Ordinary Player
Iskusan
- Poruka
- 6.040
sinoc sam pustio Drive
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto tako mislim da ova porodica podseca na mnoge nase prosecne porodice, ne samo da je slican nacin razmisljanja u svim ex-komunistickim sistemima, nego je u pitanju isti mentalitet i senzibilitet.

budi surov, ponizavaj, izivljavaj se nad devojkama i one ce te juriti, a devojkama- dopusti da te ponizava, iskoriscava, obezvredjuje, maltretira, i na kraju ce se zaljubiti u tebe
Sad kad sam odgledo do kraja i nije tako loš... Priznajem, zbog muzike.
Da citiram Minu: Niko kao ti nema ključ od mojih slabosti. Ovaj psiho od devojke je ko neki lik iz Fight Cluba... Izbijanje zuba je jedini način da nešto oseti. Isto ko i turbo-folk. Autoagresija je ključ turbo-folka. Satan Panonski je slikarka iz Kovačice za to. Sve je tu ukomponovano tako da tera na razbijanje stakla o glavu i plivanje po srči... Transcendirajući je to žanr. Oću reći, ne pruža protagonistkinja oralna zadovoljstva po usranim vc-ima zato što se nada da će se ko u nju zaljubiti, već je to valjda kulji način samopovređivanja od... šta ja znam... radoholizma... Nije uopšte tako loš film koliko mi se isprva činilo. A eksplicitnost scena zaista jeste nepotrebna... al' valjda je tu da etablira rediteljku u probrani krug novog srpskog filma, ko što reče kolega iznad... to mu je valjda definišuća karakteristika... 3 i više polnih organa u krupnom planu - Novi Srpski Film.
Ma sto se tice filma KLIP, mene je najvise iznerviralo to sto potencira generalizaciju da su svi klinci takvi, a nisu. Ispada da su svi klinci iz radnicke klase u Srbiji (znaci, vecina) zabludeli, pusteni sa lanca, praznoglavci. Jeste, ima takvih, ali to nikako nije vecina.
Pre kriza identiteta u kombinaciji sa mitom o nepovredivosti, kroz koju svaki adolescent prodje, neki ekstremnije od drugih. U tim godinama mladima je najveci parametar drustvo, prijatelji, odobravanje i uklapanje u drustvo, vise nego porodica. I to je kod svih tinejdzera tako, tu nema nista neobicno. Ovde je u pitanju samo ekstrem takvog ponasanja. Da se ne nastavljam vise, da ne bih ostavila gomilu spojlera.
A da je cilj filma bio sokirati, to je i vise nego ocigledno. Paznja je privucena, evo mi na tri strane razglabamo o filmu.
Moglo je to mnogo, mnogo bolje.
Hm, znaci rediteljka je htela da ukaze na odredjene probleme snimajuci takve scene sa decom od 15 godina i uz saglasnost njihovih roditelja. To je kao da Kristijan Golubovic savetuje decu da se ne bave kriminalom, a onda se odveze svojim ferarijem, dok oni odu kuci lokalom.

Valjo je taj svašta...I u Crkvi valjo...Al da ima namazanijih koji znaju Igru bolje od nejga on je sirovina ipak ima...
Kristijan Golubovic ? xD
Covek koji sada lezi marselj i kome je najveci zlocin u zivotu sto je valjao vutru ? xD
nemoj me zasmejavati![]()

Način razmišljanja u svim ex-komunističkim zemljama nije isti, čak nije uvek ni sličan. Ovo drugo što si rekla je u pitanju - mentalitet i senzibilitet. Srbi imaju dosta zajedničkog sa Jermenima i Gruzinima![]()
Kristijan Golubovic ? xD
Covek koji sada lezi marselj i kome je najveci zlocin u zivotu sto je valjao vutru ? xD
nemoj me zasmejavati![]()

Sad da li smo toliko lsicni Gruzinima ne znam, znam da sa Rusima nemamo bas mnogo slicnosti bez obzira na mit o toploj slovenskoj dusi.

Samaria
http://www.imdb.com/title/tt0397619/
Ovaj film mi se nikako nije svideo. Bio mi je nekako prebolestan od samog starta. Radi se o 2 maloletne jadnice koje maštaju da otputuju u Evropu, a da bi došle do keša, jedna od njih postaje ***** i sve vreme se čini da uživa u tome. Druga je nešto normalnija, ali i ona puca kada joj drugarica izvrši samoubistvo. Film je baš za teške mazohiste.