Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.imdb.com/title/tt1392214/
Prisoners-box-office-large.jpg

Mnogo hvaljen, a realno prosecan film, uz to spor i nepotrebno razvucen. Najavljivan kao tezak, jeziv i napet, svi atributi koje je dobio bilo koji drugi film koji se bavi otmicama i ubistvima dece. Na kraju se malo izvadio, uz prilicno smesno objasnjenje zlikovca zasto radi to sto radi... "tako se borim protiv Boga, ubijam u ljudima veru", rece on i (ne) ostade ziv ;)

6.5/10

Poslednja izmena:
brewsters-millions-1.jpg

Dobra je komedija iz osamdesetih, malo treš ali ok...:D 10/10
Gledao ga pre sto godina.
Aj cu ga skinem da se podsetim, ako ga navatam na nekom torentu.
100% trešina za današnje pojmove.

- - - - - - - - - -

Mnogo hvaljen, a realno prosecan film, uz to spor i nepotrebno razvucen. Najavljivan kao tezak, jeziv i napet, svi atributi koje je dobio bilo koji drugi film koji se bavi otmicama i ubistvima dece. Na kraju se malo izvadio, uz prilicno smesno objasnjenje zlikovca zasto radi to sto radi... "tako se borim protiv Boga, ubijam u ljudima veru", rece on i (ne) ostade ziv ;)

6.5/10

Sinoc ga skinuh i stavio sam ga na meni za veceras kao drugi film.

Jedan domaći tv film, u produkciji rts-a, Gospođa Kolontaj
http://www.imdb.com/title/tt0202886/
rađen po noveli Šveđanke Agnete Pleijel, o životu Aleksandre Kolontaj. Budući da UK dokumentarac nisam uspela da pronađem, i ovaj naš film je dobro došao, iako poprilično nejasan.. Ali dobro, informativno pruža nekakav uvid, iako ispričan na poprilično romantičan način. Ali možda je i novela po kojoj je rađen takva.

6.5/10
i ja sam ocekivao nesto vise kad sam vidio ocjenu na imdb-u.. ipak je ovo prevazidjeno gradivo i kad sam vidio takav film, snimljen u 2013., koji ima ocjenu 8.3 ocekivao sam da makar na 2 minuta ispadne iz sablona. Ali sve u svemu, nije los filma; prije bih rekao prevazidjen

Dead_of_winter_poster.jpg

Prilično dobar klasik iz osamdesetih, odličan za gledanje po ovom vremenu a još bolje po nakoj snežnoj olujčini...Vrlo napet što duguje delom i muzici koja ''rastura nerve'' pre svega žičani instrumenti kao i lokaciji stare lepo nameštene ali sablasne kuće, to je o no što volim kod starih horora znali su da sa 10 puta manjim budžetom nego današnje smeće naprave napetost i atmosferu...I glumačka ekipa je super posebno glavna glumica u dosta teškoj ''tostrukoj'' ulozi...Preporuka za odmaranje m ozga...10/10

Da li neko zna zbog cega mi film secka,na koji god sajt odem gledat radi se o filmu Transporter 3,kad pokusam odgledat neki drugi film sve tece normalno,ucitavanje filma dosta prednjaci u odnosu na tok filma.Konkretno idem na filmoviziju medjutim na koji god drugi sajt odem isto se desava,takodje mi nudi neki new codecpack prilikom otvaranja pomenute web stranice i kad to skinem nista se ne desava nego mi nesto bezveze instalira nigde tog newcodec pack-a
Briši komentar dobićeš BAN. Zabranjeno je reklamiranje! šala :mrgreen:
Jel znaš da skineš film? Mislim stvarno.

Da li neko zna zbog cega mi film secka,na koji god sajt odem gledat radi se o filmu Transporter 3,kad pokusam odgledat neki drugi film sve tece normalno,ucitavanje filma dosta prednjaci u odnosu na tok filma

svi ti sto nude nesto sto ti `fali`, samo zele da ti uvale zlocudan softver. mogu da ti kontrolisu ceo comp, pa i kameru i mikrofon

naravno nisi ti nesto zanimljiv za spijuniranje, ali...

Ma kako da neznam ali koji ce mi to, odgledam film sa nekog sajta i vise me ne zanima.
Hvala na upozorenju;),samo koja korist od toga kad si ti citirao moj post,nema veze za BAN za sve postoji prvi put
Šala zabava :mrgreen:

Imaš dosta sajtova za online, filmovizija zna da zeza strašno.

- - - - - - - - - -

svi ti sto nude nesto sto ti `fali`, samo zele da ti uvale zlocudan softver. mogu da ti kontrolisu ceo comp, pa i kameru i mikrofon

naravno nisi ti nesto zanimljiv za spijuniranje, ali...

Čuo sam da te špijuniraju.. :mrgreen:

Neprekidan izvor smeha.

Hotel Transilvania

hotel_transylvania_13.jpg

Dugo nisam pogledao dugometražni crtać, a ovaj mi je baš prijao. Zanimljiva priča o grofu Drakuli koji u Transilvaniji gradi hotel, daleko od civilizacije, kako bi u njemu mogao da ugosti sva čudovišta (od Frankenštajna i Vukodlaka nadalje). Hotel postaje utočište čudovištima od njihovog najvećeg neprijatelja i zapravo, jedinog pravog čudovišta - čoveka. U središte priče doći će Drakulina kćerka, kada na žurku povodom njenog 118. rođendana zaluta i jedno ljudsko biće.
Iako film obiluje holivudskim stereotipima i zanatskim momentima, lik Drakule je beskrajno šarmantan, a crtać zabavan, duhovit i drži pažnju. Za ljubitelje svakako preporuka

8/10

Spojler:

Ali zašto je Kluni morao da se otkači nikad mi neće biti jasno........ oni su se zaustavili, ali kad ga ona povuče, onda odjednom počne da se zateže kanap oko njene noge iako bi on trebao da je lagan kao perce jer nema gravitacije? i kad se otkačio počeo da se kotrlja u nazad kao da ga je neko gurnuo a opet, bili su u mestu, niko ga nije gurnuo? i još kad se taj kanap zatezao on kaže neće kanap izdržati, a ona posle uključila letelicu da radi i dala pun gas i kao ne može da se odvoji jer su se ti kanapi upetljali?

Mene je "Hotel Transilvanija" bas razocarao, iako sam imao velika ocekivanja...
Pun stereotipa, klisea, sa humorom koji samo na momente zagolica smeh.
Brzo sam ga izbrisao sa harda :mrgreen:

Jeste pun klisea, ali mozda zato sto ne gledam cesto animirane, pa mi je bio prilicno osvezavajuci.... I kao sto rekoh, koncept ljudska cudovista naspram onih koje su ljudi prokazali, to kod mene uvek prolazi :)

RRRrrr!!!

370638.1020.A.jpg

Francuska komedija, koja ima lošu ocenu, a meni je baš sela... Volim mi njihov humor i većina komedija koje uopšte volim su francuske. Ova je smeštena u praistorijsku ljudsku zajednicu koja parodira savremeno društvo, ali i savremeni film. Dve su linije price: ubistvo koje se po prvi put dešava u jednom plemenu i pokušaj drugog plemena da im ukrade formula za šampon. Daleko je od remek-dela, ali zadovoljava očekivanja koja ja imam od ovog žanra.

Meni je inače ok i taj skrnavi i glupi humor.....ali u ovom filmu mi je bio samo glup ....tj. nije bilo glupo pa da se smeješ koliko je glupo nego samo glupo....možda nisam bio u raspoloženju za taj film, nisam ga ni pogledao do kraja nikada.......moguće da bi se neki drugi put smejao...ali sumnjam sobziromnaobzir utiska kojimije ostavio.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back