gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
pridružujem seGlasno protestujem!Jedan od mojih omiljenih.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pridružujem seGlasno protestujem!Jedan od mojih omiljenih.
Dobro si ih grupisao, Posle Venčanja i Parada u isti koš, dobar izbor.http://www.imdb.com/title/tt0457655/
After the wedding ..
najgori evropski film koji sam odgledao u poslednje 2 3 godine, posle parade
Simpaticna prica o tome na koji su se nacin stjuarti i neki jos putnici ( dok je vecina uspavana ) " animirali " tokom letenja,dok je avion imao problema.Morali su da nadju nacin da ne razmisljaju o tome da li ce sve proci ok na kraju ili ne,a cega su se sve dosetili je urnebesno.Film je dosta drugaciji od drugih Almodovarovih radova,ne opterecuje,vec naprotiv,samo napomena za one koji su homofobi da preskoce ovaj film,posto pretpostavljam da ce im neke scene smetati,a i glavni likovi su homosexualci.Nemam neke konkretnije zamerke,cak se trenutno ni ne mogu setiti sta bih zamerila,samo me prosto nije oduvao film,ali je ok skroz.
7/10
To objašnjenje zadrži za sebe i druge kojima si zanimljiv.
Rust and Bone
![]()
I ovo odgledah pre nedelju, dve. Fenomenalan film. Prica prati zivot dvoje potpuno razlicitih ljudi koji se u jednom trenutku svog zivota pronalaze i jedno drugom na neki nacin postaju oslonac. Iskrena zivotna prica bez grama patetike i pretencioznosti. U glavnoj zenskoj ulozi odlicna Marion Cotillard. Njena najbolja uloga nakon one u filmu "La mome" gde je fantasticno odigrala Edit Pjaf. Poseduje odlicnu moc transformacije i jedna je od retkih mladjih glumica za koju mislim da moze da postane velika filmska velicina. 9/10
Odličan uz zamerke za kraj, ali ok.
Nine lives (2005)
Pogledajte prilog 300227
Po broju pregleda reklo bi se mali i neprimećen...Po mom mišljenju, jako dobar, dubok i inteligentan film Rodriga Garsije (inače sina Gabrijela Garsije Markesa)....Devet priča o ženama...Sve su sjajne, s tim da je Lisa Gej Hamilton napravila maestralnu ulogu...Ponekad se vratim samo toj priči, da bih uživao u njenoj glumi...Ali svih devet priča ima težinu..Inače, u filmu igra dvadesetak karakternih holivudskih glumaca, među kojima su i veliki glumci poput Glen Klouz, Sisi Spejsek, Holi Hanter, Robin Rajt, Stivena Dilejna, Meri Kej Plejs....
Treba još dodati da je film izrazito lirski, dakle, oni koji filmove gledaju na nivou fabule, neće biti oduševljeni....
Od mene 9