gost 81340
Aktivan član
- Poruka
- 1.661
I meni je drag Vesko, iako ga ne smatram preterano origanalnim ali volim da vidim sve što iskače iz današnjeg šablona,Jbg, redak sam kome se dopadaju njegovi radovi..![]()
The Royal Tenenbaums najbolji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni je drag Vesko, iako ga ne smatram preterano origanalnim ali volim da vidim sve što iskače iz današnjeg šablona,Jbg, redak sam kome se dopadaju njegovi radovi..![]()
Playtime (1967) -9/10
Prvi 70 minuta vrh, posle malo smori tokom zabave u onom restoranu, slično sam doživeo i Mon Oncle,
mada ovaj je bolji i značajniji.
Tati je bio vizionar, Linč ga obožava, sledeća stanica Mr. Hulot's Holiday.
Gledao, simpatičnothumb, pogledaj animirani film Iluzionista - iako je rađen daleko posle Tatijeve smrti, delovalo se u skladu sa Tatijevim scenarijem.
Očnjak
http://www.imdb.com/title/tt1379182/
Grčki film Jorgosa Lantimosa o troje tinejdžera koji odrastaju u potpunoj izolaciji, u raskošnoj kući sa bazenom okruženoj bedemima, u kojoj ih zatočene drže roditelji pričajući im laži o opasnostima koji vrebaju u spoljnjem svetu.
Film je svakako jedna velika alegorije, neko bi možda rekao da je i satiričan, meni je previše jeziv za dobru satiru.
Dayereh http://www.imdb.com/title/tt0255094/
Iranski film iz 2000. o teškom položaju žena u toj zemlji.. Počinje u bolnici, u trenutku kad majka saznaje da je njena ćerka ipak rodila devojčicu, iako je muževljeva rodbina očekivala dečaka, a nastavlja se kroz niz portreta žena na društvenoj margini, bivših zatvorenica o kojima jedva nešto možemo da nazremo o njihovom "zločinu", žena koje su zatrudnele pre braka, samohranih majki i na kraju žena koje prodaju svoje telo. Sve to konstantno ali nenametljivo prate primeri rodne nejednakosti. Film je težak, atmosfera mučna i tužna svakako, ali je akcenat na toj atmosferi oduzeo od narativnosti, tako da svi ovi portreti nisu savršeno izvedeni, mnogo toga je nejasno, samo nagovešteno, pa je neophodno strpljenje da se sav taj kolaž isprati.
Odlican. Pisah o njemu nekad.
gdje ste to našli? ja tražila i nema onlajn da se gleda
3-IRON
Jako kompleksan i dobro isprican film o mladicu koji je citav zivot ziveo kao nevidljiv covek, da bi na kraju to i postao. Dobar film, ali sam ocekivao da ce biti za nijansu bolji. 7/10
.