Gledali... Obrazložili... Ocenili... part 2

_em___

Početnik
Poruka
5
Virgin Territory (ponegdje ima alternativni naziv Decameron Pie) je film iz 2007. Slobodna je adaptacija djela Dekameron.

Radnja filma prati Lorenca,momka koji ima sreće u kocki i ženama,sve dok ne pobijedi zloglasnog Gerbina. Gerbino je naredio svojim ljudima da ga pronađu i ubiju,pa je zato Lorenco morao da pobjegne iz grada. Utočište pronalazi u ženskom manastiru...

Film je mješavina avanturističkog filma sa seks komedijom. Neće se svidjeti svakome,ali nema veze. Meni je bio ok.

U glavnim ulogama glume:Hayden Christensen,Mischa Barton i Tim Roth

https://m.imdb.com/title/tt0437954/

ecio94

Ističe se
Moderator
Poruka
2.969
Warlock(1989)

Pogledao sam ovaj "klasik" prvi put u životu, iako sam planirao već duže vreme da ga pogledam. Šta znam, dopao mi se film, malo su mi efekti loši ali ajde s obzirom na zanimljivu priču i budžet neću im to uzeti za ozbiljno. Da je ovakav film snimljen sa većim budžetom i boljim efektima verujem da bi ga više ljudi pogledalo, a i glavni negativac je odličan ovde.

Mislim da je ocena na IMDB realna, ali ja mu dajem jakih 7/10.

spavach

Domaćin
Poruka
4.428
Shotgun Wedding - jeniferka i josh duhamel..prosto bzvz film..i jedino vrijedan paznje na par sekundi jeste JLo dupence, ko bomba je dobra..

BOiZ6O0.jpg
bBFi872.jpg
sbtCXMh.jpg

Brajan Koen

Buduća legenda
Poruka
38.510
Warlock(1989)

Pogledao sam ovaj "klasik" prvi put u životu, iako sam planirao već duže vreme da ga pogledam. Šta znam, dopao mi se film, malo su mi efekti loši ali ajde s obzirom na zanimljivu priču i budžet neću im to uzeti za ozbiljno. Da je ovakav film snimljen sa većim budžetom i boljim efektima verujem da bi ga više ljudi pogledalo, a i glavni negativac je odličan ovde.

Mislim da je ocena na IMDB realna, ali ja mu dajem jakih 7/10.
Danas da se snimi, bio bi odličan.

Nina

Srebrna tastatura
Supermoderator
Poruka
290.423
Babylon

Glumci:Brad Pitt,Margot Robbie,Jean Smart

Vavilon je originalna priča epskih razmera smeštena u Los Anđeles 1920ih, predvođena Bredom Pitom, Margo Robi, Dijegom Kalvom, kao i ansamblom koji čine Džovan Adepo, Li Jun i Džin Smart. Priča o ogromnoj ambiciji i nečuvenim ekscesima, prati početak i uspon Holivuda kroz nastranost i padove svojih protagonista. tokom ere dekadencije i izopačenosti koja je vladala u počecima Holivuda.

Nina

Srebrna tastatura
Supermoderator
Poruka
290.423
Narvik: Hitler's First Defeat

Norveški Istorijski film

Glumci: Kristine Hartgen,Billy Campbell,Henrik Mestad

Film prikazuje bitku kod Narvika od 9. aprila do 8. juna 1940

Narvik, mali rudarski grad u severnoj Norveškoj,gde se nalaze rudnici gvozdene rude potrebne za Hiterovu ratnu mašineriju.
Tokom dva meseca žestokog zimskog ratovanja, Hitleu je nanet prvi poraz.Narvik se smatra prvim Hitlerovim porazom u II dv.ratu.
Narvik je oslobodjen ali nije dugo trajalo.Stanovnistvo je uspelo da pobegne iz Narvika kog su nemci bombardovali i sravnili sa zemljom

spavach

Domaćin
Poruka
4.428
Plane - gerard butler, pilot koji ne napusta svoje putnike..najupecatljivija scena je u samom uvodu kad se kapetan pilot upoznaje sa ko-pilotom i ko-pilot pogadja zemlju pilota i kaze englez..a gerard ponosno odgovora nope, ŠKOTLANDJANIN...:heart: nicola sturgeon ako pogleda ovaj film ima da se upiski od srece..8/10 jedno malo razocaranje je pojava kelly gale u filmu, ocekivo sam na pustom ostrvu da ce protrcati u bikiniju bar na 10sek..