Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Horrible Bosses - 9/10. Ranije sam video delove sa Jennifer Aniston, ona je za cistu 10-ku. Zato nisam odmah gledao ceo film jer sam mislio da mi nece biti zanimljiv, kad vec znam o cemu se radi i video sam neke scene. Ali nisam bio u pravu, film je odlican. Plakao sam od smeha u nekim momentima. Odlicno su to odradili. Ekipa je vrhunska Jennifer Aniston 10/10, Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Lindsay Sloane, Kevin Spacey... Preporuka.
z:lol:

Nasmejao sam se mozda 3-puta i to nisam umirao od smeha. Ove nove komedije americke produkcije ne mogu da se porede sa onim starim komedijama tipa "naked gun" ili "Dirty rotten scoundrels"(u ovim novim sve neke bolestine).

p.s: jedina komedija koja mi se svidela a da je izasla ovih godina je "johnny english reborn"

2005_shame-poster.jpg

Shame
http://www.imdb.com/title/tt1723811/

Što se mene tiče, nema smisla porediti ga sa Hunger.
Ovo je vrlo "pomeren" film, nemam bolji izraz. Onako, u stranu (tako nekako doživljavam i Kaurismakijeve filmove). Na momente me podsećao i na Kišlovskog (kad bi mu filmovi bili crno - beli).
Ne sećam se da sam skoro gledala neobičniji prikaz relativno uobičajenih tema (životni izbori, begovi, prenebregavanje prošlosti, osobenosti, potreba za (ne)pripadanjem, socijalne/seksualne (ne)normalnosti). Ugao iz koga nam je predstavljena priča je sasvim neočekivan, na momente deluje zbunjujuće, da bi, na kraju, sve ostalo na gledaocu.
To što ne staje ni na čiju stranu, što nema žrtve i heroje mi se kod McQueena najviše dopada (ovde još jače nego u prethodnom filmu). On je izuzetno inteligentan i vrlo, vrlo kreativan čovek.
Do samog kraja, a ni na kraju nije lako reći (a možda čak ni bitno, ma koliko to apsurdno zvučalo) o čemu se ovde tačno radi.
Glavni junak ima ili želi da ima nesvakidašnje seksualne potrebe smeštene u svakidašnji život. I onda se, reklo bi se, pomera iz svog koloseka. Ne treba očekivati nikakve velike zaplete, ni rasplete, drame, fascinacije, freakove ili ludake drugih sorta...a užas je sve vreme na površini.
Dobra fotografija, izuzetna kamera. Odlično uklapana muzika. Gluma me nije impresionirala (ali ne bi ni valjalo da je bolja).
Ovo je film o personalnim demonima običnih ljudi.
Na mene je ostavio snažan utisak.
10/10

The Three Musketeers (2011) 7/10 (2-)
[/SPOILER]

Mi smo Gali u borbi protiv mocnog Rima... na kraju cemo da isceznemo kao i oni -

hall.gif

.... ali i Rim je na kraju propao ;)... ono jes' tako sto su mu Jevreji ubacili kakavicje jaje (hriscanstvo) u moral... a Amerima izgleda ni mormonstvo ne moz' nista... rezilijant madrfakrs... ali naci ce se vec neki nacin... tipa Saudi Arabijce napadne kravlje ludilo i povuku svoje rezerve zlata iz Fort Noxa... ili ih orobi Dzeremi Ajrons... a Meklejn je vec postao matori alkos,,, nema im pomoci... bice yipi ka ye madrfakrs... ok, dosta sam ****... odoh da gledam Dzej Edgar kem dzob :zima2:

OVO JE NEŠTO NAJTUŽNIJE ŠTO MI SE DESILO U POSLEDNJIH NEKOLIKO GODINA!ŠTA REĆI SEM VELIKO HVALA,UŠTEDIO SAM PA JEDNO 100.000 EVRA DO SADA SKIDAJUĆI IGRICE,FILMOVE,DOKUMENTARCE,MUZIKU,KREKOVANE PROGRAME I OSTALU ZAJEBANCIJU!NADAM SE DA OVO NEĆE BITI VAL KOJI ĆE POTPUNO UGUŠITI TORRENT REVOLUCIJU:rida::guza:

http://btjunkie.org/goodbye.html

Ja sam video jos to vece kad je zatvoren,moj omiljeni torent sajt.***

They Live treba prikazivati jednom nedeljno na nacionalnoj televiziji.

"I have come here to chew bubble gum and kick ass. And I'm all out of bubble gum." :cool:

Scena borbe sa crnjom je moja omiljena akciona scena ikad!
a optimus prime vs megatron u ovom poslednjem bejovom sranju :D eeee

one subliminal messages po gradu i novinama su mene odusevile... sleep, watch tv :lol:

Torrente_1_dvd_cover.jpg

Svidjeo mi se taj španski humor, i Torente kao antiheroj 7/10

Torente je sa svakim nastavkom bio sve gori i gori, nazalost...
Da ne napominjem ovaj zadnji, cetvrti deo, koji sam jedva odgledao do kraja...
***, i Seguri je slava malo udarila u glavu, tamo gde je otpor najslabiji...

They Live treba prikazivati jednom nedeljno na nacionalnoj televiziji.

"I have come here to chew bubble gum and kick ass. And I'm all out of bubble gum." :cool:

Scena borbe sa crnjom je moja omiljena akciona scena ikad!

Eh, tesko bi i ovo njihovo "gledacko telo", zaglupljeno od silnih shit serija dua Bajic/Pavic, shvatilo ovaj film na pravi osvescujuci nacin...

Poslednja izmena:
Nasmejao sam se mozda 3-puta i to nisam umirao od smeha. Ove nove komedije americke produkcije ne mogu da se porede sa onim starim komedijama tipa "naked gun" ili "Dirty rotten scoundrels"(u ovim novim sve neke bolestine).

p.s: jedina komedija koja mi se svidela a da je izasla ovih godina je "johnny english reborn"

Par puta me je nasmijao Kevin Spejsi i to je to.

50/50 (2011) 9/10 ( 4 )
Jedan duhovit film o vrlo ozbiljnoj temi,moram priznati da mi je odlično sjeo jer nisam očekivao da ću se u ovakvome filmu nasmijati od srca više puta.Jednostavan,dobro odglumljen sa inteligentnom konverzacijom bez previše umaranja,velika preporuka!
9/10 i od mene, odličan film.
Ovaj Rogen ima prave rečenice u svakom filmu.

In time (2011)
Doziveo sam to da film u kome Miki Maus igra glavnu ulogu bude najbolji film snimljen u periodu od godinu dana ,ako ne i vise :/
Fantastican blockbuster koji radi sve ono sto dobar blockbuster treba i da radi.
Posle onog Rum Diary uzasa koji me je istraumirao ovo mi dodje kao lek na ranu.
Dobrodosli u doba gde se filmovi snimaju po normi : If you cant make it good ,make it 3D ....
sad but true
totalna preporuka ,kako god da dozivite ovo ostvarenje,tesko da ce te bolji film novije produkcije gledati skoro
8/10
in-time-poster.jpg

Brate ovo ja prvi put da se apsolutno ne slazem sa tvojom ocenom filma...
Meni je film bio tuzno prosecan...
Od scenografija.
Izvedbe.
Glumaca
Glume
Muzike
ma sve prosecno,naivan,nedovrsen,zbrzan...nekako imam osecaj da je neko film od 2,5/3 sata nasilno(veoma lose)skratio na 1,5 sat...
Sve mi se cini da si ga gledao u nekom posebnom raspolozenju pa ti je ispao mnogo bolji nego sto jeste(sa zenom svojih snova,ili nakon dobijanja na lotou :D)...

Sve u svemu suvi prosek od filma 5/10...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back