Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
Nisam gledala nijedan.
po meni licno nije neki propust ako ne pogledas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam gledala nijedan.

Od We need to talk about Kevin sam očekivala mnooogo više.
Sjajna Tilda, zanimljiva ideja, prekretenski realizovana.
Mršava 3/10 i hvala nebesima što nisam čitala knjigu.

Dadoh 9 ili 10![]()

- - - - - - - - - -
Koji si gledala?
Da pokusam sa tim![]()
I ja mu dadoh 9
Ja sam tri dana posle tog filma bila u tripu.
Rust and bone
http://www.imdb.com/title/tt2053425/?ref_=fn_al_tt_1
Solidan, možda i vrlo dobar film o liku bez mozga, koji sa petogodišnjim sinom dolazi kod sestre i zeta, kako bi oni preuzeli brigu o njemu i sinu, jer je sam nesposoban za život. Reč je o bivšem bokseru kome su osim bicepsa i tricepsa, ostali organi zakržljali, a naročito mozak. On se kroz život vuče bez ikakvog plana, strategije, odgovornosti. Nekako mu nalaze posao izbacivača u nekom malograđanskom noćnom klubu, i tu upoznaje jednu zgođušnu ribu sa kojom će se posle, spletom nesrećnih okolnosti, ponovo sresti. Ona je dreser nekih ogromnih ribetina, koje je čovek zarobio u bazen i od njih napravio cirkusku atrakciju. Međutim, jedna od tih nepravedno zatočenih grdosija će našoj junakinji zagorčati život, jer će je pokositi na rubu bazena i napraviti invalida od nje. Tako počinje zaplet i druženje dvoje glavnih protagonista, koje se u početku svodi samo na zadovoljavanje seksualnih nagona, i kao takvo je odlično funkcionisalo. No, žensko ko žensko, ne može da ćuti i uživa, nego naravno kreću one standardne priče tipa, pa nismo životinje, postoji nešto iznad seksa bla, bla, ne kapirajući, pri tom, da je lik kome se obraća apsolutno nesposoban za ispoljavanje bilo kakvih osećanja, tj da je ova budala sposobna samo da se mlati i pravi pizdarije...
I tako, svašta se tu izdešava. Nije loše...

Ja se vec par nedelja pitam zasto je morao da lomi sebi prste, rizikuje zivot sina a nas drzi u neizvesnosti, kad je lepo mogao da razbije led nogom![]()

Od We need to talk about Kevin sam očekivala mnooogo više.
Sjajna Tilda, zanimljiva ideja, prekretenski realizovana.
Mršava 3/10 i hvala nebesima što nisam čitala knjigu.
Ovo zvuci toliko genijalno,a sad druge strane mozda i pretesko za gledati..Hour of the wolf
http://www.imdb.com/title/tt0063759/?ref_=fn_al_tt_1
Depresija je veselo stanje u poređenju sa ovim Bergmanovim filmom. Na momente sam mislio da će mi um napustiti telo, iz revolta što sam mu priredio ovakvo mučenje. Nisam baš bio u raspoloženju za gledanje ovakvog filma, ali s druge strane kad se čovek može nalaziti u raspoloženju za ovako nešto? Svaki njegov film je težak i depresivan na svoj način, ali ipak mi mnogo više leži kada je manje onostran, manje metafizičan. Čitao sam jedan intervju s njim u kome je izjavio da ne gleda svoje filmove, jer su mu previše sumorni. Potpuno mu verujem!!!
Uglavnom reč je o dvoje ljudi, mužu i ženi srednjih godina, koji provode vreme na ostrvu, udaljeni od civilizacije, gde on može mirno da slika predivne pejzaže pošto je reč o vrhunskom umetniku. Već u početnim kadrovima, vidimo da njemu nisu sve ovce na broju, te da je neutavnotežen, poremećen i napet. Ona, sirotica, neverovatna Liv Ulman, ga voli onako, bezuslovno, tolerišući svaki njegov bolesni hir, provodeći besane noći s njim pošto ludak ne može noću da spava. S vremena na vreme počinju i da mu se priviđaju nekakvi ljudi, demoni, duhovi. I tako, u filmu se postavlja nekoliko filozofskih pitanja o odnosima muškarca i žene, opsesije, ljubavi, destrukcije, ludila...
Spellbound (1945)
Nidje nikakve veze sa zivotom.
Ocena 2/10