Glasovi iz pakla

Cudno, nisu javili na vestima da je neko pobegao iz Laze... Ocigledno vas jos nisu pronasli! Msm koja glupost i sujeverje,kako da ne kupili su 14km kabla i izbusili toliku rupu! Hahahahahaha Ko zna kolika mora biti ta sprava kojom bi busili i koliko bi glava za busenje morali da promene? dajte ljudi zar je moguce da verujete u te gluposti? Moguce da su to neke smetnje ili da je neko u studiu to snimio i izmislio tu pricu! Dajte imena tih naucnika,gde su busili,gde je ta rupa tacno,ko je finansirao pa onda da pricamo?! Mogu i ja izmisliti da sam u svom dvoristu kopao i uzeti sound track iz igrice i eto i ja sam kopao do pakla!

Ne kaci se sa nama :):)

Pakao postoji u duhovnom smislu i to je sama udaljenost od boga i njegove ljubavi,a u ovom obliku kakvim ga vi predstavljate je totalna glupost! Evo da vam ilustrujem vi volite neku osobu i ona voli vas i vi se osecate ispunjeno i lepo,a pakao je kad vi volite osobu a ona ne voli vas i vi se osecate praznim,ocajnim,tuznim,bezvoljnim i to je pakao i tako izgleda! To je nedostatak ljubavi bozije! Jel sad jasnije?

Da ti nisi mozda pritajeni svestenik?
U kakvom vremenu zivimo,sva sreca je da iz te paklene rupe nisu izasli dinosaurusi.
Uzgred,ta pojava je opisana detaljno u filmu "Digitalni andjeo",ko voli nek izvoli.
z:shock:

Ne ali covek koji predaje veronauku mi je tako objasnio! Mada zabavnije je verovati kako u paklu stoje neki demoni koji te cekaju sa vilama, koji loze ogromne kazane, koji te guraju u njih i nedaju ti da pobegnes! z:D

Ako postoji pakao on nije duboko u zemlji jer ova planeta nekad nece da postoji i sta onda, ode i pakao!!!
Pakao je verovatno kad bih razmisljao malo logicnije vise nagadjao s druge strane raja a u zemllji nije nikako!!!
A ti zvuci odakle su ne znam ili je zvuk masina bio poput ljutskog krika slucajno ili su jednostavno namontirali i pustili kao laz da bi se svet uplasio!!!!!!!!!1

Ooooopet ova tema, ne mogu da verujem !!!!! I opet cuveni fake-snimak...
Svaki dalji komentar bi nas odveo u vrtlog ubedjivanja i "prepucavanja" a nemam vise zivaca za to.
Gotovo sam siguran, da i sam mogu napraviti ovakav snimak i uz samo malo truda, naterati nekolicinu ljudi da se zivotom kune u istinitost. Svojevremeno sam ponudio izradu krugova u zitu za odredjenu svotu ali niko nije hteo da plati. Samo znaju da ne kazem sta...
Medjutim, ovaj put cu ponuduti jednu temu koja bi mogla biti malo interesantnija a uklapa se. Necu dati neki precizan link jer na googlu ima mnogo materijala na ovu temu pa mozete pretraziti po vlastitom nahodjenju. Ukucajte samo "zemlja raste"...Jako je interesantna teorija a cini mi se da je niko skoro nije pomenuo pa eto...
Nije offtopic jer govori o mogucnosti da je zemlja shuplja itd pa ima logike da se dubokim sondiranjem otkriju neki zvuci, za one koji to vole...

Kad ljudi vade naftu(nije sa Diskaverija,brat mi radi u jednoj kompaniji)...
Onda oni potroše,zavisno od sastava stijena i tla,oko milion dolara po bušotini.
Koja ide prosječno(zavisno od navedenog) oko 1,5 kilometar unutra.
Negdje i manje,ponegdje više.
Zavisno od tla,ne isplati se bušiti dublje od 3 kilometra.
Jer se potroše kilogrami metalno-dijamantskih glava...
Temperatura raste po 2 Celzijusa na svakih 200 metara dubine.
Pitajte rudare.Znači 10 stepeni na kilometar.Dakle, 1400 Celzijusa na 14 km...
Ajde pokažite mi kabl i "majk" koji se ne topi na toj teperaturi...
Je li dosta,robot fejs,pardon Ozimane?
Poštujem svačiji stav i mišljenje,ali ovo je lišeno logike.
A i ponavljanje prežvakane teme.
:cool:
Značiii,AV!značiii,AV!!!(pas iz Zemuna laje) :hahaha:
Ajde ćao,dosadilo mi kucati...

Onda oni potroše,zavisno od sastava stijena i tla,oko milion dolara po bušotini.

Ovo je kao argument tipa nije tacno jer bi to mnogo kostalo ili tacnije nekoliko desetina miliona dolara sto znaci da se to busenje niakako nije moglo desiti. z:lol:

Ako je ova prica tacna onda ama bas sve sto si ucio u skoli o zemlji , svemiru pa i kablovima pada u vodu. Ako je ovo tacno, onda znaci da je zavera do samog temelja naseg obrazovanja, da je svet zapravo sasvim drugaciji. Ove predpostavke su suvise smele ...znam.. ali ovaj forum je za to.

A sto se tice tih kablova kazes tope se na dubini i lako je izracunati ...ili bolje reci PREDPOSTAVITI da ako se tope na 3 km topice se i na dvadeset. Steta samo zbog one reci "predpostaviti"...kapiras. z:poz:

Lako je biti skeptik po ovom pitanju ali u situaciji kada vladaoci sveta kriju svako otkrice koje moze poremetiti status quo u misljenju ljudi , i nemogucnosti da znamo sta je istina sta ne, mozemo samo verovati ili neverovati... nazalost.
Ipak ja sam se i pored toga veoma cudno osecao kada sam cuo ove snimke.

Da li su zavere mnogo vece nego sto obicno mislimo ? Da li je znanje koje nam valdaoci sveta serviraju o svetu i zivotu od detinjstva, ne samo filozofski apsurdno kao recimo postojanje objekta po sebi koje se dogmatski uzima kao istinito i koje je utuvljeno masama pored sve apsurdnosti) nego da zavere sezu mnogo dalje od toga. Cak i u gradjevinu izgradjenu na tom temelju. Ili da nase poimanje sveta, zivota, svemira ne samo da je uprljano zaverom vec da je izniklo iz iste, i da i svemir i zemlja i UNUTRASNJOST ZEMLJE nisu onakvi kakvi smo mislili i kako smo nauceni.

Dobro, ostavljam materijalsticko pozitivistickoj vecini da lupa glavu o ovim pitanjima svojim uskim naucnim metodama.. za mene je ovo duhovna stvar. Ruski istrazitelji su tim eksperimentom objektivisali transcedentne sadrzaje duha. Krik VOLJE. Krik sopstva samog. Zato i ovaj snimak ima numinozno delovanje na coveka i nikog ne ostavlja ravnodusnim.

Ma daaaaj!i ti u to verujes?z:hm: :hahaha: :thumbdown: pa danas moze sve kompjuterski da se napravi... to isto kao kad su u hrvatskoj nasli tela stara ne znam koliko godina i imali su svezu krv u sebi i naravno to su vampiri...budale.mislim ja volim vampire ali brate...gde je logika...i ja sam mogla da napisem knjigu i da je nazovem biblija i da kazem da postoje pakao i raj itd...mislim,cinjenica je da nesto postoji morali smo nekako da nastanemo,ali ljudi su budale veruju u sve i svasta....ko zna sta su ovi culi kad su to iskopali ljudska masta beskrajna,ko zna sta su ishalucinirali...:ljutko::huh:

Je li dosta,robot fejs,pardon Ozimane?
Poštujem svačiji stav i mišljenje,ali ovo je lišeno logike.
A i ponavljanje prežvakane teme.
Značiii,AV!značiii,AV!!!(pas iz Zemuna laje) :hahaha:
Ajde ćao,dosadilo mi kucati...

Ovaj racun mi se ne svidja.???

Osim racunice,prosecni geotermski stepen iznosi: 33m'/po 1Cstepenu

Zif,majstore,svaka čast,pratiš!!!
Išao sam ja nekada na izbornu nastavu iz fizike,imao 5,ali i RAZUMIO što je bitnije...
Volio sam i hemiju i biologiju...
Ovu sam cifru u svojoj "računici" lupio da bih došao do približne temp.topljenja čelika.
Ali kad neko nešto vjeruje nema tog dokaza i te fizike koja će mu dokazati...
Slijedi vjerovatno opet ono o korelativnosti(СРПСКИ:међусобни однос)...
Da zaključim:apsolutno je NEMOGUĆE spustiti mikrofon bilo kog oblika dublje od 2 km.
Mislim,da radi i dalje.
Ne znam zašto se poteže ova bajata tema ponovo.
Ma,znam:DOSADA...
Ali,ja svoju liječim basketom,meteorologijom,poslom,šetnjama,pivom,interakcijom sa
djevojkama( :per: i :cool: kao i :mrgreen: ),zatim pisanjem,čitanjem...
Ima tu ponekad i astronomije,SF filmova...Ovo preraste u EPP... :dash:
Poenta priče je da treba raditi malo više na sebi,a ne na teorijama zavjere.
O glasovima iz pakla koji su ga zabrinuli piše osvjedočeni filozof...WTF?
Kao kad bi pravoslavni sveštenik upucao nekoga i rekao da je to OK po Bibliji...
Kao što reče jedan vozač autobusa u jednom filmu(radnja je u Grčkoj):jeste,gospođice
(obraća se vodiču),ovo je zemlja filozofa,ali to je njihov posao,ja vozim autobus!!!
:hahaha:
Odoh i ja da vozim svoj "autobus" odnosno da se bavim svojim poslom.
Valja hljeb zaraditi. :cool:

Skoro da ste patetični. Lijepo vam čovjek kaže. To je krik sopstva samog.:rtfm:.

Teza je da je to objektivacija transcendentne sustine izvan pojave poznatije kao "Sopstvo". Drevna rec koja oznacava imanentnu sustinu svega. Umesto toga mogao sam reci "bice", supstanca, transcendentna volja itd..

ps. Predpostavljam da ti je i Jungova teza o letecim tanjirima kao objektivacijama sopstva takodje smesna?

Cudno, nisu javili na vestima da je neko pobegao iz Laze... Ocigledno vas jos nisu pronasli! Msm koja glupost i sujeverje,kako da ne kupili su 14km kabla i izbusili toliku rupu! Hahahahahaha Ko zna kolika mora biti ta sprava kojom bi busili i koliko bi glava za busenje morali da promene? dajte ljudi zar je moguce da verujete u te gluposti? Moguce da su to neke smetnje ili da je neko u studiu to snimio i izmislio tu pricu! Dajte imena tih naucnika,gde su busili,gde je ta rupa tacno,ko je finansirao pa onda da pricamo?! Mogu i ja izmisliti da sam u svom dvoristu kopao i uzeti sound track iz igrice i eto i ja sam kopao do pakla!

Ae ne lupaj sve to ima,a ti se kao razumes u busenje i glave :roll:

Back