Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Batman-01.jpg

Najbolji betmen

Pa znas kako,Batman je uglavnom sranje od filma sem ovih Nolanovih verzija.Ali ne zbog Balea vec zbog briljantnog Zimmerovog soundtracka koji pravi strasnu atmosferu :D

ja iskrena da budem nisam odgledana nijednog Nolanovog Betmena ( mada svakako planiram ),jer imam tako neki trip da nekad nesto ne gledam dok ne prodje cela pompa oko filma,ali sam gledala ranije verzije,i da,za betmena definitivno ne treba ne znam kakav talenat,vise izgled i neki kao stav... :)

Los Amantes Pasajeros (2013)
Almodovar se uvek teturao na granicama lucidnosti i ekstremnog neukusa, najčešće uspevajući da ostane sa ove prve strane. Svaki njegov film prelazi granicu dobrog ukusa, taman onoliko koliko mu omogućava da se u završnici vrati na pravi kurs. Sa Slučajnim ljubavnicima je situacija drugačija. Almodovar je prevazišao sam sebe - toliko iskarikiranih gejeva, izvitoperenog seksa i amoralnih likova na jednom malom prostoru čak ni kod Almodovara nije viđeno. Grupa putnika i gej pilota i stjuarda pokušava da se izbori sa stresom zbog potencijalnog pada aviona tako što se drogiraju, pevaju disko hitove i upražnjavaju seks. Sve ove radnje ipak nikako ne treba da vas podsete na Diskoteku 54 - one su samo i isključivo Almodovar. Sve što se u raniim filmovima javljalo kao motiv i činilo Almodovarove filmove pomerenim, drugačijim, egzotičnim (a reklo bi se, ipak, da je on tipičan primer frojdovskog umetnika koji je u svojim delima lečio lične frustracije), sada se slilo u jednu komediju koja nema nekog većeg cilja, osim da nasmeje širu publiku humorom koji se svodi na seks, drogu i likove sa margine.
Na nivou komedije, ovo je prilično gledljivo, mada se posle odgledanog filma osećate dosta besmisleno... Osim simpatične sekvence sa Banderasom i Penelope Kruz, glumački dominiraju Lola Duenjas i Sesilija Rot.

Ocena 6/10 - gledljivo

nije mi jedan od boljih Almodovarovih filmova, ali jeste gledljiv 5/10
najbolja scena - ples gej stjuarda :D
ako niste fan Holdena ili Odri svi su izgledi da vam se nece svideti
iako volim oboje, film ne drzi paznju 6/10

Metni svojoj mami, mož' i tati...:hahaha:
Nisam znao da je Nolan glumio Betmena saznaš nešto novo svakog dana...:eek:

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ben Aflek je tunjav,deluje mutavo...mislim da je tu glavni problem sto nije dobio ulogu koja mu lezi,a i nesto ne mogu da se setim da je glumio u nekom extra filmu.Sa druge strane Bale mi nije nikakav glumac.Njegova prednost je samo to sto ima veliku moc transformacije i sto pristaje na to sto pristaje zbog uloga...I dalje stojim da je upropastio savrsenu ulogu u filmu Americki psiho,po Elisovom romanu.Od genijalnog dela,dobili smo smejuriju,a sve zahvaljujuci Kristijanu.

Ako cemo po izgledu faca im nije jaca strana,ni jednom ni drugom ;) ali,kako ce Betmen biti 90% u Betmen odelu,Aflek je tu u prednosti.Ipak je razbacan i misicav,na Bale-u samo kosti i malo misica :mrgreen: sav je kao nabildovana,gladna glista :lol:

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ben Aflek je tunjav,deluje mutavo...mislim da je tu glavni problem sto nije dobio ulogu koja mu lezi,a i nesto ne mogu da se setim da je glumio u nekom extra filmu.Sa druge strane Bale mi nije nikakav glumac.Njegova prednost je samo to sto ima veliku moc transformacije i sto pristaje na to sto pristaje zbog uloga...I dalje stojim da je upropastio savrsenu ulogu u filmu Americki psiho,po Elisovom romanu.Od genijalnog dela,dobili smo smejuriju,a sve zahvaljujuci Kristijanu.

Ako cemo po izgledu faca im nije jaca strana,ni jednom ni drugom ;) ali,kako ce Betmen biti 90% u Betmen odelu,Aflek je tu u prednosti.Ipak je razbacan i misicav,na Bale-u samo kosti i malo misica :mrgreen: sav je kao nabildovana,gladna glista :lol:

hihihihihi kraljice

Elysium - 3/10

Ekstremno los.

Ocekivao sam da nece biti nista specijalno, ali ovo je bas prevazislo sva ocekivanja. Scenario je nebulozan i u globalu i u detaljima, sve je predvidljivo i ako ste videli trejler odgledali ste ceo film. Rezija je jos gora, nijedan lik nije izveden kako treba, recikliranje starih ideja, vizuelno kopija Distrikta 9 iako se desava u L.A. Gluma: Dzodi Foster bolje da se nije brukala sa ovakvom glumom, Met nista specijalno, sporednjaci su bili ok, Brazilci i ostali latinosi, Alice Braga najbolja i Sharlto Copley je napredovao od Distrikta 9. Efekti pristojni. Kao SF cista 0, kao drama nista, ima malo akcije i to je to. Preporuka ne trositi vreme i novac.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back