Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shame ne gledah,al hunger je remek djelo

interstate602d.jpg

film bljutavog postera i jos goreg trejlera, povrsne, tipicno americke realizacije,alii...ni malo losa ideja tj. scenario...
magic realism sto bi reko neko, da je neki juropian trip ili tako nesto, bio bi poznatiji, ovako, upakovan malo loshe...podsijeca na tv film, mozda zbog muzikice ala Dawson Creek i izgleda Jamesa Mardsena ko tipicnog Aerickog dobrog celjadeta + ne treba da glumi bez naocara u zivotu,nikad.
na stranu to, vec pomenuh dobar scenario, svaka scena ima poentu, pametno napisani dijalozi , vise lice na traktate i zanimljivi likovi...Gary Oldman standardno dobar, pristojno iskorisceni Cooper i Kurt Russell
dakle, film je mogao biti bolji i poznatiji,da je ozbiljniji...medjutim,upravo ta estetika i povrsnost se meni svidjaju i cine film- cudnim i drugaijim od ostalih pretencioznih filozofija.
7.5/10

A Good Old Fashioned Orgy - 8/10. Konacno jedna komedija koja je stvarno smesna. Grupa prijatelja godinama pravi lude zurke kod Erika (Jason Sudeikis). Kada njegov otac (Don Johnson) odluci da proda kucu, ekipa odlucuje da napravi poslednju zurku. Ekipa je savrsena Tyler Labine - ovo mu je sigurno najbolja uloga, Jason Sudeikis, Michelle Borth, Leslie Bibb, odlicna Lindsay Sloane, Lake Bell, ludi David Koechner...

shame ne gledah,al hunger je remek djelo

interstate602d.jpg

film bljutavog postera i jos goreg trejlera, povrsne, tipicno americke realizacije,alii...ni malo losa ideja tj. scenario...
magic realism sto bi reko neko, da je neki juropian trip ili tako nesto, bio bi poznatiji, ovako, upakovan malo loshe...podsijeca na tv film, mozda zbog muzikice ala Dawson Creek i izgleda Jamesa Mardsena ko tipicnog Aerickog dobrog celjadeta + ne treba da glumi bez naocara u zivotu,nikad.
na stranu to, vec pomenuh dobar scenario, svaka scena ima poentu, pametno napisani dijalozi , vise lice na traktate i zanimljivi likovi...Gary Oldman standardno dobar, pristojno iskorisceni Cooper i Kurt Russell
dakle, film je mogao biti bolji i poznatiji,da je ozbiljniji...medjutim,upravo ta estetika i povrsnost se meni svidjaju i cine film- cudnim i drugaijim od ostalih pretencioznih filozofija.
7.5/10

stvarno bljutav poster

Warrior
7/10

Dobar film, opet ništa specijalno. Jednu borbu prikažu realno, drugu očajno. Borbe se tako razmjenjuju dok ne dođu do konačne iiiiiii...očajno.
Rus sa srpom i čekićem koji mora da popije batine od normalnog Amerikanca. Noup, ocjena manje.

E već Nik Nolt...mora biti + od mene :D
U svakom slučaju može se pogledati, ali bez nekih prevelikih očekivanja.

Pogledao sam ga,ideja jeste dobra ali sve ostalo je ispod prosjeka,za moj ukus previše banalan,šteta što neko ozbiljniji nije preuzeo ovaj scenario i napravio pravi spektakl od ovoga,kada se govori o glumi ljepotana treba naglasiti da je lik imao isti izraz lica od početka do kraja filma,prosto blijedo i izlizano ,nikada od njega neće glumac nastati jer nema harizmu!
true

kakve sve ideje uniste, mamu im

Odgledala Muškarci koji mrze žene američku verziju.

Glupi Ameri nemaju pojma da naprave dobar film.
Definitivno, u švedskoj verziji milion puta bolja priča, tenzija, razvoj događaja. Ameri su toliko sve ublažili da jednostavno maše poentu na svakom koraku.
Jedino što je bolje u američkoj verziji je Krejg (a njega inače ne volim). Dobro, Krejg i uvodna špica.

Razočarana totalno i trenutno fantaziram kako bi izgledala kinematografija da su izvikane filmove umesto u Holivudu pravili po Evropi. Bio bi to RAJ dobrih priča bez uzaludnih efekata.

Eto. Neću više da gledam američke rimejke evropskih filmova. Takvi poduhvati prosto nemaju smisla..

BTW, što je najgore od svega, ovako pošten triler Ameri nisu izbacili među široke narodne mase ko zna od kad... :zroll:

Poslednja izmena:
Odgledala Muškarci koji mrze žene američku verziju.

Glupi Ameri nemaju pojma da naprave dobar film.
Definitivno, u švedskoj verziji milion puta bolja priča, tenzija, razvoj događaja. Ameri su toliko sve ublažili da jednostavno maše poentu na svakom koraku.
Jedino što je bolje u američkoj verziji je Krejg (a njega inače ne volim). Dobro, Krejg i uvodna špica.

Razočarana totalno i trenutno fantaziram kako bi izgledala kinematografija da su izvikane filmove umesto u Holivudu pravili po Evropi. Bio bi to RAJ dobrih priča bez uzaludnih efekata.

Eto. Neću više da gledam američke rimejke evropskih filmova. Takvi poduhvati prosto nemaju smisla..

BTW, što je najgore od svega, ovako pošten triler Ameri nisu izbacili među široke narodne mase ko zna od kad... :zroll:
Amerikanci moraju malo da uproscuju filmove,zato sto je u Americi film prvo zabava pa onda sve ostalo,ne vole ljudi da zamaraju mozak pa to ti je.Ja sam gledao neko vece takodje USA verziju i moram da priznam da sam razocaran,pre svega Fincerom..ostao je samo senka od nekadasnje velike nade Holivuda,a zatim pricom.Ja sam iskreno ocekivao neku malo fascinantniju radnju i vise tajanstveniju,s obzirom koliko sam citao da je knjiga veliki hit.Eto najvise mi je zasmetala prosecna radnja

Special Forces - 5/10. Propagandni film o francuskim specijalcima. Pocinje, verovali ili ne, na Kosovu, gde specijalci hvataju nekog zlog Srbina. Otuda i najniza ocena.

Nakon loseg pocetka. Radnja se seli u Avganistan i prati novinarku na zadatku koju glumi Diane Kruger. Diane i njenog saradnika otimaju talibani. A nakon toga krece prica u stilu 12 zigosanih/Placenici, gde sestorica specijalaca krece u misiju spasavanja novinarke. Ovaj deo je solidno odradjen, lepa fotografija, uverljivo prikazani predeli Pakistana i Avganistana, dosta akcije. Solidna ekipa na celu sa Diane, a na zacelju sa Tchéky Karyo-m.

The Hunter (2011)

The-Hunter-with-Willem-Dafoe.jpg

Martin, a mercenary, is sent from Europe by a mysterious biotech company to the Tasmanian wilderness on a hunt for the last Tasmanian tiger.

neobicna prica, poslednji primerak tasmanijskog tigra, u nenaseljenoj oblasti, cilj je placenog lovca. ima i malo lokalnog zapleta

lepi snimci prirode, prelepi, prica surova, bez puno detalja. Willem Dafoe dominira filmom.

meni se svidelo

7/10

MPW-25397

Lep je pravi viktorijanski sa lepim i ružnim stranama koje je Dikens lepo prikazao...Priča je dobra mada liči na pojednostavljenost nekih španskih serija povremeno sa iznenadnim obrtima ali vadi ga dobra atmosfera živopisan rečnik i jeza magle močvare,igre senki svetlosti i tame.Takođe su lepo pisani m/ž odnosi hladnoća i važnost ''položaja u drštvu''..Presuda 9/10

Special Forces - 5/10. Propagandni film o francuskim specijalcima. Pocinje, verovali ili ne, na Kosovu, gde specijalci hvataju nekog zlog Srbina. Otuda i najniza ocena.

Nakon loseg pocetka. Radnja se seli u Avganistan i prati novinarku na zadatku koju glumi Diane Kruger. Diane i njenog saradnika otimaju talibani. A nakon toga krece prica u stilu 12 zigosanih/Placenici, gde sestorica specijalaca krece u misiju spasavanja novinarke. Ovaj deo je solidno odradjen, lepa fotografija, uverljivo prikazani predeli Pakistana i Avganistana, dosta akcije. Solidna ekipa na celu sa Diane, a na zacelju sa Tchéky Karyo-m.

Ja sam pocheo da ga gledam i nakon shto zveknu nekog Dragana na pochetku, momentalno je radio X, a potom i Shift + Delete !

Horrible Bosses - 9/10. Ranije sam video delove sa Jennifer Aniston, ona je za cistu 10-ku. Zato nisam odmah gledao ceo film jer sam mislio da mi nece biti zanimljiv, kad vec znam o cemu se radi i video sam neke scene. Ali nisam bio u pravu, film je odlican. Plakao sam od smeha u nekim momentima. Odlicno su to odradili. Ekipa je vrhunska Jennifer Aniston 10/10, Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Lindsay Sloane, Kevin Spacey... Preporuka.
z:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back