Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I modovi su 90% naši :klap::klap::klap::heart::heart::heart:

Modovi nisu ni vaši ni njihovi, nego svoji.

Inače, interesantan avatar... ovo je znak koji sveci (pogledajte Isusa) pokazuje na ikonama i freskama, a znači: Ja sam Bog Sunca. (Nije Isus izmislio ništa novo, on je samo bio dobar i uporan najpre učenik, a onda učitelj.)

Naravno, potenciranje Sunca u pravoslavlju nije slučajno... Solarni sistem - verovanje i filozofija koja je na njemu izgrađena - stariji su od hrišćanske svesti, zadiru u duboko mitološko, arhetipsko... Imate i u ''Gospodaru prstenova'' priču o zori i desnoj strani - desno - to je kretanje Sunca... Desno je istok...

U nekom širem kontekstu, istok je svetlost, prosvetljenje, pročišćenje, istina, ispravnost...

Ne bih se smela usuditi da kažem da nije slučajno što su Srbi predodređeni za istok (jer im i mitologija i religija i kolektivna psihologija pokazuju osobine Sunca), ali misao mi se sada sama nametnula.

Ne bih se smela usuditi da kažem da je neprirodno naše stremljenje ka zapadnoj varijanti shvatanja sveta, ali misao mi se sada sama nametnula.

Nadam se da me je neko razumeo. Krckajte oblande. :)

Pozdrav za sve učesnike diskusije. :bye:

Inače, interesantan avatar... ovo je znak koji sveci (pogledajte Isusa) pokazuje na ikonama i freskama, a znači: Ja sam Bog Sunca. (Nije Isus izmislio ništa novo, on je samo bio dobar i uporan najpre učenik, a onda učitelj.)

Naravno, potenciranje Sunca u pravoslavlju nije slučajno... Solarni sistem - verovanje i filozofija koja je na njemu izgrađena - stariji su od hrišćanske svesti, zadiru u duboko mitološko, arhetipsko... Imate i u ''Gospodaru prstenova'' priču o zori i desnoj strani - desno - to je kretanje Sunca... Desno je istok...

U nekom širem kontekstu, istok je svetlost, prosvetljenje, pročišćenje, istina, ispravnost...

Ne bih se smela usuditi da kažem da nije slučajno što su Srbi predodređeni za istok (jer im i mitologija i religija i kolektivna psihologija pokazuju osobine Sunca), ali misao mi se sada sama nametnula.

Ne bih se smela usuditi da kažem da je neprirodno naše stremljenje ka zapadnoj varijanti shvatanja sveta, ali misao mi se sada sama nametnula.

:super: :super:
Поздрав! :D :bye:

Policija će glumiti pedere

Učesnike „Parade ponosa“ u nedelju će obezbeđivati oko 5.000 policajaca iz svih gradova Srbije. Kako „Alo!“ saznaje, osim uniformisanih policajaca, biće i onih u civilu, koji će se nalaziti među učesnicima „Povorke ponosa“, koja će biti obezbeđena sa dva prstena zaštite. Među učesnicima gej parade, kako saznajemo, biće i operativci BIA, a pojedini pripadnici ove agencije odbili su da učestvuju na zadatku!
Grupa od nekoliko pripadnika BIA je svojim starešinama izričito saopštila da po zadatku neće glumiti gejeve i lezbijke u paradi. Kako su rekli naređenima, agenti tajne službe strahuju da bi neko od njihove dece ili rodbine pokazalo prstom na njih i da posle neće znati kako da im objasne, šta rade na paradi. Pogotovu ako se zna da će cela parada biti snimana i emitovana na televizijama.
Kako saznajemo, ovi pripadnici BIA neće biti sankcionisani za odbijanje zadatka, a rupa u redovima na paradi, brzo se popunila novim kadrovima
:hahaha::hahaha::hahaha:
daklem
glumiće pedere, al' neće glumiti homoseksualce

:worth: onom ko sastavi tekst

ako nije bilo

http://www.novosti.rs/code/navigate...avni predmet&kword_add=homoseksualci, tajland

Homoseksualizam - nastavni predmet

BANGKOK - Prosvetne vlasti u Tajlandu ozbiljno razmatraju zahtev homoseksualaca i lezbejki da se u hiljade osnovnih škola kao obavezan predmet uvede "izučavanje homoseksualizma".
Cilj je da se "razvije razumevanje posebnosti različite seksualne orijentacije".
Prosvetnim vlastima zahtev je uputila organizacija DUGA koja okuplja Tajlanđanke i Tajlanđane "različite od drugi" uz obrazloženje da su "lezbejke i homoseksualci ispravni i korisni članovi društva".
Među njima se nalaze "mnogi od vodećih intelektualaca i umetnika", javio je visokotiražni list Nejšn, prenoseći izjavu predstavnika guvernera Bangkoka.

eto jos jedna dilema manje. privredna grana sex turizam bogatih klijenata sa zapada se uvodi u skole.

ako nije bilo

http://www.novosti.rs/code/navigate...avni predmet&kword_add=homoseksualci, tajland

Homoseksualizam - nastavni predmet

BANGKOK - Prosvetne vlasti u Tajlandu ozbiljno razmatraju zahtev homoseksualaca i lezbejki da se u hiljade osnovnih škola kao obavezan predmet uvede "izučavanje homoseksualizma".
Cilj je da se "razvije razumevanje posebnosti različite seksualne orijentacije".
Prosvetnim vlastima zahtev je uputila organizacija DUGA koja okuplja Tajlanđanke i Tajlanđane "različite od drugi" uz obrazloženje da su "lezbejke i homoseksualci ispravni i korisni članovi društva".
Među njima se nalaze "mnogi od vodećih intelektualaca i umetnika", javio je visokotiražni list Nejšn, prenoseći izjavu predstavnika guvernera Bangkoka.

eto jos jedna dilema manje. privredna grana sex turizam bogatih klijenata sa zapada se uvodi u skole.

Ajde da organizujemo potpisivanje peticije za nesto ovako i kod nas. Nemojmo biti zaostali, budimo IN.....:dash::dash::dash:

Ništa nisam razumeo,ali mi se sviđa ta priča o Suncu i istoku.:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back