Gledali... Obrazložili... Ocenili... part 2

The Fall Guy

Nisam odusevljen, nisam uspeo ni da odgledam do kraja.

Ceo film je predugi rolerkoster sporih romanticnih scena izmedju Ryana i Emily koje zapravo i nisu tako lose i akcionih scena sa muzikom iz 80-tih - kao da su ukrali neciju kasetu koja nema blage veze sa filmom.

Takodje zloca u filmu je neki mlitavi lik. Tako da i nije neki izazov.

Mislim da je steta jer je film imao potencijal i ovo je jedna od boljih Goslingovih uloga u zivotu.

Kad je imao prave uloge glumio je kao drvo, a sad kad je proglumio je Ken i ovde je opet Ken.

Takodje imali su i odlicnu Terezu Palmer iz Otkrica vestica, ali su je iskoristili u jednoj i po sceni. Ali zato gledamo neke levake ceo film. :ljutko:
I ja sam se zeznuo na pogrešno žanrovsko tagovanje i pogledao ovo do kraja. Nije loš jer može da održi pažnju kad se malo zažmuri.

American Star

Film za ljubitelje teskih drama.

Placeni ubica dolazi na spansko ostrvo i mora da provede tamo nekoliko dana dok ceka da se pojavi njegova meta.

Za to vreme svidi mu se lokalna devojka i provodi vreme sa njom.

Kada dodje vreme da odradi posao bice na velikoj muci jer se zahteva od njega da ukloni svedoke i povezane sa zrtvom, pa i devojku koju zeli da postedi.

U stvari i meni se svidela pa sam zbog nje gledao ceo film.

Nora Arnezeder austrijsko-egipatskog porekla.

Ian McShane kao glavni lik, a ima tu jos poznatih faca Adam Nagaitis iz serije Teror, Thomas Kretschmann, Fanny Ardant.

American Star

Film za ljubitelje teskih drama.

Placeni ubica dolazi na spansko ostrvo i mora da provede tamo nekoliko dana dok ceka da se pojavi njegova meta.

Za to vreme svidi mu se lokalna devojka i provodi vreme sa njom.

Kada dodje vreme da odradi posao bice na velikoj muci jer se zahteva od njega da ukloni svedoke i povezane sa zrtvom, pa i devojku koju zeli da postedi.

U stvari i meni se svidela pa sam zbog nje gledao ceo film.

Nora Arnezeder austrijsko-egipatskog porekla.

Ian McShane kao glavni lik, a ima tu jos poznatih faca Adam Nagaitis iz serije Teror, Thomas Kretschmann, Fanny Ardant.
Za Noru bih se složio, a što se 90 minuta filma tiče za toliko je predugačak... A malo sam i isfrustriran gerijatrijom(McShane) koja plaćeno ubiva. Više kad prolazim kraj njihovog reda, nisam načisto jel čekaju penzije ili me čekaju da me koknu...

Pogledao juče film Agora iz 2009-te i jako mi se dopao. Pokazuje kako religijski fanatizam može delovati na napredak ljudi i kako su ljudi licemerni. Neki elementi su bazirani na istini. 7/10

MV5BOThmZGM4OWQtZTk5Zi00YmFlLTg5MWQtNzNlNDc0OTdjNjdmXkEyXkFqcGdeQXVyMTAwMzUyMzUy._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Odgledao sam Runaway Jury iz 2003-e. Nije loš film, ima zanimljivu premisu i fine obrte. U filmu se radi o grupi ljudi koji su odabrani da budu porota na sudjenju nakon što je neki tip upucao puno ljudi u nekoj firmi. Tu se onda vide manipulacije koje se tiču američke porote, kako pravosudni sistem izgleda, funkcioniše itd... ko voli ovakve filmove - preporuka.

Odgledao sam Runaway Jury iz 2003-e. Nije loš film, ima zanimljivu premisu i fine obrte. U filmu se radi o grupi ljudi koji su odabrani da budu porota na sudjenju nakon što je neki tip upucao puno ljudi u nekoj firmi. Tu se onda vide manipulacije koje se tiču američke porote, kako pravosudni sistem izgleda, funkcioniše itd... ko voli ovakve filmove - preporuka.

Dobar film 👍

Odgledao sam odličan film, Targets iz 1968-e godine. Film prati dve paralelne priče - Byrona Orloka, ostarelog glumca iz čuvenih horor filmova koji je razočaran nasiljem i hororom i želi da se povuče, i hladnokrvnog, nihilističkog masovnog ubicu Bobby-ja Thompsona, naizgled običnog, perspektivnog mladića koji se odlučuje da podje u krvavi pir širom grada naoružan snajperom. Film je inače (donekle) inspirisan masovnim ubistvom koje je izvršio Charles Whitman dve godine ranije, i bio je kontraverzan u svoje vreme. Meni se veoma svideo. Preporuka.

Dobar hororcic u stilu 80-tih.

Sve je ok i ekipa i kamera, ali najveca vrednost je klinka Alyla Browne.

Nahvalio sam je nedavno u Furiosi gde je pojela sve one zvezde i ostavila ih u prasini.

Glumila je i u seriji Alice Hart i sada ponovo ovde u hororu Sting.

Nisam je ni prepoznao iz prve, druga frizura, mracan film, samo vidim da mala ubija kako glumi. :D

Pogledam kad ono mala Furiosa. :super:

Imate film i u bioskopima i narodnu varijantu.

Back