AnaipakAna
Obećava
- Poruka
- 58
Da li se vanmatericna trudnoca moze otkriti UZ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
angel's_breath:Dragi moderatori,
molila bih vas za savet, takodje, o kondilomima. Naime, znam da ste dali na pocetku brdo linkova i da ste verovatno pisali dosta o tome, krenula sam da citam redom ali je preopsirna tema. Linkovi mi jesu pomogli, ali zaista ne znam o kojoj vrsti kondiloma je rec i malo mi je bilo teze sve da pohvatam sta je napisano (verovano je umor ucinio svoje).
Naime, radjene su mi sve analize. Na rezultatu mi je zaokruzeno pap i vs i pise III bakt., II grupa sekreta i grlic materice je ok. Doktorka mi je dala vaginalete da bih se resila bakterija, pa bi mi odstranila kondilome. Interesuje me nesto vise o tom zahvatu, posto se, iskreno, pomalo plasim i koliko je uspesno i trajno.
Jos jednom se izvinjavam ako sam to negde mogla da procitam, ali zaista nemam toliko vremena da pogledam celu temu niti u potpunosti razumem tesktove sa ponudjenih linkova.
majabg:"mali" savet![]()
procitala sam sve, skoro sve ali nisam nasla bas ovo isto... pa bolje da pitam..
Imam 20 god. Bila sam kod ginekologa i dobila dijagnozu da imam kondilome i od lekova aciklovir i aciklovir kremu. E sad.... doktorka je rekla da se ti kondilomi razvijaju oko godinu dana i da su toliko mali da se jedva mogu primetit (ja sam pre toga bila na preglede ali mi nista nije nadjeno, verovatno zato sto su bili mali???). Isto mi je receno da cim budem dobila moram da odem da mi se urade neke analize (ja mislim hormonske ako sam dobro zapamtila a nisam se bas trudila jer idem za koji dan opet pa cu sve lepo ispitati a i bila sam uplasena iskreno.). Receno mi je da ako ne uradim te hormonske analize da je verovatnoca 60% da cu ostati sterlina..Jel to tacno ? Pitala sam za decka tj. koju terapiju on da primeni, ona je rekla da on ne mora nista da radi do trenutka dok mu se ne pojavi ne znam ni ja sta, pa onda da ode kod urologa da to sredi inace sa njim i samo sa njim sam bila u tih poslednjih godinu dana i njemu se za sve to vreme nije nista pojavilo a mozda i jeste ali su isto mali kao kod mene.?. Ako se ja izlecim da li to znaci da me on nakon toga moze ponovo zaraziti ako ne primi terapiju kao sto je rekla doktorka ??????
Izvinite na konfuziji ali ja sam isuvise uplasena pa slabo sklapam recenice
i izvinite ako vec negde postoji odgovor na ovo moje pitanje, ja sam trazila ali ga nisam pronasla.
hvala Vam!
Nakon mesec dana.pandijala:jedno pitanjce
koliko dugo posle skidanja kondiloma,radiofrekventnim talasima,mogu da imam odnose?
hvala
Mnogo. Bar 5-6 i to onih najboljih i najskupljih u gradu(bar za takve vaze).dr:Koliko doktora si konsultovala?![]()