Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je neminovno, svako je na svakoga uticao. Ali bezlično kopiranje, koje neizsikuje ni trunku prerade i ličnog stava je surovo idiotski.

e to se slazem..jbg ne mogu da se setim primera, bas steta, ali uzasavam se tih stvari.desavalo mi se da mi neko nesto prica kao da je to njegovo licno razmisljanje a ustvari prica mi nesto sto je svako cuo mali milon puta ili procitao na fb citatima..ili kad ribe hoce da budu mudre pa kazu bolje biti kvalitetno sam nego sa bilo kim...

Ne razumem što ti kao ''generalno'' prihvataš isto tako površno mišljenje da su oni ovde svaki dan i da nas ''zahebavaju''...Oni dolaze i odlaze po meni ali ne svaki dan već povremeno odnosno kada se stvore uslovi kao što i mi možemo samo povremeno da posećujemo nek planete...A šta traže ovde je pitanje na koje mi zemljani teško možemo da odgovorimo budući da ni sami ne znamo šta sve posedujemo, samo smo zagrebali površinu...

Poslednja izmena:
Ne razumem što ti kao ''generalno'' prihvataš isto tkao površno mišljenje da su oni ovde svaki dan i da nas ''zahebavaju''...Oni dolaze i odlaze po meni ali ne svaki dan već povremeno odnosno kada se stvore uslovi kao što i mi možemo samo povremeno da posećujemo nek planete...A šta traže ovde he pitanje na k oje mi zemljani teško možemo da odgvoromo budući da ni sami ne znamo šta sve posedujemo, samo smo zagrebali površinu...
pa ja ne prihvatam to misljenje, ja sam samo pricao o onome sto sam cuo putem medija a svako od nas makar jednom mesecno naleti negde na neku vest o vanzemaljcima i naravno mislim da su to teske gluposti..a to sto ti pricas to je vec tvoja licna teorija a ti se zapitaj dal je to suvislo, po meni-nije

Ender's Game - 8/10

Sasvim dobar. Film se drzi knjige. Solidni efekti, animacije i ostali tehnicki elementi. Gluma iznad ocekivanja, svi klinci dobri, posebno Asa Butterfield kao Ender, Abigail Breslin i Moises Arias (mali Riko iz Hane Montane) koji je bio za tri klase najbolji u filmu, cak previse dobar, dobra Viola Davis, Nonso Anozie je bio jedini promasaj, a Harrison Ford i Ben Kingsley su glumili za pare, ali ipak sa nekom merkom, na svom standardnom nivou. Preporuka. :)

poceo da gledam red http://www.imdb.com/title/tt1245526/?ref_=fn_al_tt_1 i posle 20 min ga bacio u kantu za smece, nemoj neko da je preporucio ovaj novi drugi deo dobice batine.to je naredjenje ovde na forumu.nisam ja bilo ko,ajde i da kazem sto mrzim taj film iz dna duse,zestoka komercijala puna klisea i onog starog dobrog otrcanog humora za glupe ljude..film koji je pravljen samo iz namere da zaradi pare

poceo da gledam red http://www.imdb.com/title/tt1245526/?ref_=fn_al_tt_1 i posle 20 min ga bacio u kantu za smece, nemoj neko da je preporucio ovaj novi drugi deo dobice batine.to je naredjenje ovde na forumu.nisam ja bilo ko,ajde i da kazem sto mrzim taj film iz dna duse,zestoka komercijala puna klisea i onog starog dobrog otrcanog humora za glupe ljude..film koji je pravljen samo iz namere da zaradi pare

E onda mora da sam mnogo glupa, meni je skroz simpatican i slatko sam se smejala gledajuci ga.

neko je spomenuo pre neku stranu

The Man from Earth (2007)

the-man-from-earth.jpg

gledao ga onomad, a evo i sad. sjajna prica. jefin film po ulozenim sredstvima, ali prica razbija, pa nista i ne fali. ko ga napisa svaka mu cast, i ko ga snimi

po meni je klasican sf, ali nekako upakovan drugacije.

ko voli pricu, dobru pricu, a ne filmske vratolomije neka pogleda nece zaliti (ovde nema ni jedne kaskaderije, nema sexa, nema kriminala, nema tuce,, ali nema ni psihickihh prese ravanja)

http://www.imdb.com/title/tt2187884/ Escape from Tomorrow (2013) od mene 5/10.nista posebno.do malo vise od pola filma bio je ok,neobican i zanimljiv iako se nista znacajno nije desavalo ali je drzao paznju a onda zadnjih 20-30 min pred kraj film postaje konfuzan, tako da na kraju uopste nisam ni shvatio u cemu je poenta.u svakom slucaju neobican film.ko hoce da ga gleda neka ne ocekuje nikakav horor

http://www.imdb.com/title/tt2187884/ Escape from Tomorrow (2013) od mene 5/10.nista posebno.do malo vise od pola filma bio je ok,neobican i zanimljiv iako se nista znacajno nije desavalo ali je drzao paznju a onda zadnjih 20-30 min pred kraj film postaje konfuzan, tako da na kraju uopste nisam ni shvatio u cemu je poenta.u svakom slucaju neobican film.ko hoce da ga gleda neka ne ocekuje nikakav horor

Čovek koji nema veze sa domaćom književnošću nije skontao film? Pa šta se čudiš tico sokolnjačo?

Nisi ti čuo dalje od Dedićke, ona ti je vazda pred očima, tvoj nivo, nema dalje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back