Gledali... Obrazložili... Ocenili... part 2

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Dobar. Jedan od boljih u fransizi. :D

Sasvim dobar film za kraj.

Prica je suvisla i dobra, nije pogubljena kao u prethodnom.

Efekti podmladjivanja i kopiranja napreduju. Jos koju godinu i Harrison Ford ce snimati vise filmova nego ikad. A radovace se i njegovi naslednici koji budu drzali prava na koriscenje lika.

Avantura, akcija, humor, zabava, 3 sata prodje da ih ne osetite.

Feel good movie. Film za dobro raspolozenje i opustanje.

Dobra ekipa, pohvale za Thomas Kretschmann-a i Mads Mikkelsen-a. A ni dobrice nisu lose Antonio Banderas u maloj ulozi, Phoebe Waller-Bridge iznad ocekivanja, Toby Jones zapravo odlican i naravno Harrison Ford.

Preporuka za vikend bioskop. :ok:
Nista se tu meni nije svidelo ni taj crtani deo

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Glumci: Chris Pratt,Chukwudi Iwuji,Bradley Cooper

Još uvek potresen od gubitka Gamore, Piter Kvil okuplja svoj tim da odbrani univerzum i jednog od njih - misija koja bi mogla značiti kraj Čuvara ako ne uspe.
Ne znam sta da kazem.. da nisam gledala ne bih nista propustila, na momente me ej smorio film

Odgledah nedavno Keri tj. Carrie iz 1976. po prvi put u zivotu. Namerno sam ga eskivirao jer sam ocekivao neki horor B produkcije cega nisam neki ljubitelj. Uf kako sam se samo zeznuo. Film je zaprvo prilicno teska i emotivna drama, barem sam se ja vise fokusirao na te dramske elemente. Jos je interesantnije sto sam ga gledao neposredno nakon ubistava u Ribnikaru sto je dalo jos jednu posebnu notu filmu.
keri2.png

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Dobar. Jedan od boljih u fransizi. :D

Sasvim dobar film za kraj.

Prica je suvisla i dobra, nije pogubljena kao u prethodnom.

Efekti podmladjivanja i kopiranja napreduju. Jos koju godinu i Harrison Ford ce snimati vise filmova nego ikad. A radovace se i njegovi naslednici koji budu drzali prava na koriscenje lika.

Avantura, akcija, humor, zabava, 3 sata prodje da ih ne osetite.

Feel good movie. Film za dobro raspolozenje i opustanje.

Dobra ekipa, pohvale za Thomas Kretschmann-a i Mads Mikkelsen-a. A ni dobrice nisu lose Antonio Banderas u maloj ulozi, Phoebe Waller-Bridge iznad ocekivanja, Toby Jones zapravo odlican i naravno Harrison Ford.

Preporuka za vikend bioskop. :ok:

Jeste jedan od boljih delova, nisu ga zeznuli sa specijalnim efektima i nabudženim vratolomijama. Klasična jurnjava kroz ceo film (mogla bi na momente da bude kraća, ali bože moj), Mikelsen kao negativac odličan, držali se oprobanog recepta jurnjave za artefektom i obračuna sa nacistima. Sve u svemu, svideo mi se.

Kakvi su to filmovi?
Ja ništa starije ne mogu da gledam, jednostavno mi optički ne odgovara.
Pa zato sto si guarana generacija,kad si neku dramu pogledo,pa nikad jbt jer mora da bude samo 200/h u krivinu da ti drzi paznju
I da ne kazes kako su samo moja prosla vremena bolja,ja mogu da gledam filmove 50 godina pre moje generacije cak sta vise su prekvalitetni

Barbie

Egzistencijalna Barbie u potrazi za smislom zivota i pravednim drustvenim uredjenjem u kom ce vladati zene.

Pocetak filma je zabava, komedija, mjuzikl u Bolivud stilu, dok je sve lepo i krasno u Barbielandu.

Posle krecu neke egzistencijalne teme i parodija na svet u kom zivimo.

Onda malo filozofskih tema i prica o tome kako je nastala Barbie.

Na kraju se prica ne razresava, nego jos vise zaplice sa ciljem da natera gledaoca na razmisljanje i prihvatanje poruka iz Los Angelesa.

Sve u svemu - zabavan film. :D

Lepo cete se nasmejati i provesti dva sata u punom bioskopu.

Za drugo, zavisi od vasih stavova. Nekima ce film biti odlican, a nekima propaganda ili sta vec.

Back