Glasine

da ne odgovaram svima na pp. juce jednom forumashu i jutros jednoj urmashici- sve je tacno,iako ste me pitali ti i ona za razlicite forumashe.
imala sam sex sa obojicom,istovremeno. ali ujedno i da se izvinem doticnom tipu sto me nije poebao a ocekivao je,to su zove flert,pa sada svasta prica. :mazi:
sve je tacno :lol:
eto toliko :cao:

E jadan li je taj. :mrgreen:

NAjveći je broj onih koji puštanjem kojekakvih info od "važnosti" prave autoreklamu jer su prazne, neinteresantne osobe
te je jedino takav način moguć da se "čuju" da postoje...da su " poznati", kompleksi više vrednosti , najčešće.
Najgore je što jako veruju u svoju glavnu rolu u pričama koje raspredaju a reala ih "bije " nemaštovitim, trivijalnim životarenjem.

Jasno kao dan :)

Jos kao devojka sam burno reagovala na te glasine koje od komarca naprave magarca, uvek sam im upadala u oci i bila meta.
Smetalo mi je.
Kako su godine prolazile i prolaze...samo se osmehnem i dodam jos malo "ulja" na vatru, pa nek se peku dusmani:mrgreen:
Pre neki dan pricam sa kolegom i on ti onako u razgovoru krene...za dobrim konjem se...i ja nastavim dize prasina, a on ce, ma neeeeeeeeee...za dobrim konjem oni losi konji dizu prasinu:lol::lol::lol:e odusevio me;)

istina je uvek mnogo zanimljivija od glasina...
zar niste primetili da se glasine uvek plasiraju kad nesto pokusava da se sakrije?
sta li je ovaj Dijenek servirao na fejsu, mogu misliti....valjda da nije gej :lol:

(izvini DIjenek, ali samo se nametnulo :D)

istina je uvek mnogo zanimljivija od glasina...
zar niste primetili da se glasine uvek plasiraju kad nesto pokusava da se sakrije?
sta li je ovaj Dijenek servirao na fejsu, mogu misliti....valjda da nije gej :lol:

(izvini DIjenek, ali samo se nametnulo :D)

...ono sto je servirao mnogo teze ce mu neki (iliti neke) oprostiti nego da je gej:lol::lol::lol:

kako kad
nekad se iznerviram, nekad nasmejem
posto ja s obe noge cvrsto stojim na zemlji, nikakve zlurade glasine me ne mogu skrenuti sa mog kursa u zivotu
jedino mi je zao sto sam jos zelena, pa umesto da dolivam i podgrevam, pa da se super zabavljam, ja se trzam i nerviram
valjda to dolazi s iskustvom
mm je najjaci on na sve to samo jos vise dodaje i napravi takvu zajebanciju da se protivnik nadje onesvescen

el mozete uopste sebi danas da dopustite hedonizam jer lako mozete upasti u podvodjenje?

ako imate muza koji vas shtiti ili makar dajete sve od sebe on ce vas stititi... ako ste svuda i niste nigde mogu da vas podvode jer nema bas posla

? ok nij sve doreceno... ali da li znate koliko je opasno i ne treba se petljati sa flertovanjem?

tako se uzivim a onda se setim kakvo je vreme i ne treba uopste razmisljati mimo pravila?

ok moze ali je opasno. mada moze i muz da podvodi

ili ti podvodis muza kakvo je vreme.

a posao ne moze da se nadje jer su uslovi teski i sve te tera u prostituciju

glasine idu kad je neko nejasan a ne smes da mu pridjes blizu da pitash i da saznash. a plasis se da sam cackas da te ne stigne neki problem

i onda se grupa skupi i tracari iza ledja i tako se hrabrri medjusobno.

ma bas me briga nek me podvode ako oce

Kako reagujete kad cujete neku glasinu o sebi?
Ja sam danas saznao jednu koja me je baaas nasmejala, a uzrokovana je mojim jucerasnjim statusom na fejsbuku... :D
Samo da mi je znati ko je pokrenuo... :lol:

O tebi lose nikada nece reci bolji od tebe. Tako da... mogu da ti pljucnu pod pendzer i vise puta ukoliko zele.

Back