Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.859
P da,oce braki da bude originalan postopoto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ono njegovo bekstvo gde se film bukvalno pretvara u akcioni, kad se sa zdrobljenom rukom bori protiv njih 20https://www.imdb.com/title/tt0456912/
![]()
S obzirom na hvalospeve zahvaljujući kojima sam odlučio da ga pogledam, teško precenjeno ostvarenje, kao i 99% južnokorejskih filmova.
Ne znam da li kod njih tamo postoji organizovani kriminal kinesko-japanskog tipa, ali ovde je prikazan krajnje naivno i neuverljivo.
6.5/10
Ma ajd i to, nego svi njihovi filmovi pate od suviše naivno izgrađenih karaktera. Ovde su glavnog junaka zamislili kao čoveka od poverenja velikog gazde, surovog prema svakome ko mu se suprotstavi, a zapravo dobrodušnog tipa kome je samo život dodelio loše karte i koji bi najradije da bude nastavnik matematike. Naivnije od najgore razrađenog karaktera u bilo kojem američkom filmu. Sem toga, ima i šmekersku frizuru a la New Kids On The Block i odelo kao saliveno koje mu se nikada ne gužva ili oštećuje, čak i kada maše rukama i nogama prebijajući ljude.Pa ono njegovo bekstvo gde se film bukvalno pretvara u akcioni, kad se sa zdrobljenom rukom bori protiv njih 20![]()
Gledaj dok su Originalsi u TVD, a onda predji na Originalse.Да ли је неко гледао серију Вампирски дневници и да ли је добра? Не бих да започињем безвезе ако није добра. Одгледала једну епизоду и не делује обећавајуће, али не знам касније каква је.
Значи, вампирске дневнике 4 сезоне и онда другу серију свих 5 сезона? У реду. Крећем вечерас. Хвала.Gledaj dok su Originalsi u TVD, a onda predji na Originalse.
Originalsi su prvi vampiri, kad se oni pojave serija postane bolja. Onda dobiju svoj spin-off The Originals koji je odlican.
Kad odu originalsi TVD pocne da opada sa kvalitetom, pa ga nema smisla gledati dalje.
Prva sezona je ta prica o braci i Nini, u drugoj sezoni dolaze Originalsi i ostaju do kraja cetvrte.
Gledaj TVD od 1. do 4. sezone, a onda predji na The Originals i gledaj svih 5 do kraja.
zamisli svaki dan ides ovako na posao, a onda se setis da si zaboravio kafu...Симпатична прича о једном подвигу односно лудости.
Па и мени је ближи хорор научна фантастика жанр.Проблем је што је и Алиенс поприлично исцрпио тему а Аватар оставља више простора за сада.Ja sam gledao u 2D, sasvim dovoljno.
Nego sta sad, da navijamo da propadne Avatar i da se Kameron vrati Alienu kao sto je najavio.
To je nova prica da planira da ozivi Aliena onako kako treba.
Ja bih radije gledao Aliens 2 nego Avatar 4 i 5.