Glasovi iz pakla

Posle audio snimka, spustili su i autonomnu kameru i sada imamo i prve fotografije

pd_hell_070706_ms.jpg

naježila sam se ali znate šta smešno je verovati u tako nešto...sad kao dečica..baka nam je pričala pričice da je đavo pod zemlju Bog na nebu i šta sad? kao sto jedan reče Ameri i Rusi se takmiče i sad jedni od njih kao kopali kopali dok nisu naišli na pećinu i našli pakao? ma daj!!!
čiča miča gotova priča.

to je snimljeno ko zna gde....logično je pitanje kakav je to mikrofon da snimi to?

i na kraju....da je to toliko istininto znali bih smo do sada, objavile bi televizije i onako nemaju preča posla....

naježila sam se ali znate šta smešno je verovati u tako nešto...sad kao dečica..baka nam je pričala pričice da je đavo pod zemlju Bog na nebu i šta sad? kao sto jedan reče Ameri i Rusi se takmiče i sad jedni od njih kao kopali kopali dok nisu naišli na pećinu i našli pakao? ma daj!!!
čiča miča gotova priča.

to je snimljeno ko zna gde....logično je pitanje kakav je to mikrofon da snimi to?

i na kraju....da je to toliko istininto znali bih smo do sada, objavile bi televizije i onako nemaju preča posla....

ma bilo je to na tv-u kada se desilo ali tada je vladao komunizam svi su bili ateisti i smelo je na tv-u da se spomene i raj i pakao(vise kao podsmevanje) ali danas je religija u modi kada bi nasli tako nesto i stavili na tv-u vernici bi sa autobusima isli tamo, stvar epoke to je sve(i dalje mislim da su vanzemaljci u pitanjuz:p i da nema veze sa biblijom)

vanzemaljci pod zemljom? moguće i to! ipak mislim da je ovo sto je navodno snimljeno laž...kad mi neko ispriča sve o tom mikrofonu i kako izdržava toliku temperaturu e onda ću početi da verujem al bih pre rekla da su to zvuci same lavine, ključanja lavine, sve te toplote, kretanja, eha te pećine i tako....

vanzemaljci pod zemljom? moguće i to! ipak mislim da je ovo sto je navodno snimljeno laž...kad mi neko ispriča sve o tom mikrofonu i kako izdržava toliku temperaturu e onda ću početi da verujem al bih pre rekla da su to zvuci same lavine, ključanja lavine, sve te toplote, kretanja, eha te pećine i tako....

cekaj bre takvi mikrofoni postoje nije u tome stvar(vulkanolozi koriste takvu opremu za prevenciju od drmotresa),stvar je sta su culi i dali su culi, i mozda je to sto kazes za lavu i pecine, ko zna,ja nisam nikad busio rupe te dubinez;)

Poslednja izmena:
Bezali smo zajedno od neceg strasnog sto nas je jurilo i proganjalo danima... stalno nam je bilo za petama, nocu smo uspevali da se odmorimo ali samo na kratko posto je dan brzo dolazio. Bili smo gladni i iscrpljeni... skupljao sam hranu da bih je nahranio, prvo nju pa onda ako ostane sebe. Bezali smo ... skrivali se.. gledao sam u to prozirno nebo i pitao sam se "sta je gore? ima li drugog zivota osim naseg? ima li drugih bica? kakvi su to cudni talasi tamo gore ? " Ali moje misli prekidalo je bice koje nas je proganjalo iz sekunde u sekundu... gladni ... nemocni .. iscrpljeni.. skrili smo se u nekom zelenilu... ona je ugledala ogroman komad hrane, rekoh joj HAJDE, SLOBODNO UZMI POJEDI... bila je na smrt gladna... prisla je pokupila hranu i zatim je neka strasna sila, strahovitom brzinom povukla u nebo ... i zauvek je nestala...

***Iz dnevnika jedne ribice*** lol

Posle audio snimka, spustili su i autonomnu kameru i sada imamo i prve fotografije

pd_hell_070706_ms.jpg

:hahaha:Као што је неко паметан рекао тамо горе планета је материјална и као таква не може бити локација пакла, иако сам атеиста, то се не подудара са логиком, да не кажем да је немогуће...

Ovo bi trebalo da bude smesno?

Posto volis FAKE fotografije nasmej se malo i na ovu:
moon-landing-hoax-2.jpg

Наравно да је лажна..То је превара миленијума, мада Американце не волим јер је шпијунска земља, за ово им скидам капу јер су превазишли сами себе.Ипак је то студио у Невади.

jaoj dosta velika glupost ovo sa glasovima .....
da nije mozda i djavo tu negde trckarao?
Mislim snimali su zvukove iz pakla tako sto su probusili rupu u pakao........ z:lol:
stvarno glupo....onda bi bilo moguce da probusimo i rupu u raj i snimimo simfonisji orhestar? :/

Grupa ruskih naucnika 80-ih godina prošloga veka bušila je rupu u zemljinoj kori.
Na dubini od nekih 14 km ,odjednom su bušilice počele "vrteti na prazno".
To je značilo da su naišli na pecinu.
Spustili su specijalno napravljeni mikrofon i ono što su snimili,zaprepastilo ih je.
Kažu kako se na toj snimci čuju hiljade,ako ne i milioni ljudskih glasova koji su u velikoj muci.
Ruski vođa projekta, dr. Azzacov kaže kako se ,kada su došli do te dubine,temperatura odjednom podigla na 2000 stupnjeva Farenheita.
On sam kaže kako je komunista i ne veruje u Boga,ali nakon toga iskustva veruje u Pakao. citat sa interneta

Lako je biti skeptik po ovom pitanju ali u situaciji kada vladaoci sveta kriju svako otkrice koje moze poremetiti status quo u misljenju ljudi , i nemogucnosti da znamo sta je istina sta ne, mozemo samo verovati ili neverovati... nazalost.
Ipak ja sam se i pored toga veoma cudno osecao kada sam cuo ove snimke.

Da li su zavere mnogo vece nego sto obicno mislimo ? Da li je znanje koje nam valdaoci sveta serviraju o svetu i zivotu od detinjstva, ne samo filozofski apsurdno kao recimo postojanje objekta po sebi koje se dogmatski uzima kao istinito i koje je utuvljeno masama pored sve apsurdnosti) nego da zavere sezu mnogo dalje od toga. Cak i u gradjevinu izgradjenu na tom temelju. Ili da nase poimanje sveta, zivota, svemira ne samo da je uprljano zaverom vec da je izniklo iz iste, i da i svemir i zemlja i UNUTRASNJOST ZEMLJE nisu onakvi kakvi smo mislili i kako smo nauceni.

Dobro, ostavljam materijalsticko pozitivistickoj vecini da lupa glavu o ovim pitanjima svojim uskim naucnim metodama.. za mene je ovo duhovna stvar. Ruski istrazitelji su tim eksperimentom objektivisali transcedentne sadrzaje duha. Krik VOLJE. Krik sopstva samog. Zato i ovaj snimak ima numinozno delovanje na coveka i nikog ne ostavlja ravnodusnim.

Jednom sam vec pricao o ovome... Drug je rekao da su to glasovi ljudi sa druge strane planete. Kao rupa je toliko duboko iskopana da se cuju ljudi sa druge strane. Na to je drugi drug rekao da je mnogo logicinije da su to duse umrlih koje gore u paklu.... Logiko...
Uglavnom, nikad se ne sna sta zivi na tolikoj dubini. To nije nista istrazeno i svasta moze da se ocekuje...

Back