Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i kako može gluma nečija da smori leba ti tvoga?

Zašto ne bi mogla da smori? Kad je svaki put ista....u svakoj ulozi .... nagledao sam se je i na filmu i u pozorištu i jako je smorila.... uvek je ista, isti su joj likovi ako se uopšte može reći da ima likove, ista sredstva koristi, ista prilagođenja..... i to jednostavno dosadi .... još je pri tom stalno nešto mračna.... pa i neko zanimljiv bi dosadio da se toliko ponavlja a ne ona......

Pri tom i da stavimo to na stranu opet nije ni prići glumicama koje sam gore nabrojao...a mogao bih nabrojati još bez problema .... ali i ovako sam se pokajao što sam uopšte ulazio u raspravu.....

p.s. i opet ja nisam rekao da je ona loša. napisao sam da je dobra. Ali ima mnogo dobrih glumaca koji se ulenje i igraju sebe u svakoj ulozi.

Poslednja izmena od moderatora:
Kick-Ass 2 (2013)
http://www.imdb.com/title/tt1650554/?ref_=fn_al_tt_2
kick-ass-2-posters.jpg

bolje da nisu snimali drugi deo
sto lici mother russia na ovog
1199908-0jackburton2.jpg

Koja Ninkovićka ? Nemoj mi samo reći da je Nataša Ninković aka Riki u pitanju?
Dobra je ali je jako smorila....sve isto......i u pozorištu i na filmu......
Pri tom nije ni blizu jednoj Aniti Mančić..... Dušanki Stojanović.....Goci Dimić Đurđević...... kad smo već kod Riki i cvata lipe - Vesni Stanojević...... a sve to ako ne računamo Trivalićku....

Ni meni ta Ninkovićka nije ništa specijalno. Najbolja joj je uloga bivše Zlatkove devojke u porodičnom blagu, haha. Nisam je gledao u pozorištu, ali na filmu mi se nikad nije nešto isticala, naročito od kada sam je gledao jednoj-dve epizode nekog jezivo limunadnog sadržaja koncipiranog da rasplače sve srpske usedelice. Ne znam kako se zvao taj spektakl, ali mislim da se u njemu pojavljivao čitav dijapazon retko odvratnih likova poput Ivana Bosiljčića i ostalih šatro glumaca.

@27e
Zar jedan tako, autentični srpski patriota, kao ti, otkida na tamo neki Gravity i Džordza Klunija? :whistling:

Ni meni ta Ninkovićka nije ništa specijalno. Najbolja joj je uloga bivše Zlatkove devojke u porodičnom blagu, haha. Nisam je gledao u pozorištu, ali na filmu mi se nikad nije nešto isticala, naročito od kada sam je gledao jednoj-dve epizode nekog jezivo limunadnog sadržaja koncipiranog da rasplače sve srpske usedelice. Ne znam kako se zvao taj spektakl, ali mislim da se u njemu pojavljivao čitav dijapazon retko odvratnih likova poput Ivana Bosiljčića i ostalih šatro glumaca.

@27e
Zar jedan tako, autentični srpski patriota, kao ti, otkida na tamo neki Gravity i Džordza Klunija? :whistling:

Ja sam je gledao i u pozorištu...... uglavnom važi ono što sam napisao za nju da je dobra ali se ponavlja (Bubašvabe, Figaro,Pokojnik......) a ima predstava gde je katastrofa - npr - Dr ali cela ta predstava je jedna velika bljuvotina, mada to nije do nje, svi su glumci loši jer je reditelj skroz syebao predstavu(ali to je Jagoš....on ili napravi nešto genijalno ili skroz usere) ........ ali sa druge strane tu je i predstava Zivot je san koju je Unkovski odlično osmislio ali su glumci bili jednostavno dosadni jer su samo odrađivali posao (osim Rakočevića i Pece (za živo čudo)) a to se pre svega odnosi na nju i Pingovića koji kad su bili na sceni to je bila prava agonija.......

Jeste joj to dobra uloga haha a dobra je i u Profesionalcu....baš zato jer je drugačija, nije tako "nesrećna" kao u Klopci, Mirisu kiše i slično ..... ajde onaj Folk da izignorišemo.....

Sve u svemu ok je ona, samo imamo dosta boljih....

Poslednja izmena:
a,bre, svađate i vređate međusobno oko Nataše Ninković...

Out in the dark http://www.imdb.com/title/tt2318625/
sladak gej movie, Izrael i Palestina. Glumci su preslatki (za one kojima je to bitno).

joj
sram te bilo :D

stvarno su poceli da me nerviraju ti pederski filmovi, mozda sto to shvatam kao sugestiju.. ili brainwashing .. sem broubek mountain i single man

Po mom skromnom mišljenju Nataša Ninković je bolja u pozorištu nego na filmu, mada je generalno dobra glumica :) Ali među tim glumicama (srednje) generacije (40-50 godina) zaista ima dosta odličnih glumic - neke su čak i bolje - Duda Stojanović, Anita Mančić, Anastasija Mandić, Jasmina Avramović, Olga Odanović, Nela Mihailović, Milica Mihailović... To su i poslednje dobre generacije.... Posle one ekipe koja je 95. radila Ubistvo s predumišljajem, dobri glumci se javljaju pojedinačno i to ne u svakoj generaciji.

Izrael jeste, i to jako.. Palestina ne, logično, ali to ne znači i da u islamskim zemljama nema homoseksualaca. ovde je situacija tako postavljena da je radnja smeštena u pograničnom Ramalu (valjda) i Tel Avivu, koji je jako tolerantan grad.
Ovo me podseti na bizaran slučaj u kome je jedna devojka ''agent'' Hamasa sklopila prijateljstvo ''preko mreže'' i fejkovala vezu sa jednim izraelskim mladićem da bi on prešao na terotoriju Palestine gde su ga ubili i isekli na komade...:neutral:

@svetovid

Anita Mančić je kraljica. U svakoj ulozi je drugačija i genijalna.
Duda je beskrajno šarmantna i duhovita - odlična je.

Sad sam se setio i Ljiljane Blagojević.... jeste da sam je gledao samo u Velikoj drami ali bila je strašno dobra.

p.s. Milica Mihailović i Olga Odanović mi se uopšte ne dopadaju..... Nela je dobra.... a Anastasiju Mandić nisam nigde gledao

Poslednja izmena:
Gledao sam sinoć The kings of summer ... dobar je film..... često u te lagane drame sa komičnim elementima ubace i jednog lika koji je kompletan ludak....to je postalo baš neizostavno.....da mora biti jedan član grupe koji je čudan.... i onda često prave na silu da bude duhovit...... i to još ako je arapin ili neki drugi stranac...... i u ovom filmu ima takav jedan...malo su mu isforsirane replike, ali mali je zaista jeziv.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back