Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
Odgledah ga bas pre neki dan i mnogo me je razocarao. Postujem Almodovara, neke njegove filmove jako volim, ali ovo mu je definitivno najslabije delo. Secam se da sam se uzasno iznervirao, jer sam tog dana pre Almodovara gledao Alberta Nobsa (jedino Glen Klous tamo vredi) i razocaran pomislio da cu se uz "pasajeros" rehabilitovati, ali avaj...Cenim da je Almodovar pokusao ovim filmom da se vrati ranim radovima, ali mu nije poslo za rukom. Nedostaje mu inovativnosti koju je nekada imao. Citavo vreme sam imao utisak da gledam niskobudzetnu reklamu za JAT, ispunjenu praznim, iritantnim, povrsnim likovima, jeftinim i prostim humorom, pa i losom rezijom. Jedino sto u filmu iole vredi su scene van aviona (ona sa biciklom i telefonom koji pada u korpu i jos nekolicina). Zaista steta, jer glumacka ekipa je bila dobra, svi okupljeni na jednom mestu, ali u potpuno plitkoj prici. Iskreno se nadam da ce vec narednim filmom Almodovar uspeti da se vrati na stare staze, mada verujem da je on ispricao vec sve svoje price. 4/10
Pazi humor jeste poprilicno jeftin,ni likovi nisu nesto dubokoumni,ali ja ni ne smatram da je Pedro to hteo da postigne.Mislim da mu je bas cilj i bio napravi nesto drugacije,manje dramaticno i opterecujuce