gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Napisao sam da nisam ništa razumeo,misliš da je meni ovde cilj da nekog zekim?Sa druge starne trebao bi da je uzmes ipak sa rezerwom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napisao sam da nisam ništa razumeo,misliš da je meni ovde cilj da nekog zekim?Sa druge starne trebao bi da je uzmes ipak sa rezerwom

Da se policija pitala ne bi bilo ni reči o paradi u centru grada.znao sam da u policiji ima pametnih ljudi
Da se policija pitala ne bi bilo ni reči o paradi u centru grada.

Ništa nisam razumeo,ali mi se sviđa ta priča o Suncu i istoku.
Modovi nisu ni vaši ni njihovi, nego svoji.
Inače, interesantan avatar... ovo je znak koji sveci (pogledajte Isusa) pokazuje na ikonama i freskama, a znači: Ja sam Bog Sunca. (Nije Isus izmislio ništa novo, on je samo bio dobar i uporan najpre učenik, a onda učitelj.)
Naravno, potenciranje Sunca u pravoslavlju nije slučajno... Solarni sistem - verovanje i filozofija koja je na njemu izgrađena - stariji su od hrišćanske svesti, zadiru u duboko mitološko, arhetipsko... Imate i u ''Gospodaru prstenova'' priču o zori i desnoj strani - desno - to je kretanje Sunca... Desno je istok...
U nekom širem kontekstu, istok je svetlost, prosvetljenje, pročišćenje, istina, ispravnost...
Ne bih se smela usuditi da kažem da nije slučajno što su Srbi predodređeni za istok (jer im i mitologija i religija i kolektivna psihologija pokazuju osobine Sunca), ali misao mi se sada sama nametnula.
Ne bih se smela usuditi da kažem da je neprirodno naše stremljenje ka zapadnoj varijanti shvatanja sveta, ali misao mi se sada sama nametnula.
Nadam se da me je neko razumeo. Krckajte oblande.
Pozdrav za sve učesnike diskusije.

"Povorka ponosa" neće se održati
19. septembar 2009. | 11:13 -> 11:42 | Izvor: B92
Beograd -- Organizatori Povorke ponosa dobili su rešenje da ne može da se garantuje bezbednost skupa i kažu da zbog toga nema osnova da se manifestacija održi.
Na vanrednoj konferenciji za novinare organizatori Povorke saopštili su da su, posle sastanka s premijerom Srbije Mirkom Cvetkovićem, dobili rešenje od nadležnih da je skup visoko rizičan, i da ne može da im se garantuje bezbednost. "To nije zabrana de jure, ali je zabrana de fakto", rekao je Dušan Kosanović iz organizacionog odbora Povorke.
Predstavnici organizacionog odbora rekli su da je izmeštanje skupa na neku drugu lokaciju neprihvatljivo.
Dušan Kosanovć saopštio je da preporuka da se održi skup na nekoj drugoj lokaciji - na Ušću na primer, ne može da se prihvati i da tamo skupa neće biti.
On je pojasnio da u zakonskom roku nikakav skup na Ušću nije prijavljen, pa ne može ni da se održi.
Na konferenciji za novinare rečeno je i da zbog svega što se dogodilo - država je kapitulirala pred nasiljem.
Nadam se da je ovo definitivno i da Lider konačno može da stavi na temu jedan dobar katanac.
znao sam da u policiji ima pametnih ljudi
jesam rekla da su policajci normalni ljudi
Policija se ne pita nista
Da se ona pitala, ne bi bilo ni pomena pederbala

Ajde patriote, priznajte da ste razocarani...
jesam rekla da su policajci normalni ljudi
 ))
))Ajde patriote, priznajte da ste razocarani...

?
?Meni malo krivo ali zbog toga sto sam se nadao da bi to moglo da izrodi nesto vise i da se krene na vlast.....ali izgleda su i ovi iz vlasti bili svesni toga pa nisu imali mu-da da rizikuju i dozvole paradu koja bi mozda i njima mogla doci glave.,

"Povorka ponosa" neće se održati
19. septembar 2009. | 11:13 -> 11:42 | Izvor: B92
Beograd -- Organizatori Povorke ponosa dobili su rešenje da ne može da se garantuje bezbednost skupa i kažu da zbog toga nema osnova da se manifestacija održi.
Na vanrednoj konferenciji za novinare organizatori Povorke saopštili su da su, posle sastanka s premijerom Srbije Mirkom Cvetkovićem, dobili rešenje od nadležnih da je skup visoko rizičan, i da ne može da im se garantuje bezbednost.

Nama geyevima nije zabranjeno da držimo paradu, samo je rečeno da policija ne može da nas brani. Parada se ODRŽAVA a braniće nas angažovane privatne agencije za FTO!!!
 ?
?Nama geyevima nije zabranjeno da držimo paradu, samo je rečeno da policija ne može da nas brani. Parada se ODRŽAVA a braniće nas angažovane privatne agencije za FTO!!!