goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
http://3.***************/_SiOSO_aTGcM/SnryQKR63FI/AAAAAAAAAEk/hBlFEpp-JAw/s400/Klute.jpg
Lep je film...Ako film sa takvom tematikom može da bude lep...Ima baš lepih detalja,muzike,lepo je snimano...Pritom ima i napetost skoro i horor momente...Džejn je odlična kao i Donald u priči o raznim asperktima ljubavi/''posla''...Inače malo ko to može da poveže ali ime ''Bri Danijels'' je korišćeno u Dylan Dog-u ''Memoari nevidljivog čoveka''...Jedina mana mu je što je razvučen i za moj ukus predugačak...9/10
Lep je film...Ako film sa takvom tematikom može da bude lep...Ima baš lepih detalja,muzike,lepo je snimano...Pritom ima i napetost skoro i horor momente...Džejn je odlična kao i Donald u priči o raznim asperktima ljubavi/''posla''...Inače malo ko to može da poveže ali ime ''Bri Danijels'' je korišćeno u Dylan Dog-u ''Memoari nevidljivog čoveka''...Jedina mana mu je što je razvučen i za moj ukus predugačak...9/10

Bez obzira na takve scene film je odlican,ostavlja snazan utisak i postavlja neka bitna pitanja. I potrebno je vise likova kao sto je Takeshi Miike medju filmskim rediteljima 9|10
... a i ima torrent i na isohunt+u i na piratebay-u... a ako je detektivska taman malo da mi proradi kefalo... zaribao nesto u zadnje vreme...

iako mi ne bude dobro po nekoliko dana od njegovih filmova.
), nisam baš sigurna da sam shvatila šta si hteo reći.