- Poruka
- 22.365
Ne zayebavaj.28 Days Later
Pogledala sam ga da vi ne morate...bilo je tesko...
Njanjav film o zombijima...po komentarima sam ocekivala mnogo vise...
Od mene 3/10

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zayebavaj.28 Days Later
Od mene 3/10
Meni je to najbolji zombi film. Čak mi je i nastavak 28 weeks later odličan možda čak i bolji od prvog28 Days Later
Od mene 3/10
Verovatno je do toga.Ako ne najbolji sigurno medju najboljima.
Ali zato je bitno da se filmovi gledaju na vreme.
28 days later je poceo novi talas zombi filmova, koji su bili malo zaboravljeni. To je bilo 2002. pa 2005. se vraca Romero sa Land of the Dead, pa 2007. 28 weeks, opet Romero sa jos 2 filma, 2010-te The Walking Dead... I tako krece novi talas.
I sad ako ste to preskocili, a gledali ste 500 epizoda TWD-a, Fear-a, Z Nationa, Black Summer-a, spektakl World War Z sa budzetom od 200 miliona, The Last of Us od 100-150 miliona...
Pa se vratite 20 godina u nazad, onda nece izgledati tako dobro kao sto je bilo tada.
Ima ona scena u 28 Weeks Later(neću da spojlam) kada glavni lik uradi nešto što bi svako od nas realno uradio da se nađe u takvoj situaciji, nema izigravanja heroja i ostalih gluposti, još ona muzika u pozadini ufff svaki put se naježim kad se setim toga.Koincidencija slucajnosti.
Mi o 28 dana kasnije.
Kad danas i Pedro se slaze.
https://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=268&yyyy=2023&mm=06&dd=27&nav_id=2356658
Mnogi veruju da je rimejk Dawn of the Dead u režiji Zaka Snajdera iz 2004. oživeo filmove o zombijima. Ali Paskal je njihov uspon pripisao filmu 28 dana kasnije iz 2002. godine, piše Far Out Magazine.
Glumac je za film rekao da je istovremeno uzbudljiv i sofisticiran, čak ga je nazvao remek-delom. "Gledao sam film u bioskopu i osećao sam se kao da mi se uvukao pod kožu iako sam odrastao“, rekao je Paskal. "Imao sam noćne more, ali to su bile avanturističke noćne more."
Pored toga, glumac veruje da je 28 dana kasnije uticalo na kasnije projekte, poput filma Zora mrtvih i serije The Walking Dead.
zbog cega je ovaj odlican a kandahar los..a u sustini su na isti fazon..Odličan film, 9/10
Na isti fazon nisu, nisu ni malo slično.zbog cega je ovaj odlican a kandahar los..a u sustini su na isti fazon..
Mora da bude kad je strikin poslednji. Omatorilo se a ja da metnem šeširić ne ide. Ubivam sa bičem ko Baldwin kad mu daš utoku u šake.Indiana Jones and the Dial of Destiny
Dobar. Jedan od boljih u fransizi.
Sasvim dobar film za kraj.
Prica je suvisla i dobra, nije pogubljena kao u prethodnom.
Efekti podmladjivanja i kopiranja napreduju. Jos koju godinu i Harrison Ford ce snimati vise filmova nego ikad. A radovace se i njegovi naslednici koji budu drzali prava na koriscenje lika.
Avantura, akcija, humor, zabava, 3 sata prodje da ih ne osetite.
Feel good movie. Film za dobro raspolozenje i opustanje.
Dobra ekipa, pohvale za Thomas Kretschmann-a i Mads Mikkelsen-a. A ni dobrice nisu lose Antonio Banderas u maloj ulozi, Phoebe Waller-Bridge iznad ocekivanja, Toby Jones zapravo odlican i naravno Harrison Ford.
Preporuka za vikend bioskop.![]()
Mnogi ga hejtuju, meni super ispao. Daj boze i nastavak. Robert Rodrigez.Hypnotic