A
Estas loco? Donde esta la pelicula ???Da komši crkne krava na baskijski način valjda. Više od 3kice mi nije dobacio.
Verovatno što su to, partizanski naučno fantastični filmovi.Pogledao sam Vlter brani Sarajevo po ko zna koji put pre neki dan. Zanimljivo kako su jedino filmovi Hajrudina Krvavca nekako odoleli vremenu. Nisam ljubitelj partizanskih filmova ali Most, Valter brani Sarajevo i Partizanska eskadrila ce uvek nekako odskakati u odnosu na druge.
Danas da se snimi, bio bi odličan.Warlock(1989)
Pogledao sam ovaj "klasik" prvi put u životu, iako sam planirao već duže vreme da ga pogledam. Šta znam, dopao mi se film, malo su mi efekti loši ali ajde s obzirom na zanimljivu priču i budžet neću im to uzeti za ozbiljno. Da je ovakav film snimljen sa većim budžetom i boljim efektima verujem da bi ga više ljudi pogledalo, a i glavni negativac je odličan ovde.
Mislim da je ocena na IMDB realna, ali ja mu dajem jakih 7/10.
Kako hoces, ja licno mislim da je 10 previse stepena gradacijeCekaj, kako idu ocene, od 0-10, ili 0-5?
Odgledah 2 epizode Batwoman na Amazonu, neka nova serija.
Ocena nula, na obe skale! 😁😁😁😁
Okačila sam ovdje jedan film koji je na sličan fazon,samo se radnja odvija u 14om vijeku. Možda ti se svidi😂😂
Тек сад погледао култни филм моје генерације о сазревању и ''оним'' стварима.
Ne briši .Film je dobar .jedina zamerka je duzina trajanja filma 189 minuta i zadnjih pola sata filma ladno je moglo da se izbaciZnaci da brisem.