Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
In time (2011)
Doziveo sam to da film u kome Miki Maus igra glavnu ulogu bude najbolji film snimljen u periodu od godinu dana ,ako ne i vise :/
Fantastican blockbuster koji radi sve ono sto dobar blockbuster treba i da radi.
Posle onog Rum Diary uzasa koji me je istraumirao ovo mi dodje kao lek na ranu.
Dobrodosli u doba gde se filmovi snimaju po normi : If you cant make it good ,make it 3D ....
sad but true
totalna preporuka ,kako god da dozivite ovo ostvarenje,tesko da ce te bolji film novije produkcije gledati skoro
8/10
in-time-poster.jpg

i men je ok
samo sto bi mu dao ses i po
jos jedna odlicna ideja koja je prosla uzas holivuda

Ja nisam mogla da smislim Timberlake-a,ali realno ima mnogo losijih od njega,mislim ga ga vecina ne podnosi ne zbog toga sto ne zna da glumi ( jer je sasvim ok glumac ) vec zbog njegove iritantne pojave ( mislim makar je meni bio iritantan do pre godinu dana )

Ne znam da li je tako, ali u Holivudu ima toliko loših glumaca da ih samo vadi kakav takav izgled, pa na osnovu njega dobijaju uloge...

http://www.imdb.com/title/tt0071970/
user1882_1157500862.jpg

Prica o novinaru koji se uplice u istragu oko ubistva politicara. Do sredine je dobar, kada daje naznake na pitanje ko, ali do kraja ne objasnjava zasto, s kojim ciljem to radi. Ne kazem da je trebao sve da ih potamani, ali barem da proba da ih raskrinka, zbog gledalaca. Mada, mozda je to zato sto sam u zadnje vreme gledao dosta Hickokovih filmova, gde sve na kraju dolazi na svoje mesto. Negativan utisak pojacavaju nagli prelazi u pojedinim trenucima (neka osoba je u jednoj sceni ziva a vec u sledecoj mrtva). Moglo je to mnogo bolje.

5/10

Cyberbully - 8/10. Ocekivao sam neku tinejdz komediju, kad ono ispade da je film teska drama. Dobro ispricana prica o maltretiranju jedne klinke u skoli i na zlom internetu, uz neocekivano zabijanje noza u ledja od najblizih prijatelja i porodice. U glavnoj ulozi Emily Osment (H.J.-eva sestra) najtalentovanija mlada glumica u Holivudu. Tu je i Meaghan Rath (Sally iz Being Human US). Ostatak ekipe je ok. Solidna drama.

76f6224128a0b490faaf9010.L.jpg

konacno sam odgledao film koji sam dugo preskakao,kao da sam znao da film nije nista posebno. hvaljen film,ne znam tacno zbog cega s obzirom da je u pitanju drugorazredna drama sa prezvakanom i neoriginalnom idejom o liku sa mracnom prosloscu pa ga ta proslost sad proganja. covek na koga su ispalili 150 metaka i nisu ga nijednom pogodili. ne,ranili su ga ali u ruku naravno da bi kasnije mogao on njih da skemba. zasto u nekom akcionom filmu glavnom lika ne pogode tako da on ostane nepokretan ceo film i da komunicira trepavicama,to bi bilo originalno. jedva sam sacekao da se poubijaju pa da gasim film 5|10

76f6224128a0b490faaf9010.L.jpg

konacno sam odgledao film koji sam dugo preskakao,kao da sam znao da film nije nista posebno. hvaljen film,ne znam tacno zbog cega s obzirom da je u pitanju drugorazredna drama sa prezvakanom i neoriginalnom idejom o liku sa mracnom prosloscu pa ga ta proslost sad proganja. covek na koga su ispalili 150 metaka i nisu ga nijednom pogodili. ne,ranili su ga ali u ruku naravno da bi kasnije mogao on njih da skemba. zasto u nekom akcionom filmu glavnom lika ne pogode tako da on ostane nepokretan ceo film i da komunicira trepavicama,to bi bilo originalno. jedva sam sacekao da se poubijaju pa da gasim film 5|10

meni se iskreno dopao film,ne bas za 10ku,ali 8/10 da...

In time (2011)
Doziveo sam to da film u kome Miki Maus igra glavnu ulogu bude najbolji film snimljen u periodu od godinu dana ,ako ne i vise :/
Fantastican blockbuster koji radi sve ono sto dobar blockbuster treba i da radi.
Posle onog Rum Diary uzasa koji me je istraumirao ovo mi dodje kao lek na ranu.
Dobrodosli u doba gde se filmovi snimaju po normi : If you cant make it good ,make it 3D ....
sad but true
totalna preporuka ,kako god da dozivite ovo ostvarenje,tesko da ce te bolji film novije produkcije gledati skoro
8/10
in-time-poster.jpg

Pogledao sam ga,ideja jeste dobra ali sve ostalo je ispod prosjeka,za moj ukus previše banalan,šteta što neko ozbiljniji nije preuzeo ovaj scenario i napravio pravi spektakl od ovoga,kada se govori o glumi ljepotana treba naglasiti da je lik imao isti izraz lica od početka do kraja filma,prosto blijedo i izlizano ,nikada od njega neće glumac nastati jer nema harizmu!

The changeling- Није у питању истоимени филм са оном анорексичном, истетовираном псеудохуманитарком, већ једно сасвим солидно остварење из 1980. Ко воли филмове о духовима и души која не може да нађе мир сигурно ће му се свидети. На овај калуп снимљено је доста филмова и верујем да су се многи ослањали управо на овај.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back