Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odgledah i've loved u so long 2008
pff
ocekivah vise, mlogo vise.
Ovako, par scena su me bas iznervirale, copy/paste iz hiljade drugih filmove i smotano prilijepljene na ostatak filma... Kraj ocekivan pfff koliko klisea
veliki plus gluma ove starije sestre
a ni mladja nije losa. eto :( jedno 7 nategnuto/10

Poslednja izmena:
Girl Most Likely - 7,5/10

Ok drama. Mogao je da bude briljantan film, ali i da bude totalni BS. Ali nekako se smestio u neku srednju ok kategoriju. Radnja prati Kristen Wiig koja prolazi kroz tezak period u zivotu i vraca se kuci u totalno poremecenu porodicu, njenu majku glumi Annette Bening, majcinog decka Matt Dillon, tu je i njen poremeceni brat i njegova simpatija moja omiljena Natasha Lyonne - njeno ludilo definitivno nije dovoljno iskorisceno. :D

8/10

mnogo dobar film...i zamrsen......preporuka...

Dečak stoji na stanici ... .. Treba da odluci...da li da ode sa majkom ili da ostane sa ocem? Bezbroj mogućnosti.....Sve dok se ne izabere, sve je moguće. :)

http://www.imdb.com/title/tt0485947/?ref_=nv_sr_1

517gydhLfgL._SY450_.jpg

Poslednja izmena:
DARK-SKIES.jpg

Odličan SF kvalitetno urađen, dugo sam čekao na neki doabr vanzemaljski fantastični još od ''Bliskog susreta...'' Ovaj iznosi tu novu otkačenu teoriju već zastupanu u X files da ''Oni'' mogu da uđu naše kuće bez cele frke oko sletanja letelice i buke dima i slično i da nas proučavaju kao ''laboratorijske'' pacove...U svakom slučaju vredi pogledati ali nije za one sa slabijm živcima muzika doprinosi ''devastirajućem'' utisku na čula koji film donosi...10/10

DARK-SKIES.jpg

Odličan SF kvalitetno urađen, dugo sam čekao na neki doabr vanzemaljski fantastični još od ''Bliskog susreta...'' Ovaj iznosi tu novu otkačenu teoriju već zastupanu u X files da ''Oni'' mogu da uđu naše kuće bez cele frke oko sletanja letelice i buke dima i slično i da nas proučavaju kao ''laboratorijske'' pacove...U svakom slučaju vredi pogledati ali nije za one sa slabijm živcima muzika doprinosi ''devastirajućem'' utisku na čula koji film donosi...10/10
Pihh, meni nije bio ništa posebno. Mož' se gleda obzirom da ima mnogo gorih sa sličnom temom i žanrom.

Pogledajte prilog 308786

Tročasovno ostvarenje Ričarda Atenboroa koje prati život Gandija od studentskih dana u Londonu, puta i ispravljanja nepravde
u Africi pa do povratka u Indiju gde se bori protiv civilizovane Britanije. Nekoliko podataka idu u prilog mojoj subjektivnoj oceni,
a to su dužina pripreme reditelja za oavj film. Preko 20 godina sakupljanja materijala, preko 250000 statista, i sjajna gluma Bena Kingslija.
Zaista dosta toga saznadoh o životu Gandija i njegovoj nenasilničkoj filozofiji... Ocena 10/10

pffff te gluposti necu da gledam

http://4.***************/-PUAxGf69IvE/TzFW9Cma4qI/AAAAAAAAMQE/4L6cU9K2aRk/s1600/1987+-+Graveyard+Disturbance+(DVD).jpg
Otkačena italijanska horor komedija, koju sam ranije gledao na Art televiziji, dosta sličnosti sa našom ''Leptiricom'' i ''Sabirnim Centrom'' ali ipak malo pozitivnija...Konačno malo odmorio mozak od ''ozbiljnih'' filmova...Dosta fora iz osamdesetih stereotipa bez pretencioznosti, ali ipak sa par jezovitih scena, nekada su i B filmovi bili bolji od današanjih A filmova...10/10

Govorio sam o temi filma i žanru UFO filmova koji je dosta zamro i mislim da je ovo dobar come back...Ali mišljenje je kao dupe svako ima jedno...

Meni je ta teza iskrivljena. Mišljenje (svoje, neprikosnoveno lično) retko ko ima. Većina, vel'ka većina ima tuđe mišljenje koje drži kao svoje.

Otud u našem narodu tolko floskula raznih, čuju ljdui na televiziji neke tamo političare i ponavljaju njihove reči, smatrajući da političar nužno mora bit' pametan. :cool:

A što bi po svaku cenu bio ''original'' i autentičan...To je i fizički i misaono nemoguće osim ako si totalni genije tipa Tesla...Sve ostalo su samo recikliranja ranijih mišljenja od kojih neka mogu zvučati i novo i revolucionarno jer su pod teretom godina jednostavno zaboravljena od većine...

A što bi po svaku cenu bio ''original'' i autentičan...To je i fizički i misaono nemoguće osim ako si totalni genije tipa Tesla...Sve ostalo su samo recikliranja ranijih mišljenja od kojih neka mogu zvučati i novo i revolucionarno jer su pod teretom godina jednostavno zaboravljena od većine...

To je neminovno, svako je na svakoga uticao. Ali bezlično kopiranje, koje neizsikuje ni trunku prerade i ličnog stava je surovo idiotski.

trebalo bi da se snimi film o kebinom iskustvu sa vanzemaljcima.znate da keba tvrdi da su uspostavili kontakt sa njim.gledo sam dark skies onomad, nije los film.kvalitetno je odradjen.mada to nije vrsta filma kojom ja mogu da budem odusevljen,bas to sa vanzemaljcima ne mirisem, to je vise za likove sa decijom mastom a znam neke koji vole takve filmove i iskreno veruju u vanzemaljce,stalno pricaju onu poznatu pricu o mogucnosti da postoji negde zivot..to se slazem ali se ne slazem da vanzemaljci nas posecuju stalno, nisu nas posetili nikad to je cista glupost a jos veca glupost je to kako oni predju ko zna koliki put sa svojim letecim tanjirima i onda se ti tanjiri pokvare bas na zemlji pa se sruse negde u nekoj pustinji, ima onih retarda koji se loze na te price.predju toliki put imaju takvu tehnologiju i onda se sruse bas ovde, to je glupost bas da se covek srusi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back