu Americki psiho,po Elisovom romanu.Od genijalnog dela,dobili smo smejuriju,a sve zahvaljujuci Kristijanu.
Ako cemo po izgledu faca im nije jaca strana,ni jednom ni drugomali,kako ce Betmen biti 90% u Betmen odelu,Aflek je tu u prednosti.Ipak je razbacan i misicav,na Bale-u samo kosti i malo misica
sav je kao nabildovana,gladna glista
![]()
Upravo oko toga si me i ''isprozivao'' malopre nič mi nije jasno...a to da je najbolji kiton moze da prodje.
Planiram ovih dana da ga gledam u bioskopu.dobra akcija ...7,5/10
![]()
Paris When It Sizzles (1964)
ako niste fan Holdena ili Odri svi su izgledi da vam se nece svideti
iako volim oboje, film ne drzi paznju 6/10
Patrik, age 1,5
http://www.imdb.com/title/tt1067733/
Čini mi se da je nekad svetovid preporučivao ovaj film, ali me mrzi sad da tražim po temi
Super je, malo drama, malo smeh, slatki glumci.. I dokaz da nije Srbija izmislila homofobiju, ima je čak i Švedskoj![]()
7.5 od 10
Ima ona mnogo veći razlog za sramDzodi Foster bolje da se nije brukala sa ovakvom glumom,
Ima ona mnogo veći razlog za sram![]()