spavach
Poznat
- Poruka
- 9.365
Axel Foley 4 dio- odusevljen..film me prosto vratio u djetinjstvo i to ne samo akcijom vec i dirljivom porukom o porodicnim vrijednostima..murphy ko da ne stari u poredjenju sa ostalom ekipom..10 ka ko kuca..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledao sam u bioskopu cim je izasao u petak. Bilo je dosta ljudi, sto je bilo iznenadjenje.Gde si to gledala?
Uh jedva cekam.Gledao sam u bioskopu cim je izasao u petak. Bilo je dosta ljudi, sto je bilo iznenadjenje.

da, lik 62 ima... bas je dobro podneo godineAxel Foley 4 dio- odusevljen..film me prosto vratio u djetinjstvo i to ne samo akcijom vec i dirljivom porukom o porodicnim vrijednostima..murphy ko da ne stari u poredjenju sa ostalom ekipom..10 ka ko kuca..

Alison BrieKad smo kod opatica, pogledao skoro ovaj, poslednji po Bokačovim pričama,XIV vek...
Vrh je što pričaju svi kao kad bi danas ćaskali u kafiću. Rke koke, samo tako, to srce želi...
Komedija zabune, montipajton... dok Bokačo nije još ni znao šta je to.
Pogledajte prilog 1577396
https://www.imdb.com/title/tt5666304/?ref_=nm_flmg_t_31_act

Čula sam da je jezivo uznemiravajućiMračan i težak film.. Ne bih ga svrstala u horor, više je drama sa elementima trilera.
Radnja se odvija u 18.veku, prati život depresivne žene koja razmišlja o samoubistvu ali zbog religijskih ubeđenja zajednice to ne sme već mora pronaći način koji crkva odobrava... Mračan osvrt na prošlost i položaj žena u to vreme.
7/10
Pogledajte prilog 1577568
Da, samo što za razliku od njih ovde to ima neku poentu.To ko one domace serije Nemanjici i to kad pricaju kao u kaficu.

Gledala sam ga i preporuka takodjeOk filmic.

A š'a ti imaš protiv Republikanaca, molim?Je l' Tramp pobedio.
Nemam nista nego pitam sta je bilo u filmu.A š'a ti imaš protiv Republikanaca, molim?
A ne nikako, tu titulu drži serija LOST. Neprevazidjeno!!!!Odgledao sam True Detective seozonu 4.
Ocekivao sam da je losa, i jeste jako losa i plitka; ali kraj je jedno od najvecih djubreta koje sam u zivotu gledao.
Slabo je i reci da je kraj los, ono je djubre od kraja.
Scenario je uzas, kao da ga je pisala neka studentkinja studija rodne ravnopravnosti i ekoloske svesti, koja sprema master iz indigenous people culture.
Zbog cega su ovome dali ime True Detective, nemam pojma.
a ok.Nemam nista nego pitam sta je bilo u filmu.