- Poruka
- 26.768
Солидна јурњава са сјајним кадровима на почетку и на крају филма.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je vec treca verzija? Ili cetvrta?The Invisible Man
![]()
Mnogo bolje nego što sam očekivao, pun obrta, bez praznog hoda, napet od starta do kraja. 5/5
nemam pojma, nikad nisam pratio te filmove ali mi je ovaj bio superOvo je vec treca verzija? Ili cetvrta?
Ajoj a taj pa to sam gledao, ja mislio izasao nov. Onaj sa Kevin Bacon mi je ostao bolji.nemam pojma, nikad nisam pratio te filmove ali mi je ovaj bio super
aaaaaaaaaa izaslo vec? gde?The Pale Blue Eye (2022)
https://www.imdb.com/title/tt14138650/
![]()
Op, op, op...Sta imamo ovde?
Jos jedno neocekivano uplitanje lika i dela Edgara Alena Poa u tkivo neke leve price, a da nije film "Gavran" ?
Pa o cemu se onda ovde radi..? Necu da ti kazem, celavi, pogledaj film..Samo cu reci da se ponavlja model elipticne price kao u Gavranu s Dzonom Kjuzakom, dvojac istrazitalja koji nesto njuskaju i love, a jedan od njih je zaista i pisac prve detektivske price ikada - E.A.Po, doduse iz mladjih dana, kad se silno smarao na Vest Point vojnoj akademiji, gde se, po zamisli autora filma, klackavo razvijenoj iz popularnog bestselera, i desio zlocin... Lepo tece radnja, glumci su i preuverljivi, narocito sam Edgar.
Bejli glumi korektno, ali kao u pauzi izmedju dva veca blokbastera..
![]()
Tu je i Gilijan Anderson, agentica Skali koja se takodje tu nesto prenemaze... Svakako, radnja sadrzi sve elemente Poovih prica misterije i uzasa, kao i proto-detektivski zaplet, ali se mozebiti nekako sve survava na kraju... Desava se plot-tvist, da li je lepo izveden, kao u nekom beckom valceru, sami prosudite...Od mene, zbog sveg tog: 7,8.
![]()
pa, ima...aaaaaaaaaa izaslo vec? gde?![]()
Netflix film. Dovoljno receno.The Pale Blue Eye
![]()
Dobri glumci, dobra atmosfera i sama ideja za film, sama radnja je međutim nekako usporena i nakon otkrića na kraju verujem da je tu bilo materijala za bolju realizaciju. Takođe jedan od malobrojnih filmova u mainstream-u koji nije zagađen woke propagandom. 3/5