Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
Posle audio snimka, spustili su i autonomnu kameru i sada imamo i prve fotografije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posle audio snimka, spustili su i autonomnu kameru i sada imamo i prve fotografije
![]()
da ti nisi iz familije Vern(zil)![]()

naravno da jesam...iz familije Žil.
kao što Palma reče, bio sam mali pa ga se nesećam baš najbolje...![]()

naježila sam se ali znate šta smešno je verovati u tako nešto...sad kao dečica..baka nam je pričala pričice da je đavo pod zemlju Bog na nebu i šta sad? kao sto jedan reče Ameri i Rusi se takmiče i sad jedni od njih kao kopali kopali dok nisu naišli na pećinu i našli pakao? ma daj!!!
čiča miča gotova priča.
to je snimljeno ko zna gde....logično je pitanje kakav je to mikrofon da snimi to?
i na kraju....da je to toliko istininto znali bih smo do sada, objavile bi televizije i onako nemaju preča posla....
i da nema veze sa biblijom)vanzemaljci pod zemljom? moguće i to! ipak mislim da je ovo sto je navodno snimljeno laž...kad mi neko ispriča sve o tom mikrofonu i kako izdržava toliku temperaturu e onda ću početi da verujem al bih pre rekla da su to zvuci same lavine, ključanja lavine, sve te toplote, kretanja, eha te pećine i tako....

cekaj bre takvi mikrofoni postoje nije u tome stvar(vulkanolozi koriste takvu opremu za prevenciju od drmotresa),stvar je sta su culi i dali su culi, i mozda je to sto kazes za lavu i pecine, ko zna,ja nisam nikad busio rupe te dubine![]()
e i ne kažem ja ništa za tebe, bušio ti il ne....ili oni....malo je dokaza da je to pakao...čekame i ne kažem ja ništa za tebe, bušio ti il ne....ili oni....malo je dokaza da je to pakao...

![]()
Као што је неко паметан рекао тамо горе планета је материјална и као таква не може бити локација пакла, иако сам атеиста, то се не подудара са логиком, да не кажем да је немогуће...Ovo bi trebalo da bude smesno?
Posto volis FAKE fotografije nasmej se malo i na ovu:
![]()

Grupa ruskih naucnika 80-ih godina prošloga veka bušila je rupu u zemljinoj kori.
Na dubini od nekih 14 km ,odjednom su bušilice počele "vrteti na prazno".
To je značilo da su naišli na pecinu.
Spustili su specijalno napravljeni mikrofon i ono što su snimili,zaprepastilo ih je.
Kažu kako se na toj snimci čuju hiljade,ako ne i milioni ljudskih glasova koji su u velikoj muci.
Ruski vođa projekta, dr. Azzacov kaže kako se ,kada su došli do te dubine,temperatura odjednom podigla na 2000 stupnjeva Farenheita.
On sam kaže kako je komunista i ne veruje u Boga,ali nakon toga iskustva veruje u Pakao. citat sa interneta