dr
Poznat
- Poruka
- 9.753
Ultrazvuk koji se koristi kroz vaginu,rana trudnoca se dijagnostikuje preko bHCG iz krvi a tek 6.nedelja trudnoce,odnosno izostanak ciklusa bar 2 nedelje se ultrazvukom prikazuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, dobro si shvatila....hvala na odgovoru...
I jos jedno pitanje, gde to mogu da uradim? Da trazim od ginekologa uput za laboratoriju ili kako...?
Postovani/a,
u petnaestoj nedelji sam trudnoce. Do sada sam imala redovne preglede na UZ, od analiza KKS, SUK, kao i dabl test koji nije pokazao visoku rizicnost. Prosle nedelje su mi konstatovane kontrakcije na donjem delu zida materice i prepisan mi je utrogestan 2X1 (oralno). Naime, kod ginekologa sam otisla, zato sto vec duze vreme imam bolove u krstima, na desnoj strani pojacano. Preksinoc mi se cak bol sirio ka nozi, sve do clanka. Lici na isijaz...Da li su to simptomi kontrakcija? Kada treba da uradim ginekoloski pregled?
Napamet govoriti da li je nesto isijas ili kontrakcija je suludo.
Ako se bolovi nastavljaju javi se svom ginekologu na pregled.
Dobar dan.
Ja sam Marijana i imam 20 godina.
Radila sam abortus, ali vece pre nego sta sam radila imala sam odnos sa deckom bez zastite. Da li je potoji neka mogucnost da ostanem trudna?
Koliko sam ja znala ne moze (zato smo i spavali) ali kroz pricu sa drugaricom me je dovelo do toga da pitam Vas.
Hvala unapred.
Zdravo ja sam Ana imam 22 god.
Radila sam abortus 11.juna ali jos nisam dobila. Da li to znaci da mozda postoje neki problemi?