- Poruka
 - 48.355

Tsumetai nettaigyo aka Cold Fish (2011) 9/10 (4-)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
	Odgledao sam trilogiju Milenijum na RTS-u (subotu po subotu). Poslednji put da podlegnem masovnom hajpu. Čemu tolika buka oko onako mlakušnog trilera? Pa još ga Finčer rimejkuje?

Odgledao sam trilogiju Milenijum na RTS-u (subotu po subotu). Poslednji put da podlegnem masovnom hajpu. Čemu tolika buka oko onako mlakušnog trilera? Pa još ga Finčer rimejkuje?

sada videh da si ovaj ubacio.i ja pogledala skoro i isto me veoma odusevio.samo sto mi se uglavnom dopadaju azijski filmovi.mislim pravo osvezenje u odnosu na holivudske...slazem se sa tobom.jos bih dodala za razliku od holivudskih,nisu napravili los kraj...![]()
Korejski triler iz 2003. jedan od najboljih trilera koje sam ikad gledao. odlicna gluma,scenario,prica...ja sam imao predrasude prema azijskim filmova dok ovaj nisam odgledao,pa kad se uporedi sa holivudskim trilerima ispada bar 5 puta bolji,ubedljiviji,zivopisniji. i da,5 puta je bolji od onog finerovog smeca,muskarci koji mrze zene
I ovaj film mi je jedan od drazih,azijski filmovi po meni preuzimaju primat sto se tice kvaliteta.Ono sto mene fascinira sto u njihovim filmovima ne vidim ni jedan jedini klise,vec je bas suprotno od onoga sto bi covek ocekivao.![]()
Korejski triler iz 2003. jedan od najboljih trilera koje sam ikad gledao. odlicna gluma,scenario,prica...ja sam imao predrasude prema azijskim filmova dok ovaj nisam odgledao,pa kad se uporedi sa holivudskim trilerima ispada bar 5 puta bolji,ubedljiviji,zivopisniji. i da,5 puta je bolji od onog finerovog smeca,muskarci koji mrze zene

Глума је феноменална и од мене 10/10.![]()
Lepo odrađeno...Iako verujem da je stari dobri Bil bio original,ništa se ne može isključiti...Ko voli intrige,spletke,dvor,lepu muziku,Tjudorove naći će ovaj film vrlo zanimljivim...Priča je nategnuta i tanka na momente ali pokreće mozak a to je važno...Glumačka ekipa je odlična,ako i scene lokacije etc...10/10