- Poruka
- 48.276
po mom mišljenju totalna glupost, pazi molim te pala atomska a oni se spasili u podrumu zgrade, vrata izolovali izolir trakompa onda zgrada se sruši, a kad izađu napolje nigde te srušene zgrade nema
ugasio u 40. minutu
Festivalski film je u pitanju,atomska bomba tu nije ni bitna,ako si pažljivo gledao u filmu se nije ni definisalo šta se desilo,kako je sve počelo,da li je u pitanju rat,malo se nagovještava na žutu rasu,suština filma je u ljudskoj psihi,preživljavanje.Njihova transformacija,poenta je malo dublja,*ebo zgradu i atomsku!Da si nastavio gledati vidio bi da izolir traka tu nije bitna!Ovo je vrlo jeftin film a oglumljen na jednom vrhunskome nivou,zato sam i rekao da nije za svakoga.

Poslednja izmena: 

Luda vožnja i avantura..Evo sad se smejem...
Luda vožnja i avantura..Evo sad se smejem... 10/10
10/10 

Šteta ako ga nisi pogledao do kraja pa vidio u šta su se pretvorili do kraja.To ne može svako odglumiti.Problem je što film traje preko 2h a ti si ugasio ako se sjećam u 40 minuti,teško  ga je ocjeniti ako nisi gledao cijeli film,druga stvar Pandorum i ovaj nemaju veze po pitanju mjesta radnje,jedino im je zajedničko što su oba jeftina!
 Šteta ako ga nisi pogledao do kraja pa vidio u šta su se pretvorili do kraja.To ne može svako odglumiti.Problem je što film traje preko 2h a ti si ugasio ako se sjećam u 40 minuti,teško  ga je ocjeniti ako nisi gledao cijeli film,druga stvar Pandorum i ovaj nemaju veze po pitanju mjesta radnje,jedino im je zajedničko što su oba jeftina!
 a ne čini mi se uopšte jeftino
 a ne čini mi se uopšte jeftino