- Poruka
- 60.291
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaintrigirala me ta osnovna ideja filma, ali ovo je veliko g.ovno. Erotske scene me nisu ni dotakle, a čine 90% filma. Al ajde, zbog ideje i Spajdera da mu dam neku bednu 3/10.
Iron Lady
Meril Strip je bila odlična kao i uvijek, u praznom filmu.
Odlično uputsvo za snimanje jednog filma o Slobodanu Miloševiću npr. Prikazati njegovu ljubav prema Juli kao beznadežno romantičnu, staviti njegovu političku lličnost u zapećak, uz površan osvrt na nekoliko ključnih momenata njegovog političkog života. Baciti koji kadar na skupštinu Srbije, pomno paziti da je glumac obučen kao na youtube klipovima koji se mogu naći...Da, film je komotno mogao biti o Slobodanu Miloševiću.
U tom slucaju, ovo ide na moju download listu![]()

![]()
Battle royale (Batoru Rowariaru) japanski sf,kombinacija Saw~a,Clockwork orange~a i jos puno toga,naravno uradjeno na japanski,ekstremni nacin. Ukratko se moze opisati onim Dzokerovim recima kad ga Betmen ispituje,postavi tzv. civilizovane ljude u neku ekstremnu situaciju i oni ce pojesti jedni druge. Uh,moracu da izbegavam japansku kinematografiju neko vreme,ostavlja posledice na mentalno zdravlje. Svejedno,odlican film,niko nece biti ravnodusan,preporuka naravno za one koji su oguglali na ultra nasilje u filmovima jer ga i ovde ima i to prilicno. 9|10
dobro su pitanje postavili na pocetku,koliko horor filmova pocinje tako sto grupa prijatelja izgubi signal na mobilnom u nekoj nedodjiji,sigurno 15~ak
Cold fish- Типичан јапански филм новијег датума. Добри глумци, бизарна дешавања и морбидан заплет. Ништа ново и спектакуларно али солидно.
Тако се калио челик- Тотално откачен филм Желимира Жилника са Лазом Ристовским у главној улози. Лаза ми је у многим улогама иритантан и антипатичан али овде то није случај. Филм је чиста зајебанција и лудница тако дами је у потпуности легао.

Избрише те човек као да те никад било нијеNajjača izjava ćuti da ne bi bio izbrisan,jel želiš biti izbrisan?Lik te bukvalno izbriše u pravome smislu!![]()
. Последња деоница филма је више хорор него психо драма. У суштини, прилично добар филм, прави јапански.Uh...ajd` da reklamiram film koji sam danas preveo, jer mislim da će retko ko da ga gleda pošto nije hitos. A radi se o odličnom ali strašno teškom filmu, koji je proslavio Noomi Rapace koju smo kasnije gledali u popularnoj trilogiji Millennium. Ne bih drvio o radnji, jer je lako pročitati bilo gde, samo ću da kažem da je šokantan.
Znači, samo za ljubitelje.
Daisy Diamond (2007)
Pogledajte prilog 225174
Uh...ajd` da reklamiram film koji sam danas preveo, jer mislim da će retko ko da ga gleda pošto nije hitos. A radi se o odličnom ali strašno teškom filmu, koji je proslavio Noomi Rapace koju smo kasnije gledali u popularnoj trilogiji Millennium. Ne bih drvio o radnji, jer je lako pročitati bilo gde, samo ću da kažem da je šokantan.
Znači, samo za ljubitelje.
Daisy Diamond (2007)
Pogledajte prilog 225174

Verovatno postoji neki razlog...uglavnom mogu svi članovi da ocenjuju, s tim da stari mogu direktno, a novi članovi putem:
http://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=30290&FID=36&PR=3&title=novi-clanovi-ocenite-prevod
Bilo je nekih svađa oko kompetencije ocenjivača, pa je zato tako urađeno.
To samo mi mozemo. Svadjamo se ko je bolje preveo. Debilno...
Nisi ti to dobro pročitala. Svađali su se ocenjivači koji su mislili da se za ovo uzima kinta, pa nisu bili zadovoljni zbog nekog propuštenog slova i sl. Pa dok ne steknu malo iskustva, ocenjuju posredno preko moderatora. A prevodioci se ne svađaju kako si navela, ili ja nisam to video, tj. učestvovao.To samo mi mozemo. Svadjamo se ko je bolje preveo. Debilno...
A i ti prevodiš?
Jesam nekad, sad više ne.

Pa, retroaktivno ti hvala za sve prevode koje sam možda skinula.![]()